reputation ile ilgili kesin bir sonuç var mı beyler ? Ona göre kariyer açıcam bekliyorum :D
Printable View
reputation ile ilgili kesin bir sonuç var mı beyler ? Ona göre kariyer açıcam bekliyorum :D
Editörden play-off sistemi tamamen kaldırılsa halledilemez mi bu problem?
gel'de küfür etme bu m.ali aydınlar denen adama! play off muş ! al sana pay off herşeyi ile her yerde sorun yaratıyor işte..
her sezon playoff oynamaya razıyım şu sorun hallolsa keşke.
HAHAHa vallah haklisin. Adam bizi mahvetti. FIFA dan da cikardi turkiye ligini.
Soruna gelince. SI hala bu sorunla ilgileniyor, yani umut bitmis degil. Herhangi bir söz vermediler, ama eger bir duzeltme yamasi cikacak ise, bu yama sadece yeni oyun baslatilinca cözermis bu sorunu. Ondan yeni oyuna baslamak isteyenleri birkac gun beklemelerini tavsiye ediyorum.
Ve hala bizim arastirma ekibinden bir somut duyuru veya bilgilendirme edinmedik. Vallah biz onlardan fazla SI ile diyalogdayiz herhalde. Arastirma ekibi olarak insan bi cikar der ki, arkadaslar söyle bir sorun vardir. SI su bilgileri verdi bizi, su an da beklemekdeyiz falan filan. Ve anlatilir niye bu sorun 2 aydir cözulmemis vs. Bu arastirma grubunun sorumlulugu bizi bu konularda bilgilendirmek. Ama mubarek biz hem SI ile diyalogu yurutuyoruz tum turk FM alemi adina, hem de burda bilgileri yaziyoruz.
Son olarak hala umuyorum ki SI bizi sevindirir be duzeltme cikar yakinda.
Hadi şampiyon ilan edilmeyi geçtik reputation artmıyorsa boşuna ligi oynamaya gerek yok. Oyundan hep kaldırılsın Türkiye ligi çünkü bu şartlarda varlığının bir anlamı yok. Hiçbir çözüm bulamıyorlarsa normale yani eski sisteme döndürsünler, ilk senede play off olmasın. Yetkili arkadaşlar umarım en kısa sürede bu konuda bir açıklama yaparlar.
Kullanıcılar dışında kimsenin bu konuyu önemsediğini, üzerinde düşündüğünü sanmıyorum. Uzun süredir bilinen bu sorunun giderilmesi için herhangi bir çalışma yapılmıyor. Bu yıl 80 tl verdim bu oyunu edinmek için gelecek yıl 1 tl dahi vermeyi düşünmüyorum. Nottıngham Forest için güncelleme yayınlayanlar koskoca bir ülkenin ligine ait sorunu gidermeyi düşünmüyorlar.
Yanlış hatırlamıyorsam fm 2010'da Belçika'da aynı sorun vardı, play-off sistemi orada da var ve play-off sonu 1. olan takımın şampiyonluğu görünmüyordu. İlk patchle düzeltmiştiler.
yöneticilerden de çıt çıkmıyor işin ilginci.
Beyler Rep.artışı bir önceki versiyonda yükseldiğini gördüm FMRTE kullanıyorum,yönettiğim takım 2.sezon Süper Lig Şampiyonu olduğunda yaklaşık olarak 250 oranında Rep.artmıştı..Hatta İnformation kısmından kulübün eski ve yeni Rep.i gözüküyor ve yükseliyordu..Şuan ki versiyonda KırıkkaleSpor'u 2.lige aldım editörden şuan Bank Asyadayım ve 1,5 yıldız rep 2 olmuş..SS leri koyamıyorum işteyim..
Bence te en başında play-off sistemini oyuna aktarmakla hata ettik. Herkes çok iyi biliyor bu ilk sezon için Digitürk'ü küstürmemek adına yapılan olay. Eski statüde olsaydı baştan beri çok daha iyi olurdu. Mis gibi oynardık. SI Games bizi iplemiyor dendiğinde sadece Türkçe konusunda sanırdım. Halbuki bu sene eminim Türk oyuncu geneli olarak satış rekoru kırdıklarına. Ama adamlar genel olarak iplemiyorlar ne yapalım sonra istediği kadar bağırıp dursun Miles efendi Türkler korsan oyuncu diye. Herkes hakettiğini yaşar arkadaş. Bundan sonra korsan alan hiç kimseyi yadırgamam. Bu SI Games'e müstehak.
Evet Deza, Arastirma ekibinin bu konuda hic bir aciklama yapmamasi cok ilginc..
Adamlar yine iyi bizi tanimadiklari halde cevap veriyorlar aninda.. Bizde burada yaziyoruz..Ama 3-4 kisinin bastirmasiyla olacak is degil.. Bastirdigimizla kaliyoruz, ondan sonra yabancilar ''Turkiye ligiyse sorun cok onemli degil'' gibi yorumlar yapiyorlar tabi SI forumda.. Nasolsa onlar icin onemli degil Turkiye liginin olup olmamasi , bizdende buyuk bir tepki yok dedigim gibi ya 3 ya 4 kisi..
Bu sorun 1 2 0 4 versiyonunda yok galiba playoff kalmıyor ama şampiyonluklar gözüküyor.Valla eğer olmazsa o verdiyonla oynamaya devam edecem :D
Sorunu çözemezlerse tam bir hayal kırıklığı yaşayacağım. Zevkimi kırdı şu an bu durum. 2100'e kadar gitmeyi hedefliyordum Beşiktaş ile.
MAA bu sene sadece sahadaki futbolumuzu degil evdeki oyunlarimizida etkiledi !
Fm2012
Fifa12
Şahsen hala yetkili kişilerden bu konuda bir açıklama bekliyorum. Bu oyunun Türkiye ayağından sorumlu kişiler Türkiye ligindeki sorunlardan haberdar değiller ise bu sorulara cevap veremiyorlar bizleri gerektiği gibi aydınlatamıyorlar ise söylenebilecek pek bir şey yok aslında kendilerine. Gerektiğinde ve bizzat kendi alanları, kendi görevleri olan bir konuda cevap vermiyor yada veremiyorlar ise bundan sonra hiçbir konuda cevap vermemeleri daha uygun olacaktır. Belki biraz sert bir çıkış oluyor, belki biraz ağır bir eleştiri oluyor ama bu sorunlar yeni update çıkmadan bilinen sorunlardı ve yeni update çıkalı 2 gün oldu hala bir açıklama yok yetkili kişilerden. Buradaki normal kullanıcı arkadaşların Sİ ile iletişim çabaları görüş alış verişi sonucu ufak tefek birşeyler öğrenmiş durumdayız. Artık konuşmanın vakti zamanı geldi geçiyor.
Arkadaslar ben de su an foruma girdim ve hayretle göruyorum ki arastirma ekibimizden hiiiic bir ses yok. En azindan bi yazin ki, biz de burdayiz, SI ile temastayiz falan filan. Bizi sanki umursamiyorlar gibi. SI bile daha fazla umursuyor biz turk FM severleri. Lutfen bir yetkili kisi, Ömer Agabey ve Mustafa Agabeye sesleniyorum. Cikin biseyler yazin, bilgilendirin. En azindan hissedelim ki siz de bizi göruyorsunuz, sadece SI degil. Bu sizin göreviniz ve sorumlugunuzdur. Bukadar buyuk bir hata varken ligimizde sesis kalmanizi anlayamiyorum. Belki SI ile temastasinizdir, sorun cözulecektir. Öyle ise veya öyle degilse bile bizi en azindan bilgilendirmeniz gerekir diye dusunuyorum. Sanirim Sadece Ömer Agabey bu baslikta bir cevap yazdi, o da cok kisa idi ve söyle bisey idi: SI bakiyorlar diyorsa soruna bakiyorlardir... Bence tatmin edici bir bilgilendirme degil. Bu forumda yuzlerce kisi var, ve bunlarin bilgilenmeye haklari var bence.
Soruna gelince yeni bir gelisme yok su an daha SI forumlarindan takip edebildigim kadari ile. Yani hafta sonu geldi, su oyunu zevkle oynayalim diyorduk patch cikinca, yine nasip olmadi. Bekle anam bekle, eger daha duzeltme cikacak mi cikmayacak mi belli de degi. 10 sinif insan muamelesi göruyoruz herkesten.
FM ile ilgili forumlarda bu konuda fazlasıyla tartışılıyor ve herkes şikayetçi durumda. FM forumlarını geçtik Fm nin adı geçen her forum da bu konu ciddi şekilde tartışılıyor. Her taraftan şikayet fışkırıyorken yetkililer ortada yok, ses vermiyorlar. Cidden ilk defa yetersiz görüyorum turksportalı. En azından çıkın olumlu yada olumsuz bir şey söyleyin. Kimseyi üzüp kırmak istemiyorum ama ayıptır yani bunca insanın seslenişini görmezden gelmek, yok saymak.
çok zor bir işmi şu playoffu kaldırmak? yöneticiler neden cevap vermiyorlar? bu kadar kişi burada boşunamı konuşuyor? bir açıklama yapın artık!
offffffffffff cidden can sıkıcı bir durum ve en ufak bir bilgi verilmiyor...
Turksportal uyuma,üyelerine sahip çık ;)
Denizcigim ne diyebilirim ki? Oyunun kodlamasini yapan ben degilim. SI eger bunun yeterince onemli bir hata oldugunu dusunuyorsa ek yama cikartir ve duzeltir. Eger yeterince onemli oldugunu dusunmuyorsa da FM 2013'e kadar duzeltmez.
Simdiye kadar boyle oldu. Bundan sonra da boyle olmaya devam eder.
Bir tane real time editor cikinca ben de teknik direktor reputation'u uzerindeki etkisine bakarim bu durumun. Eger etkisi yoksa zaten sadece kozmetik bir sorundur ve onem sirasinda en dusuk seviyededir.
Selam Ömer Agabey, evet haklisin belki diyebileceginiz cok sey yok su an. Ama su cevabin ile bile bizi daha iyi hissetmemize neden oldun inan. En azindan siz de bizi göruyorsunuz bunu biliyoruz.
Soruna gelince, etkisi yok mu var mi SI da tam olarak bilemiyormus daha benim SI forumlarinda gördugum kadari ile. Eger varsa etkisi zaten bu sorun cok vahim ve kesinlikle duzeltilmesi gerekir. Yoksa eger, kozmetik senin dedigin gibi, ama yine de can sikici ve zevk azaltici.
ve duzeltilmesini gercekten umuyorum. Belki sizin tek yapabileceginiz SI yi gercekten bu sorunun cok FM severi etkiledini anlatmak ve bir duzeltmenin gercekten cok yerinde olacagini onlarin anlamasini saglamak. Nekadar cok kisiden ses cikarsa okadar daha hizli farkina varirlar bu sorunun önemini.
Bundan sonra bizi bilgilendirmeyi devam ederseniz cok seviniriz, ve tabi ki biz de burda baska forumlardan yakaladiklarimizi bilgilendiririz. Bu sorun sonucta hepimizi etkileyen bir sorundur.
Saygilarimla
Belki basit bir mantık olacak fakat sorunu bilmelerine ramen düzeltemeyiz, çok zor diyen adamlar bu oyunun yapımcıları. Oyunu modlayan bir ekip değil yani, bildiğin sıfırdan bu oyunu yapan adamlar. Nasıl düzeltemezler bu kadar ufak bir sorunu, daha doğrusu çok zor, şimdilik düzeltemeyiz demek ne demek?
Sadece bizim ligimizle ilgili ise düzeltme beklemeyin. Adamlar bize önyargılı baştan gözlerini kapatmışlar. Bu sene Türkçe yama çıkıyor %100 ve tahminim bu sene FM orjinal satış rekorları kırdı kıyamet koptu diğer malum forumda bakan var mı oraya bilmiyorum millet düşük fiyatı görünce manyak gibi orjinal almaya başladı. SI bu sene ki satışları da görmezden gelip seneye yine Türkçe çıkarmayacak buna rağmen bak yazdım buraya göreceksiniz.
kusura bakmayin yeteri kadar orjinal oyun satin almiyorsunuz düzeltmek icin ugrasamayiz demek.. yoksa zorluk felan hikaye.. nedense her sene bir sorun oluyor türkiye liginde ve bu sorunlar cok ciddi tr liginin zevkini azaltan sorunlar oluyor SI ise bu sorunlari cözmekten aciz daha dogrusu aciz degilde akillari sira türk fm severlere sart kosuyorlar orjinal almassaniz bizde sizi takmayiz gibisinden.. türkiyenin kisi basi milli geliri ortada oyunun ne kadar satmasini bekliyorlar ki? türkiyede 10.000-20.000 arasi orjinal satarlarsa öpüp baslarina koysunlar daha ne istiyorlar.
playoff hiç kalkmasın eğer böyle oluyorsa.bir an önce birisi 2.sezonunu şampiyon bitirsinde baksın artmışmı artmamışmı? ona göre bizde başlayalım artık oyuna arkadaşlar.
tatil modu yardımıylada 3. sezonu da şampiyon olarak bitirdim fenerbahçe ile denemek için. reputation da klüp olarak artış var ama menejer profilimde artışlar biraz yavaş sanırım. şampiyonluk olarak değilde kazandığım maçların fazla oluşuna göre rep. veriyor sanırım ama emin değilim yanlış yönlendirme olmasın.
kesin bir cevap gelene kadar başlamıyorum.umarım bir an önce yöneticiler sonucu yazarda oyuna başlarız.
Reputation lara herhangi bir etkisi olup olmadığını inceliyorum, data alır almaz sizi bilgilendireceğim.
Beklemedeyiz, nasıl böyle bir hata oluyor ve gözden kaçıyor anlamıyorum.
Peki reputation sorunu olmadığını varsayarak bunun dışında başka ne sorunları var bu durumun tam olarak? Yani kulup şampiyonluk sayımız artıyor mu, kariyerimdeki şampiyonluk sayısı artıyor mu, şampiyonluk primi alıyor muyuz federasyondan, oyuncular şampiyon olduğumuzu biliyor mu falan filan?
Evet butun bunlar incelenmesi gerek bence. EN iyi durumda sadece görunus olarak etkisi olan bir sorundur bu, yani achivments bölumunde gözukmuyor sampiyonluklar. Ama eger oyunun mekanizmasini etkiliyorsa, senin yazdigin konularda, bu sorun ozaman cok vahim. Etkilemiyorsa bile zevk azaltici biseydir bu, kac tane sampiyonlugumuz var falan göremiyecegiz. Sonucta insan bu oyunu kendin nekadar basarili olabilecegini görmek icin oynuyor. Ve bunu da göremiyorsak baya bir bosuna oynamis gibi olunuyor, zevki kaciyor. 10 yil sonra oyunda insan bakiyor ne kazanmisim, ne basarmisim diye, ama bu sorundan dolayi bisey gözukmuyor.
Türkiye ligini açıp tatile çıktığımda ilk 2 sene Galatasaray şampiyon oldu.
Takımın geçmişinde 19 şampiyonluk yazıyor ama Fatih Terim'de 1 olarak görünüyor.
Genie scout çıkmadı galiba reputationlara ordan bakmak lazım.
bütün sezonlarda play-off olursa sorun kalkacaktır.en kötü ihtimalle bu datayı yaparsa birileri tek sorun play-offlar olur.olsun oda artık yapacak birşey yok.umarım birileri el atar bu olayada,eğer sorun çözülmezse ki çözülemeyecek gibi duruyor,playoff ekler sezonlara.