Sapara ilk maçında çok iyi oynuyor valla...Antep bonservisini alırsa iyi iş çıkarır...
Printable View
Sapara ilk maçında çok iyi oynuyor valla...Antep bonservisini alırsa iyi iş çıkarır...
Antep çok kaçırdıysa,Fenerbahçe ikinci yarıda maçı çevirir bence.
Kerim atıldı , ikinci sarıdan.
Kerim Zengin 2. sarıdan kırmızı gördü.Kavga çıktı.
antep 10 kişi :) Fenerbahçe çevirebilir 2. devre
kart ile alakasi yok :)
Fenerbahçe'ye iyi bir golcü lazım bence. Şu pozisyonda yani takımın şu pozisyonunda Gekas bile gelse iş yapabilirdi belki forvette.
Kart ile alakası yok bence değmemiş görünüyor çünkü...
Bi takım kötü oynarda bu kadarmı kötü oynar baroni sen ne işe yararsın acaba alperin kesinlikle alınması gerekiyordu semih ölmüş bu saatten sonra bi yararı olmaz bize
Kornerde Şenol Can'ın Serdar'ı çekip , indirdiği pozisyonda açık ve net penaltımız verilmedi . Kırmızı kart ise , müdahale de bileğe basma teşebbüsü var gelmedi orası ayrı ama bu tarz pozisyonlarda kırmızı kart kaçınılmaz oluyor , bileğine geldiğini düşünülerek çıkarılıyor kart bu pozisyonlarda .
Daha nasıl değmemiş Allah aşkına. Yalandan zaten sakatlandı adam kendi kendine. :)
ben radrodan dinliyorum. değme yok :p
Bu hareketin neyine itiraz ediyorlar anlamadım tabanıyla Stoch'un bileğine geçirmiş tekmeyi.Adam sakatlandı çıktı.Ayıptır ya alısmıslar tabi hakkımız yenmesine agır geldi dogru karar.Sahada 2 tane iyi oyuncumuz vardı biri Volkan öbürü Stoch , Stoch gitti sonumuz hayrola.
kart ile alakasi yok , ayrica hakeme saygilarimi sunarim alexe kart cikartmadigi icin ve volkanda kalesinden cikip geldi sari kart vermesi gerekiyor diye biliyorum skandallar..skandallar..skandallar :)
Takım berbat oynuyor. Onlardan daha berbat Aykut Kocaman var. Bir takım haftalarca kötü oynayıp haftalarca aynı 11'le çıkarsa bu oyuncuların değil hocanın suçudur. Şu saatten sonra Aykut Kocaman'ın teknik bilgisi benim gözümde Aragones'ten farksızdır. Fakat yanlış anlaşılmasın Aykut Hoca'ya büyük saygım var.
Bu durumu görüp transfer yapmayan yönetime ise hiçbirşey demiyorum.
Müdahale yapıyor suç Stoch'da bence biraz da çabuk hareket etmiş ayağına basmadı ki adam orda...Dikkatli bakın anlarsınız zaten değmedi yahu...Volkan'ın yaptığını Muslera'da yapmıştı sarı yemişti Volkan'a kart verilmedi valla...
Stoch'un pozisyonuna değmedi diyenler cidden maçı izliyorlar mı merak ediyorum.
Devil arkadaş FB'li ve o da değmedi demiş tebrik ediyorum onu objektifliğinden dolayı...Belki orda topa müdahale yapmadığını düşünerek kart vermiş olabilir hakem ama tartışmaya açık bir pozisyon bence...Ayrıca kırmızı karta üzülen yok sadece görüşlerimizi belirtiyoruz...Kesimal'ın pozisyonunu da görmedi hakem Şenol çakal adam valla :D
55 e kadar atamazsak çeviremeyiz dakikalara göre oyundan kopmalar olabilir
maç sonucu 2 2 bekliyorum
Macı kazanırsak burada konuşulacak şey belli oldu. neyse kart kesinlikle doğru
Fenerbahçe'li biri değmedi dedi diye değmemiş olmuyor. Pozisyonu görmemiş olabilir tekrarında çok açık şekilde değdiği görülüyordu. Zaten müdahele olmasa Stoch o şekilde düşmez. Spiker bile aşil tendonuna o şekilde gelen müdahale futbolcu için sorun yaratır dedi.
Haftaya kesinlikle forvetin gelmesi lazım.Semih ve Bienvenu ikisinide görünce deliriyorum.Forvetsiz çıkalım daha iyi ya.
Kart pozisyonu düzgün bir açıdan gösterilirse daha net birşey söylenebilir ancak net penaltı denilen pozisyonun cidden alakası yok. Kesimal kendini estetik bir şekilde süzülerek bırakmış yere. Stoch yine korkutuyor yalnız; adama gelince top geriliyorum çok tehlikeli bir oyuncu da bakalım devam edebilecek mi maça..
caner mi girdi stoch yerine
İkinci sarıdan kırmızı değil ya bu, direkt kırmızı. Geçtiğini görünce basmış topuğuna. İnşallah ciddi değildir sakatlığı..
Dogrudan aşil tendonuna bastı. Değmedi diyenlere şaşıyorum, dogrudan kırmızı kart olmalıydı.
Kerim'in sürekli geçildiği için bilerek bastığını düşünüyorum.
Fenerbahçe bu maçı kazanamazsa bu kart olayı hala konuşulmaya devam edecek mi acaba merak ediyorum. :icon_smile:
Yanlış görmediysem Stoch 2.yarı sahada bu iyi oldu.
Beyler sakin olalım lütfen.Bir görüşe katılıyorsanız,kendi görüşünüzü yazmanız yeterli.Karşı taraf hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklayın.Varsa forum kurallarına aykırı bir durum,kendiniz müdahale etmek yerine destek merkezi veya mesaj raporlama sistemini kullanmanızı rica ediyorum.
Semih'i al Bienvenu'yu koy...Bienvenu'yu al Semih'i koy...Kısır döngüde takımımız :) Caner de girdi bakalım ne olacak.
Faturayı ödeyememis bizimkiler elektrikler gitti. :D
Işıklar gitti bekliyoruz bakalım.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...51906159_n.jpg
Stoch'un pozisyonu.