Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Play-off kararı açıklandı!

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Facx View Post
    futbol ve voleybol basketbol birbirlerinden çok farklı sporlar kaldıki ben basket ve voleyboldaki playoff uda saçma buluyorum amerikalılar playoff yapıyolar die bizde yapıyoruz baskette resmen adamlar batı doğu diye ayrımışlar tabi playoff yapıcaklar
    Teşekkürler bilgin için." Futbol ve voleybol basketbol" un birbirlerinden çok farklı sporlar olduğunu ben bilmiyordum
    Last edited by NisRoc : 06.Temmuz.2012 at 06:59

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    futbol ve voleybol basketbol birbirlerinden çok farklı sporlar kaldıki ben basket ve voleyboldaki playoff uda saçma buluyorum amerikalılar playoff yapıyolar die bizde yapıyoruz baskette resmen adamlar batı doğu diye ayrımışlar tabi playoff yapıcaklar
    baskette ki yine anlaşılabilir normal, en azından seri oynanıyor Voleybolda tek maç oynuyorsun playoff da e o zaman ne anlamı kaldı ligi 1.bitirmenin bütün sezon tek maçı bağlı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Play-off gidiyor yerine ise...

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, gelecek sezon kesin olarak play-off'un oynanmayacağını ama Digiturk Kupası adı altında farklı bir organizasyon olabileceğini söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, play-off oynamama konusunda kesin kararlı olduklarını bildirdi.

Ünal Eskişehirspor Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği'nin uzun süredir gündeminde olan play-off sistemini bu sezon kesinlikle kabul etmediklerini söyledi.

Bu konuyla ilgili ikinci toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Ünal, ''Gündemlerimizden bir tanesi, özellikle yayıncı kuruluşunda talebi üzerine play-off'u değerlendirmekti. Değerlendirdik, kesin kararlıyız, play-off oynamıyoruz. Artık play-off'un gündemimizden çıkması, transferleri, maçları, futbolun özünü konuşmamız gerekiyor. 34 haftalık lig periyotunun sonunda Türkiye Süper Ligi şampiyonunun, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olan lig ikincisinin ve UEFA'ya gidecek diğer takımların, bu yarışın sonunda heyecanlı bir şekilde belli olmasını talep ediyoruz'' dedi.

Halil Ünal, bunun ötesinde geniş kapsamlı Türkiye Kupası çalışmasını Futbol Federasyonu yöneticileriyle paylaştığını vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:
    ''Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ilişkisi içerisinde geniş kapsamlı Türkiye'yi kucaklayacak bir Türkiye Kupası oynayacağız. Onun detaylı açıklamasını Futbol Federasyonu yapacak. Bunun ötesinde yayıncı kuruluşun 'B' planı talebini halen değerlendiriyoruz. O değerlendirmeyi bu son Kulüpler Birliği merkezinde yaptığımız toplantıda da gündeme aldık, paylaştık. Ama oradan halen bir karar çıkartamadık. Yayıncı kuruluş, ayrı bir kupadan bahsediyor. Örnek, aynı modelde Digitürk Kupası oynayacağız, onun bir çalışması var. O da biraz ekonomiye dayalı bir çalışma. Yani parayla birlikte olacak işler. O konuda hem Digitürk, hem biz çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde onu da değerlendiririz.''

Ünal, ''havuz sistemi'' konusuna değinerek, ''Havuz sisteminde esasen kamuoyuna yansıyan gibi bir kavga noktasında değiliz. Ama havuzun planlamasını, geleceğini, futbolun geleceğini bunları konuştuğumuz tartıştığımız doğrudur. Ama sanki Anadolu kulüpleri ile 4 büyükler arasında böyle bir kavga olduğunu düşünen yazar ve söylemde bulunan arkadaşlar, bence duyum üzerine hareket ediyor. Öyle bir gerçek yok. Biz hiçbir zaman kavgayla, gürültüyle, münakaşayla bir şeyin çözüleceği yönünde bir başkanlık yapmadık. Kulüpler Birliği Başkanlığını da böyle yapmayız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Fevkalade iyi ilişkiler içerisinde meseleleri tartışıyoruz'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligin birincisi şampiyonluğunu ve avrupaya gitmeyi hak edenler avrupa bileti alsında,sonra istedikleri kadar kupa oynatsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oh be federasyon Play-offun oynanmayacağını açıklamış.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Futbol federasyonu yeni sezonda play-off sisteminin oynanmayacağını açıkladı. - NTVSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Oh be kurtulduk

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oh be sonunda kurtulduk playoff sisteminden...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Budur ya oh.Şimdi ne kupası koycaklarsa koysunlar lig düzgün oynansın da.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

20 takımlı yapsalar ligi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sezon ortasında değişmeyeceği ne malum?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sezon ortasında değişmeyeceği ne malum?
    Aynisini yazacaktim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    20 takımlı yapsalar ligi.
    Keşke arttırılsa, hiç konuşulmuyor ama sanırım bu konu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel oldu kaldırılması.İnşallah başka bir sistem gelmez.Zor bu saatten sonra playof türü saçma bir sistemin gelmesi.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Keşke arttırılsa, hiç konuşulmuyor ama sanırım bu konu.
    Konuşurlar mı hiç. Pastadan aldıkları dilim küçülecek o zaman

34 haftalık lig maratonuna dokunmasınlar da sonra ne kupası oynanırsa oynansın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Gs ve Fb geçen sezon ligde gösterdikleri performansı,Avrupa'da mücadele ederken aynı sıkışık fikstürde de gösterebilecek mi onu merak ediyordum doğrusu ama play-off kaldırıldığına göre bu merakım yanıt bulamayacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben Gs ve Fb geçen sezon ligde gösterdikleri performansı,Avrupa'da mücadele ederken aynı sıkışık fikstürde de gösterebilecek mi onu merak ediyordum doğrusu ama play-off kaldırıldığına göre bu merakım yanıt bulamayacak.
    Fener geçen sezon Avrupa'da oynamamasına rağmen ! -Avrupa kupalarında oynayan takımları saymazsak- en sıkışık fikstürle oynayan takımdı. Hatta bir ara Pazar-Salı-Cuma maç yapmıştık. Tabi o günlerde Allah'ın bir hikmeti olarak tesadüf diye yutturdular ne çare ?

Geçen sezon Fenerbahçe hem bu fikstür adaleti(sizliği) yüzünden hem de sezon sonuna doğru Türkiye Kupası ve Süper Final döneminde haftada 2 maç yapmasına rağmen 2 kulvarda da kupayı son dakikaya kadar kovalaması beni memnun etti. Umarım geçen seneki fiziki mücadele ve istek bu sezonda devam eder, böyle olması durumunda pek sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fener geçen sezon Avrupa'da oynamamasına rağmen ! -Avrupa kupalarında oynayan takımları saymazsak- en sıkışık fikstürle oynayan takımdı. Hatta bir ara Pazar-Salı-Cuma maç yapmıştık. Tabi o günlerde Allah'ın bir hikmeti olarak tesadüf diye yutturdular ne çare ?

Geçen sezon Fenerbahçe hem bu fikstür adaleti(sizliği) yüzünden hem de sezon sonuna doğru Türkiye Kupası ve Süper Final döneminde haftada 2 maç yapmasına rağmen 2 kulvarda da kupayı son dakikaya kadar kovalaması beni memnun etti. Umarım geçen seneki fiziki mücadele ve istek bu sezonda devam eder, böyle olması durumunda pek sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum.
    Aynen katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Evet söylediklerin Gs'ye göre biraz daha yakın bahsettiğim duruma ama benim merak ettiğim olay oynanan maç sayısıyla alakalı daha çok aslında.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Geçen seneden daha sıkışık bir fikstürü bir daha görebileceğimizi sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şans işte tam biz ş.l'de oynarken böyle bir uygulama oldu ve 2 günde bir maç yapmamız bize pahalıya maloldu.Zaten iyi bir takım kuramamıştık birde üstüne bu sürekli maçtan maça koşma maratonu olunca yarışın gerisinde kalmıştık.Play-Of'ta olmamı başarıydı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.sporx.com/futbol/turkiyek...SXHBQ289498SXQ

Play Off başka bir şekilde dönüyor diye bir haber çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bu ligi ilgilendiren birşey değil. Kupada çeyrek finalden sonra eleme usulü devam ediyordu ya ordan sonrasını play-offa döndürme kararı almışlar. Eşleşme yerine lig usulü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lige dokunmasınlar,kupada ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Digitürk'e nasıl para kazandırırız diye düşünüyorlar artık En basitinden Digitürk Kupası diye bir kupa çıkarsınlar ortaya.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

kupayı trt yayınlamıyor mu nasıl digitürk para kazanacak ki?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bilmiyorum artık,statü değişiyor ya statüye gör Play-off'ları da Digitürk'e verirler belki ama haklısın doğru
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri