Ben dedim Marsilya'yı büyütmeyin diye.Es Es gol yemeden geçerse şu maçı hiç belli olmaz turu kimin geçeceği.
Ben dedim Marsilya'yı büyütmeyin diye.Es Es gol yemeden geçerse şu maçı hiç belli olmaz turu kimin geçeceği.
Ömer Üründül'e laf mı edersiniz, alın size Coşkun Demirbakan.
-TRT-
Ömer Üründül > Coşkun Demirbakan :D :D
eskisehir zar zor cikiyor. umarim 2.ci yari birseyler yaparlar
Çok fena kafa açıyor :D "futbol böyle oynanmaz", "futbolda böyle bi' şey yok!", "evet, evet, hıı evet hayr evet, evet..."
aha hala konuşuyor arkadan sesi geliyor. " benim dediklerimde bi art niyet yokki yanlış biliyorlar" diyor kendisi :D
Valla ben radyoyu açtım tvnin sesinide kıstım takılıyorum :)
Servet yatmasa kontrol edip uzaklaştırabileceği topu yatarak golle savuşturdu..
İkinci yarıya sakin başladı Coşkun hoca, ardından gol geldi...
Adam doğruları söylüyor aslında ama üslup çok sert. Bir kuyruk acısı var gibi ardında :)
Coşkun Hocanın kupon geliyo galiba.
1-1. Adını bilmediğim uzun saçlı kalıplı forvet attı. :)
Nuhiu atmış.O zaman maçı izlemeye döneyim ben :D
Yorumcu felaketi var bizim kahveden adam götürseler daha iyi yorum yapar susacağı yeri bilir hiç değilse.Kafa ütüleyip duruyor.
Es es toparlandı ama içerde Marsilya dan gol yemek büyük handikap
ahahaha arada sesini mi kısıyorlar napıyorlar Coşkun hocanın, arkadan sesi geliyor :D
şimdi tekrar açtılar herhalde golden sonra :)
gerçekten şu an toparladı eskişehirspor.mehmet güven'i çok beğeniyorum çok geliştirmiş kendini alsak mı melo yerine :)
anonsçunun ingilizceye de bittim yalnız :)
Yahu o Veysel'in götürdüğü pozisyon bir gol olaydı var ya fena olacaktı.Servet bildiğimiz gibi zaten :( Deplasmanda turun gelmesi için mucize gerekiyor.
Eskişehir biraz "pozisyon" çalışırsa ligin formda ve sürpriz ekiplerinden olurlar diye düşünüyorum. Oyuncuları çok yetenekli. Servet ve o uzun boylu forvet çok bozuyor takımı orası ayrı. Bu isimleri hiç beğenmiyorum.
Valla es es maça hazır çıkmış gerçekten çok güzel oynadılar ancak bu güzel oyun ile veda edeceklerini düşünüyorum fransada gol bulmaları zor burada bile baya zorlandılar ofsayt diye verilmeyen golde ofsayt değilmiş galiba babam öyle diyordu.
Alperede deyinmek istiyorum gerçekten çok sağlam adam yaw ne güzel alacaktık Aykut hocanın kompleksi gitti gül gibi adam Emre yerine sırıtmadan oynardı nasıl geçiyor orta sahayı dikine doğru çok verimli hem defansta hem hücumda çok iyi oynadı valla çok beğendim.
o uzun boylu forvet olmasa eses bu faulleri kazanamazdi ve ilerde top tutamazdi adamin ilk macina ragmen begendim ben , maca gelirsek tur cok zor.
Tur zora girdi ancak böylesine kaliteli bir rakibe karşı alınan sonuç bence güzel.Umarım bir sürpriz olabilir deplasmanda.Ersun hocaya güvenmek lazım.
Helal olsun Eskişehir'e. Marsilya gibi bir ekiple başa baş mücadele edebiliyorsun(gerçi kötü oynadı Marsilya ismine yakıştıramadım) yenmeye çok yaklaşıyorsun, maç bitmese de bir gol bulsak diyebiliyorsun. Çok iyi bir oyun ortaya koyamadık özellikle ilk yarıda ama ikinci yarının bir kısmında oyuna hükmettik resmen. Golü de çok talihsiz yedik zaten kötü oldu.
Bu skor deplasman için kötü ama Eskişehir Marsilya'nın artık elenmeyecek bir takım olduğunu anlamıştır. İnşallah Marsilya bir haftada düzelmez de tepeleriz adamları :)
1-1 bile iyi skor. Marsilya çok tercrübeli bu kupalarda. Eskişehir'de gayet iyi mücadele etti. Herşeyden önce tebrik etmek lazım.
Deplasmanda baya zor maç olacak ama bakalım futbol süprüz olabilir.
İkinci yarı Marsilya'ya hele de golden sonra kurduğu baskı mükemmel Eskişehir'in.Çekinecek bir şey olmadığını gördü oyuncular. Galibiyet gelmemesi şanssızlıktı bence.Tebrik ediyorum Eskişehir'i istekli futbolundan dolayı.