Hasan Şaş'ın da dediği gibi futbolcular bu maçta sakatlanmamak için performanslarını kısarlar. Zevkli bir maç izleyemeyiz. Tabi FT etkisi de var. Belli olmaz :)
Printable View
Hasan Şaş'ın da dediği gibi futbolcular bu maçta sakatlanmamak için performanslarını kısarlar. Zevkli bir maç izleyemeyiz. Tabi FT etkisi de var. Belli olmaz :)
50 tane stad yapacağız 20 tane tesis yapacağız gibi göz boyayıcı açıklamalardan ziyade, şu toprak altı ısıtma sistemini stadlarda zorunlu hale getirseler, yeni stad yapmış kadar olurlar.
Dünya üzerinde sadece kar yağan ülke biz olmasak gerek. Oralarda bu sorun çözülebiliyorken biz hala bunlarla uğraşıyorsak, don oldu maç ertelensin tartışmaları yapıyorsak, sonra da futbolun marka değeri diyorsak yapılacak hayli çok iş var. Ama bunlar önemli değil, şikeydi, Fenerbahçe düşsün düşmesin bunlar daha çok katkı sağlıyor futbolumuza.
Emre ve Semih için çok endişeleniyorum inşallah bir şey olmza. Gerekirse Emre oynamasın çünkü saha içinde kıvrak hareketler yapmaya çalılşıyor böyle bir zeminde riskli.
Maç saatinde kar bekleniyor maç ertelenebilir.Zemin çok bozuk.
Zemin düzeltilmiş. Son halini maçı izlerken göreceğiz. Hadi bismillah :)
http://img16.imageshack.us/img16/231...0732604810.jpg
Bunlarda başka fotolar
İlk Hali böyleydi
http://img193.imageshack.us/img193/7...1588290164.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/490...9584875459.jpg
http://img857.imageshack.us/img857/7...9691400459.jpg
Semih'e bişey olacak diye korkuyorum açıkçası.. Daha önceden de 3 kere ciddi sakatlık geçirmişti yanlış hatırlamıyorsam, umarım birşey olmaz, 3 puan çok da önemli değil, yeter ki sakatlık olmasın..
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Diego, Nadarevic, Volkan, Hürriyet, Alper, Tello, Dede, Kamara, Batuhan
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ujfalusi, Semih, Hakan Balta, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Engin, Elmander,
Böyle zeminlerde top oynamak işkence.Allah yardım etsin sakatlık olmaz umarım.
bu ne böyle ya adamlar ayakta duramıyolar cüneyt çakır yere düşüp maçı tatil etse keşke :D
sporda şiddet yasasıyla herhalde meşale yakmanın cezası 1 yıla kadar hapis istemi olarak düzeltilmişti bilinçli taraftar istiyoruz :D
32.ci dakka tehlikeli pozisyon vs yok normal zaten zemin cok kayiyor.
Edit ; kamera vurdu muslera cikartti
Fena pasif oynuyoruz.Bir an önce 4-4-2 ye dönmeliyiz.Elmander kayboldu ileride.
Kazim Cikmali Sercan Girmeli bence
melo vurdu ivesa cikartti
hakan balta bi gol attırsaydı da eskişehir e rahatlasaydı bu ne maçın başından beri 3 tane gol pozisyonu yaratan hata yaptı
Yiğit ve Sercan girmeli. Kazım-Engin çıkmalı
Dede Sabri'yi şamar oğlanına döndürdü adeta
Dede,Sabri'yi her pozisyonda geçti.Sabri hala kendinde değil.
İkinci yarı Kazım ve Engin Çıkmalı.Yiğit ve Sercan girerse ancak hücumda etkili oluruz.Melo'nun yan topdan vurduğu kafa dışında pozisyon yok.Baros'un yokluğunu hissediyoruz.İnşallah 2 haftaya felan döner.
Zeminde berbat.Üst üste 2 pas yapamıyorsun.Bu zeminde maçı alırsak önemli bir virajı dönmüş olucağız.
Kazım tam anlamıyla bir eksi yahu bu adam hiç mi artı bir şey yapmaz ya.Sercan girmeli ve 4-4-2 ye dönmeliyiz.Sağ kanata da Engin geçmeli.Pozisyonu orası değil ama öyle yapmalıyız.Anaa Yiğit'i unuttum :D Yiğit girmeli Engin çıkmalı.
bizimkiler yaptıkları basketbol maçının etkisinde kurtulamamış :D her topa el kol uzatıyolar :D
İzlediğime izleyeceğime pişman oldum ilk yarıyı.
Bencede ikisi de penaltı değil, hatta penaltı nasıl pozisyonlarda verilmez örneğini gösterdi Cüneyt Çakır.. Her iki pozisyonda da çok yakındı..
Galatasaray'a meşaleden dolayı ceza geliyor mu ? Deplasmanda olması etkiliyor mu yani merak ettim.
Büyük ihtimal para cezası gelir abi.
Anladım kardeşim sağolasın.
Sercan girdi engin cikti
Bu batuhan yine semihi sakatladi te allahim.
fatih hoca sapkasini degistirmis galiba ilk yaridaki cok guzeldi :D
Alper sert bir müdahale yaptı Selçuk'a. Sarıyla ucuz atlattı valla.
9 kişi oynuyoruz resmen Sabri ile Kazım sahada yok bostan beygiri gibi koşun anca
yiğit gircekmiş birazdan
Sert buzlu zeminde bile es-es"li oyuncular Direk sakatlarcasina giriyor :)
Yigit Giriyor Sabri Cikti
Daha atak yapamıyoruz ki gol atalım.Komedi resmen.Hayrına bir atak yapalım orta sahayı geçelim yani.
eskişehirliler olayı biraz abartılar çok dengesiz giriyolar :)
Sabriyi aldı oyundan beksiz oynuyoruz gerçi Sabri varkende öyle oynuyoruz ama :D
Kazim sag bek bu arada.
Kazım bundan sonra dr oynasın daha etkili :D
Es es puan kaybetse yazık olur