Sezon ortasında değişmeyeceği ne malum?
Printable View
Sezon ortasında değişmeyeceği ne malum?
Güzel oldu kaldırılması.İnşallah başka bir sistem gelmez.Zor bu saatten sonra playof türü saçma bir sistemin gelmesi.
34 haftalık lig maratonuna dokunmasınlar da sonra ne kupası oynanırsa oynansın.
Ben Gs ve Fb geçen sezon ligde gösterdikleri performansı,Avrupa'da mücadele ederken aynı sıkışık fikstürde de gösterebilecek mi onu merak ediyordum doğrusu ama play-off kaldırıldığına göre bu merakım yanıt bulamayacak.:)
Fener geçen sezon Avrupa'da oynamamasına rağmen ! -Avrupa kupalarında oynayan takımları saymazsak- en sıkışık fikstürle oynayan takımdı. Hatta bir ara Pazar-Salı-Cuma maç yapmıştık. Tabi o günlerde Allah'ın bir hikmeti olarak tesadüf diye yutturdular ne çare ?
Geçen sezon Fenerbahçe hem bu fikstür adaleti(sizliği) yüzünden hem de sezon sonuna doğru Türkiye Kupası ve Süper Final döneminde haftada 2 maç yapmasına rağmen 2 kulvarda da kupayı son dakikaya kadar kovalaması beni memnun etti. Umarım geçen seneki fiziki mücadele ve istek bu sezonda devam eder, böyle olması durumunda pek sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.
Geçen seneden daha sıkışık bir fikstürü bir daha görebileceğimizi sanmıyorum.
Şans işte tam biz ş.l'de oynarken böyle bir uygulama oldu ve 2 günde bir maç yapmamız bize pahalıya maloldu.Zaten iyi bir takım kuramamıştık birde üstüne bu sürekli maçtan maça koşma maratonu olunca yarışın gerisinde kalmıştık.Play-Of'ta olmamı başarıydı bence.
http://www.sporx.com/futbol/turkiyek...SXHBQ289498SXQ
Play Off başka bir şekilde dönüyor diye bir haber çıktı
Abi bu ligi ilgilendiren birşey değil. Kupada çeyrek finalden sonra eleme usulü devam ediyordu ya ordan sonrasını play-offa döndürme kararı almışlar. Eşleşme yerine lig usulü.
Lige dokunmasınlar,kupada ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Digitürk'e nasıl para kazandırırız diye düşünüyorlar artık :D En basitinden Digitürk Kupası diye bir kupa çıkarsınlar ortaya.
kupayı trt yayınlamıyor mu nasıl digitürk para kazanacak ki?
Bilmiyorum artık,statü değişiyor ya statüye gör Play-off'ları da Digitürk'e verirler belki ama haklısın doğru :D