1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

L'pool ne zaman toparlanacak çok merak ediyorum. Şampiyonluğu son haftalarda kaybettiğimiz sezondan beri ( hani şu Real Madrid'i deplasmanda yenip evinde 4-0 la geçen , Arsenal ile 4-4 lük efsane maçı oynayan takımdan bahsediyorum ) düşüşümüz sürüyor. Orta sıra takımları gibi oynuyoruz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    L'pool ne zaman toparlanacak çok merak ediyorum. Şampiyonluğu son haftalarda kaybettiğimiz sezondan beri ( hani şu Real Madrid'i deplasmanda yenip evinde 4-0 la geçen , Arsenal ile 4-4 lük efsane maçı oynayan takımdan bahsediyorum ) düşüşümüz sürüyor. Orta sıra takımları gibi oynuyoruz.
    Bence bunun en büyük sebebi Hodson.L'pool Roy'u getirerek çoook büyük bir hata yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bence bunun en büyük sebebi Hodson.L'pool Roy'u getirerek çoook büyük bir hata yaptı.
    Daha karar vermek için çok erken ama bende umudumu kesmek üzereyim Roy'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    o sezon chelsea'yide,manu'yuda içeride dışarıda yenmiş,4 lü 5 li gitmemizin sebebi gerrard'ın 2005 sezonundan sonraki en iyi performansını göstermiş olmasıydı. geçen sene 7. olmamızın sebebide maalesef gerrard. aynı senaryo umarım bu sefer olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    o sezon chelsea'yide,manu'yuda içeride dışarıda yenmiş,4 lü 5 li gitmemizin sebebi gerrard'ın 2005 sezonundan sonraki en iyi performansını göstermiş olmasıydı. geçen sene 7. olmamızın sebebide maalesef gerrard. aynı senaryo umarım bu sefer olmaz.

Şahsen gerrard ın tedavülden kalkmasının gerektiğine inanıyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri