1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.
    Yanlışın var, 49 yıllığına yetki bizde. Teferruat olsa bu kadar yaygara kopmaz, iş çoktan biterdi. Bakanın olduğu toplantıdan Adnan Öztürk çıkıp, hayır diyemezdi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yanlışın var, 49 yıllığına yetki bizde. Teferruat olsa bu kadar yaygara kopmaz, iş çoktan biterdi. Bakanın olduğu toplantıdan Adnan Öztürk çıkıp, hayır diyemezdi.
    Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.
    örnek verirsek :

Mesaj Yetkileri