Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

13 72.22%
  • Konya Şekerspor

5 27.78%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Konya Şekerspor | Türkiye Kupası 3.Tur Eleme Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Fenerbahçe - Konya Şekerspor | Türkiye Kupası 3.Tur Eleme Maçı

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gökay , Recep , Özgür 11 başlamalı bu maç gençleri izlemek istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

recepin maçı var yarın oynamaz heralde kupa maçında

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Konya Torku Şeker turu geçmeye yakın bence. Bu durumda Fenerbahçe'nin kupada fazla gideceğini sanmıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Recep oynayamaz Milli Takımda.. Ancak ben forvette Berk'in falan oynatılması gerektiğini düşünüyorum..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Konya Torku Şeker turu geçmeye yakın bence. Bu durumda Fenerbahçe'nin kupada fazla gideceğini sanmıyorum.
    Ne kadar kötü durumda olsakta Fenerbahçe olarak en azından ilk turları geçmemiz lazım ve geçeriz diyede umuyorum fazla abartı olmuş bence Konya Torku'yu üst tura yakın görmek .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ne kadar kötü durumda olsakta Fenerbahçe olarak en azından ilk turları geçmemiz lazım ve geçeriz diyede umuyorum fazla abartı olmuş bence Konya Torku'yu üst tura yakın görmek .
    Öyle düşünmemin sebebi F.Bahçe kadrosu çok geniş değil şu anda.

Alt kümedeki takımlarda hele hele büyük takımlarla oynadıkları maçlara çok ekstra motivasyonla çıkıyorlar. Bu da öyle bir maç.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o değilde fmde bu konya şekerden sağlam elemanlar çıkıyo

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Konya yetenekli takım...Her şey olabilir tabi Aykut hocanın ilk 11'i önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bizim mahalleden 11 kişi çıkarıp Fener'in karşısına geçsek yine kazanmakta zorlanırlar (:

Bu maçı kazanırız ama hiç kolay olacağını zannetmiyorum. Konya Torku'nun forvetleriyle bizim forvetler arasında pek bir fark yok zaten.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Rahat eleriz...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gençler oynasın eleniyorsak elenelim. Berk Elitez oynasın. merak ediyorum onu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Gençler oynasın ve ilk turda elenelim, her sene ilerleyip ilerleyip elenmenin bi anlamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Semih ve Bienvenu muhabbetleri gerçekten çok baydı bu takımın alt yapısında hiç mi golcü yok ? Hiç mi forvet yok ?

Şu genç forvetleri görelim belki de as takımda da şans bulacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten biz bu kupayı aldığımız sene kupa tedavülde kalkacak (kupanın bi manası kalmayacak)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berk ve Gökay bu maçta ilk 11 oynamalı.

Maçta tribünde olacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada bu maçta görmek istediğim 11'i yazayım:

Mert Günok
    Orhan - Bekir - Serdar - Özgür
    Topuz - Gökay - Baroni - Caner
    Alex
    Berk Elitez

Tabii sakat oyuncular var bunların içinde. Bu maça çıkıp çıkamayacaklarını bilmiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maçta olacağım gençlerden güzel şeyler bekliyorum
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bir galatasaray taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum eğer fenerbahçe bu kupayı çok istiyorsa mevcut 11 ini sahaya sürmesi gerekir 30 yıl olacak artık alsınlar şu kupayı da bizde kurtulalım şu saçma 29 30 lafından

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Berk'in sakatlığı varmış oynaması zor gibi duruyor. başka genç santrafor var mı bilmiyorum. bienvenu ile başlarız heralde. defansta orhan-bekir-hasan-özgür 4 lüsünü görmek istiyorum. ortasahada gökay mutlaka olur zaten.. sezer'in durumu nasıl? oynayamaz heralde. büyük ihtimal özer oynayacaktır. sol açıkta da caner olur. sağ açık için pek alternatifimiz yok sanırsam.. keşke bir genç oynasa sağda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şu kupayı alsakda aynı almasakda biz 29 senedir alamıyoruz diğer takımlar alıyor ne farkımız var pek kafaya takmamak lazım şampiyonluk kadar getirisi yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Bir galatasaray taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum eğer fenerbahçe bu kupayı çok istiyorsa mevcut 11 ini sahaya sürmesi gerekir 30 yıl olacak artık alsınlar şu kupayı da bizde kurtulalım şu saçma 29 30 lafından
    Fenerbahçe mevcut 11 ini sürmese turu geçemez mi ki normal 11 yle çıksın diyorsunuz. bizim sadece bir final şanssızlığımız var. yoksa gayette ilerki turlara genel olarak zaten kalıyoruz. 30 yıl muhabettini biz o kadar takmıyoruz, bence siz de bizi o kadar düşünmeyin, bakın keyfinize o kupayı pek taktığım söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçe mevcut 11 ini sürmese turu geçemez mi ki normal 11 yle çıksın diyorsunuz. bizim sadece bir final şanssızlığımız var. yoksa gayette ilerki turlara genel olarak zaten kalıyoruz. 30 yıl muhabettini biz o kadar takmıyoruz, bence siz de bizi o kadar düşünmeyin, bakın keyfinize o kupayı pek taktığım söylenemez.
    Geçen sene ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Geçen sene ?
    dikkat et

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kupayi onemsemiyorlarmis kupa ile avrupaya gidebiliyorsunuz ama en onemlisi bu bence para konusunda evet fazla gelirisi yok

maca gelirsek aykut hoca genc ve tecrubeli oyuncu karisimi birseyler surucektir sahaya..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kupayi onemsemiyorlarmis kupa ile avrupaya gidebiliyorsunuz
    biz zaten her sene avrupaya gitme hakkı da kazanıyoruz o da sıkıntı değil. öyle derdi olanlar düşünsün bunu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz zaten her sene avrupaya gitme hakkı da kazanıyoruz o da sıkıntı değil. öyle derdi olanlar düşünsün bunu.
    fenerbahce icin demedim kupa ile avrupaya gidiliyor dedim bu kadar kucumseye gerek yok bence kupayida.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ben de en çok Beerk Elitez'in forvette oynamasını istiyorum bu akşam. Şöyle kadroya bakarım altyapıdan adam yoksa izlemem bile zaten zevksiz oluyor maçlar
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

berk felan oynamaz arkadaşlar boşuna heveslenmeyin derim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    fenerbahçelilerin umrunda değil ki 30 sene kırk sene ama diğer takım taraftarları bunu dert etmiş hiçbi fenerbahçenin "lanet olsun 30 senedir bu kupayı alamıyoruz" dediğini görmedim
    inanın maçı izlemeyi bile düşünmüyorum kadroya bakıcam bikaç merak ettiğim genç var oynarlarsa izlerim yoksa antrenman maçı kadar değeri var gözümde bu maçın

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri