Bienvenu kötüymüş. İlk defa bu kadar fazla izledim kendisini. Fenerbahçe'nin kulübesinde bile oturmaması lazım bu adamın.
Bienvenu kötüymüş. İlk defa bu kadar fazla izledim kendisini. Fenerbahçe'nin kulübesinde bile oturmaması lazım bu adamın.
2-0 olmus tebrikler fb.
Stoch çok akıllıca bir topuk pası ve Bienvenu'ye al at dedi...Ben atamaz dedim ama attı güzelde attı :D 3-0 oldu :icon_wink:
Adam coştu:D ama Stoch maça damga vuran isim bence.
Bienvenu yine attı :D Tam beleşçi golcü ya 3. golü 4-0 oldu :icon_biggrin: Asist Özgür'den
Bilica da damgasını vurdu.:n:
Bilica her maç oynasa asist kralı olur..
Bilica gider ayak kendini gösterdi.Bienvenu çok iyi bir golcü ama 3. lig takımlarına karsı. :D
bu tip maçlarda as oyuncuların oynamasına anlam veremiyorum
Bilicanın asisti neydi öle ya Alex atamaz onu :n:
Rezil oluyorduk kazma yüzünden.Torku'dan rövaşata. :D
Uzun zamandır ilk defa Fenerbahçe maçı kaçırdım. Duyduğuma göre Özer ıslıklanmış, Bilica 11'de başlamış. Bunlar olmasaydı da elensek bile önemi yoktu. Özer performans anlamında bekleneni verememiş olabilir ama sezon başında gerekirse para almadan biz bu takımda oynarız diyen oyunculardan bir tanesi de yine bu Özer Hurmacı'ydı. Birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gereken şu dönemde Fenerbahçe formasını para almadan giymeye razı bir oyuncuyu dışlamanın mantığı nedir ? Islıkçılar yeter artık.
Bir oyuncu hata yapabilir, kötü oynayabilir ama Bilica'nın Galatasaray maçında yaptıkları ne kötü oyunla, ne hatayla açıklanamaz. Saboteyle açıklanır. Konya Şeker maçına Bilica'yla başlayan hocamızı anlamak mümkün değil. Alt yapıdan koy genç bir kardeşimizi, izleyelim. Bilica bilmediğimiz oyuncu mu ?
Her neyse tebrikler takımımıza.
Özer'in ıslıklanmasının nedeni sanırım taraftarlar Aykut Kocaman'ın performansını beğenmediği için çıkarttığını sandı.Yoksa sakatlandığı için çıkan adam ıslıklanmaz diye düşünüyorum.Ama Özer ipin ucunda.Lig maçlarında felan her an tepki alabilir.
Maçı izlemedim gençlerden kimse oynamamıs galiba her sene gençlere önem vericez diyoruz ama yinede takıma monte edebildiğimiz bir adam yok bari bu maçlarda yukarıdakı mesajlarda bahsi geçen oyuncular oynasalarmıs.
Berk bana torresi anımsattı
Muhammed abiye katılıyorum. ya istediği kadar kötü oynasın Fenerbahçe formasını giyen adamı ıslıklamaya hakkın yok. bilica dan ne bekliyor hoca ? koy Hasan'i.. ya da forvette Berk en azından 45 dk oynamayı haketmeyecek ne yaptı..
Özgür kumaşını belli etti. uzun yıllar bu formayı giyecek inşallah. ve Alex olmadığında o mevkide biri oynayacaksa o stoch olmalı, özer değil.
tebrikler Fenerbahçe'm.
Bilicanın şovunu kaçırmadım allaha şükür harika bi asist yapıyodu:D
Berk konusunda deli oldum son 4 dk aldı adamı ya en az 30 dk oynamalıydı Berk.
Maçtaydım 70'den sonra çok güzeldi yorgunluktan ölüyorum . Bilica yaptı gene yapacağını Bienvenu çok kaçırdı ama hat-trick yaptı bi patlama gerekiyodu zaten .
Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı. Konya'yı ayrıca tebrik etmek istiyorum çünkü çoğu süper lig takımından daha iyi bir futbol oynadılar.
Bu arada ben hayatımda Aykut Kocaman kadar sevimsiz bir adam görmedim. Gol olur gülmez, gol yer tepki vermez. Mimik sorunu var adamda. :)
Aynen öyle Ufuk :) sezon başında ödül vermiştik kendisine hiç gülmedi bile yahu :D hep aynı duruşu var :)
'G.Saraylıyım' dedi, F.Bahçe'den kovuldu!
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Konya Torku Şekerspor'u kendi sahasında 4-1'lik skorla geçerek adını 4. tura yazdırdı. Bu karşılaşmada Konya Torku Şekerspor'un 18 kişilik kadrosunda yer alan Yusuf Akyel ve Ali Melih Özçelik ise bu karşılaşma ile birlikte eski takımlarına karşı mücadele etti.
20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Akyel için ise Fenerbahçe karşılaşması bambaşka bir anlam ifade ediyordu. 2010 yazında Konya Torku Şekerspor'a transfer olan Akyel, 2 sezon boyunca Fenerbahçe alt yapısında forma giydikten sonra kendisine doldurtulan bir ankette "Hangi takımlısınız?" sorusuna Galatasaray cevabı verildiği için sarı-lacivertli kulüple ilişkisi kesilmiş bir isim...
GALATASARAYLIYIM DEDİ VE...
4 Mayıs 1991 tarihinde Çorlu'da dünyaya gelen Akyel, ilk lisansını 10 yaşındayken Çorluspor alt yapısında aldı. 2006 yazına kadar Çorluspor'da futbol hayatını sürdüren genç oyuncu, kendisini takip eden Fenerbahçeli yetkilileri etkileyerek 15 yaşında sarı lacivertli kulübün alt yapısına geçiş yaptı. Alt yapıdaki hocalarını da futboluyla etkileyen Akyel'in PAF takıma alınma kararıyla beraber hayatı değişti.
PAF takıma geçiş sırasında bir ankete tabi tutulan Akyel, bu anketteki "Hangi takımlısınız?" sorusuna Galatasaray cevabı verince PAF takıma geçişi iptal edildi ve Süper Genç takıma geri döndü. Daha sonrasında antrenörlerinden Şenol Çorlu'nun "Madem Galatasaraylısın, git orada oyna" sözüyle sarı-lacivertlilerle bağlarını koparan Akyel, Eylül 2008'de Galatasaray alt yapısına transfer oldu.
SARAÇOĞLU'NA KONYA TURKU ŞEKERSPOR FORMASIYLA ÇIKTI
Galatasaray alt yapısında 13 kez Süper Genç takımında, 34 kez de PAF takımında forma giyen Yusuf Akyel, 2010 yazında Konya Torku Şekerspor'a transfer olarak profesyonel olur. İlk sezonunda Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı mücadele eden ve ilk golünü İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a atan Yusuf için, 2011-2012 sezonunda kader ağlarını örer ve Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe ile Konya Torku Şekerspor eşleşir.
Sadece 4 yıl önce Fenerbahçe alt yapısının önemli isimlerinden biri olan ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'na sarı lacivertli forma ile çıkmak için çalışan 20 yaşındaki oyuncu, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na ilk kez dün gece Konya Torku Şekerspor forması ile çıktı. 'Galatasaraylı' olduğu için takımdan gönderildiği Fenerbahçe'ye karşı 77 dakika mücadele eden Yusuf, takımının 4-1'lik mağlubiyetine ise engel olamadı.
Sporx