Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
Printable View
Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
Şimdi şunu yazdık diye cemaatçi Galatasaray ilk kim diyecek merakla bekliyorum. Bazıları muhalifliği saygısızlık sanıyor ve ayrıca spor kulüplerinin siyasi yorumlarda, yaklaşımlarda bulunması hoş değil. Bence o beyan da gereksiz gerçi.
hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.
Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde
Aysal birazda İşinize bakın Arena'dan daha önemli sorunlar var demeye getirmiş.Nazikçe belirtemeye çalışmış.
Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.
Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.
Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer. Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.
Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..
Gelsinler Saraçoğlu'nda oynasınlar yahu, milletin stadı -ki aslında onların da değil- ne kıymetliymiş..
Stad işini çözecek kişi başbakandır gerisi hikaye
gs vermiyorum der , bjk ben alırım der uzar gider
Hayır anlamadığım şey şu ? Galatasaraylılardaki bu inat niye? Stadlarında 1 sezon oynayacağız hadi bilemedin 2 sezon ne kaybedicekler ?
Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.
Stadınızda bizi istememeniz gayet normal ama en başından beri takındığınız tavır itici diye düşünüyorum.Taraftarlar açısından işin inada binmesinin ana sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Stadın konumu bu tarz kongreler için daha uygun, sanki Saraçoğlunu isteseler vermeyeceksiniz. Isıtıp ısıtıp aynı terane.
Galatasaray'lı arkadaşlar bırakın bunlara laf anlatamazsın.Salı günü kongre susturacak nasıl olsa.Arena hayal heveslenmeyin boşuna.
He bizim gerekçelerin hiçbirinin bi anlamı yok zaten. Biz o kadar boşuna mı yazı yazdık, gerekçeleri belirttik, daha kaç defa yazıcaz. Arena daha oturmuş bi stad değil orayı hala Galatasaray'ın merkezi yapmak için uğraşıyoruz. GS TV artık Arena'da, Kulüp merkezi Arena'da, Merkez GS Store Arena'da. Zemin sezon başında değiştirildi buna rağmen hala sorunları var. Stadın ulaşımla ilgili hala sorunları var. 180 tane Loca satıldı. Alanlar 7/24 kullanım hakkına sahipler, sözleşmeler buna göre imzalandı. Eğer Beşiktaş olurda buraya gelirse üstüne üstlük loca satmaya kalkarsa Galatasaray ne kadar zor durumda kalıcak bunu düşünen yok. Ama size göre stat devletin verdiğimiz o kadar imtiyaz hiç sayılıyor, gerekçelerimiz geçersiz, saçma gerekçeler falan zaten, istediğiniz gibi düşünmeye devam edin. Ortada bir gerçek var ki o stad bize anamızın ak sütü gibi helaldir, o stad bizimdir.
Adnan Öztürk'ün duruşu yeterli.
Stadı devlet yaptı, bildiğin devlet yaptı. Yardım falan değil, devlet yaptı. Vergilerle yaptı. 2 katını geri aldı. Galatasaray'ın katkısı senin vergini ezer.
Transfer falan, alakasız. Geçiniz bunları.
Ya sanki Ali Sami Yen'in arazisi tamamen Galatasaray'a aitmiş gibi yazıyorsun :D
Tabi işine gelmeyen kısım alakasız oluyor.
Ok.
Ali Sami Yen'de %1'lik bir hakkımız vardı arazi üzerinde. Bütün devleti dolandırdık, herkes uyudu. Diktik oraya stadı, fırsatçılığın da böylesi.
İşime gelip gelmemesiyle alakası yok, doğruya doğru demekten gocunmam. Süleyman Hurma adımızı çıkardı, nasıl olsa bir kıvılcıma bakıyor herşey.
Yemin ediyorum sıkıldım bu stad işinden. Büyükçekmece'de baya büyük bi arazi aldık. Başkan dese ki Arena'yı da kim napıyorsa yapsın, Çekmece'ye stad yapıyoruz. Stad inşaatında taş taşımayan adam değildir. Beşiktaş'lı arkadaşlar ısrarla diyor ki Stadı devlet yaptı, yok benim vergilerimle yapıldı, Mecidiyeköy arazisi zaten sizin değildi vs vs. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Ya biz bunların aksinde bişey mi söylüyoruz, bir kişi var mı stadı devlet yapmadı diyen. Mecidiyeköy olayını da Kaan açıkladı zaten sohbet alanında. Biz de defalarca kez aynı şeyleri yazdık. Mecidiyeköy'deki araziyle ilgili, stadla ilgili ama hala ısrarla aynı şeyler söyleniyor. Şu anda dönen tartışma tamamen mantıksız. Biri çıkıyor Fenerbahçe'nin haklı sebepleri var diyor, biri çıkıyor sizde bizle aynı durumdaydınız diyor. O zaman adama zormazlar mı biz o durumdayken niye stadınıza bizi kabul etmeyip ulaşımı olmayan Olimpiyat'a mahkum bıraktınız. Bizim sebeplerimiz haksız mı, işkembeden mi sallıyoruz biz. Bir önceki mesajımda hepsini yazdım. Hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Daha ne diyelim ki biz. Son olarak Galatasaray'lı arkadaşlardan ricam bi daha bu konuyla ilgili kesin karar çıkana kadar konuşmasın kimse. Herkes istediği gibi konuşsun, konuştukları her şeyin cevabı var zaten önceki mesajlarımızda.
Geçmişte hata yapan Fikret Orman değildi.Geçmişte hata yapan futbolcular değildi.Geçmişte hata yapan Taraftar değildi.Geçmişteki yöneticilerden soracaksınız bunun hesabını Fikret Ormandan kesmeyeceksiniz ? Biz de İstanbulspor'un İnönüde oynamasını istememişiz Devlet zorla oynatmış.Demekki böyle bir yol var.
Geçmişte siz Avrupa maçlarınızı İnönü'de oynamak isteyince dönemin Beşiktaş yönetimi reddetmemiş.Olur demiş fakat şartlarda anlaşılamamış.
Avrupa maçlarınızı oynamanızda bir sakınca olmaz zaten, bence.
Nihat Özdemir söylemiş dün, hem taraftar hem yönetim istemiyor, 1+1 teklifine Kığılı tarafından hayır cevabı verildi diye.
Ayrıca devlet Seyrantepe Spor Kompleksi için harcadığının 2 katı kazandı diye sallayanarkadaşlar, bundan emin misiniz acaba? Bu konuda biraz araştırma yaptım da,hiç de öyle şeyler olmadığını gördüm.
Araştırdığın yer neresi ? Bu forumda hem Gs sohbet alanı hem de Arena konusunda pek çok bilgi mevcut.
Ayrıca 2 katı değil, 1.5 katı olsun hatta verdiğini geri alsın, ne değişir ?
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=6382
araştırmalarından biz de faydalanmak isteriz,yazar mısın?
Bizim burda bu konuyu bjk'lilere anlatmamız çok komiğime gidiyor.Yok 2 katı yok devleti kazıkladık biz falan. Devlet hayrına Galatasaray'a bağış yaptı zaten. Stad devletin. :icon_cry:
Eğer durum böyleyse bakanın yanında Başkan yardımcımız hayır olmaz diyebilir miydi? Düşünüyo musunuz siz? Hala bu staddan umudunuz varsa size acıyorum. Tamam beşiktaş kazandı diyelim, o stada takımınız desteklemek için giderseniz size daha çok acırım. Yazık yahu, gerçekten yazık... Bi arkadaş Kazım Kanat'ın sözünü kullanmış Gs dostluğu Fb düşmanlığı falan, inan sizin dostlunuza çok ihtiyacımız var yapma böyle lütfen, üzülüyorum.:icon_cry:
Türk Telekom Arena'nın maliyeti Ali Sami Yen Stadyumu arazi satışından karşılanmıştır. Ali Sami Yen Stadı arazisi toplam 1 milyar 25 milyon TL’ye Torunlar- Aşçıoğlu-Kapıcıoğlu ortaklığına satılmış bu paranın 475 milyon TL’si TOKİ'ye kalmıştır. Türk Telekom Arena ise 191.5 milyon TL’ye yapılmıştır.
Nerede bizim verdiğimiz vergiler ?
Öncelikle her seferinde Ali Sami Yen arazisinin milyar dolarlık ihale ile satıldığı vurgulanıp duruldu.Evet devlet Gs'ye stad yaptı ama bunun 2 katı karşılığını aldı.Bu yüzden devlet stad yaptı argümanıyla gelemezsiniz denildi hep.Fakat milyar dolara falan satılmamış.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25082797/
Buradaki yazıda TOKİ'nin kar etmediği,üstüne zarar ettiği söyleniyor.
http://www.gazeteport.com.tr/yazar/2...a_satacaksiniz
TT Arena'nın Toki'ye tam olarak ne kadara mal olduğunu araştırdım ama bulamadım.Eğer 416 milyondan çoksa veya çok fazla fark yoksa,Gs'li arkadaşlar hiç gelip burada artistlik yapmasınlar.
Eren Talu'ya neyin parasını ödüyorlar, onunla devletin ne alakası var. Adam beceremedi, taahütünü yerine getiremedi. O kendini bağlar. Arena'nın maliyeti de bir üst mesajda yazıyor zaten.
Sonuç olarak devletin kar etmesinin ya da zarar etmesinin bu konuda hiç bir önemi yok. Ayrıca kar mı etmiş, zarar mı etmiş hiç merak etmedim. Biz 1 verdik, 1 aldık. Bulunduğumuz stadın üst kullanım hakları da bizde. Gerisi teferruat benim için :)