Sen bari yen es es avrupada yüzümüz gülsün
Sen bari yen es es avrupada yüzümüz gülsün
Eskişehirspor'un ilk 11'i: Boffin; Veysel, Servet(K), Diego, Dede; Hürriyet, Alper; Erkan, Kamara, Malecki; Nuhiu
Marsilya'nın ilk 11'i: Mandanda(K); Fanni, N'Koulou, M'Bia, Morel; Amalfitano, Kabore, Cheyrou; Valbuena, Gignac, Andre Ayew
Gignac Ayewes esi zor dakikalar bekliyor
Hangi kanal?
FM Gazetesi
TRT Haber. Yalnız yorumcu maçı katlediyor şu an.
Steam ID: fotosuki
trt 3 tü hani laVeriyor mu bir kanal ?
edit: trt 3 le trt haber aynı sandım ya la![]()
spiker yorumcuyu gırtlaklayacak devre arasında demedi demeyin![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yorumcu teknik direktör coşkun demirbakan'dı galiba.
Sezonun daha başı bile değil, kadrosuna yeni oyuncular katılmış hiçbir takım bu dönemde %100 hazır olamaz ki. Karşında da Marsilya var üstelik, bu kadarda eleştirilmezki. Ayrıca bence şu şartlarda fena oynamıyor Eskişehir ilk yarım saat itibariyle. Nerden bulmuşlarsa bu yorumcuyu.
Ben dedim Marsilya'yı büyütmeyin diye.Es Es gol yemeden geçerse şu maçı hiç belli olmaz turu kimin geçeceği.
Yorumcu çok olumsuz yahu Eskişehirspor'u Barcelona falan zannediyor galiba. Adam can havliyle topu uzaklaştırıyor ceza sahamızdan ayağa pasla çıksaydı daha iyiydi diyor Eskişehir'in B planı yok oyuncular doğaçlama oynuyor pozisyon hatası yapıyoruz böyle olmaması lazım. Maçın içine etti.
Ömer Üründül'e laf mı edersiniz, alın size Coşkun Demirbakan.
-TRT-
Ömer Üründül > Coşkun Demirbakan![]()
![]()
eskisehir zar zor cikiyor. umarim 2.ci yari birseyler yaparlar
Çok fena kafa açıyor"futbol böyle oynanmaz", "futbolda böyle bi' şey yok!", "evet, evet, hıı evet hayr evet, evet..."
aha hala konuşuyor arkadan sesi geliyor. " benim dediklerimde bi art niyet yokki yanlış biliyorlar" diyor kendisi![]()
Valla ben radyoyu açtım tvnin sesinide kıstım takılıyorum![]()
Servet yatmasa kontrol edip uzaklaştırabileceği topu yatarak golle savuşturdu..
İkinci yarıya sakin başladı Coşkun hoca, ardından gol geldi...
Adam doğruları söylüyor aslında ama üslup çok sert. Bir kuyruk acısı var gibi ardında![]()
Coşkun Hocanın kupon geliyo galiba.
1-1. Adını bilmediğim uzun saçlı kalıplı forvet attı.![]()
Steam ID: fotosuki
Nuhiu atmış.O zaman maçı izlemeye döneyim ben![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yorumcu felaketi var bizim kahveden adam götürseler daha iyi yorum yapar susacağı yeri bilir hiç değilse.Kafa ütüleyip duruyor.
Es es toparlandı ama içerde Marsilya dan gol yemek büyük handikap
ahahaha arada sesini mi kısıyorlar napıyorlar Coşkun hocanın, arkadan sesi geliyor
şimdi tekrar açtılar herhalde golden sonra![]()
gerçekten şu an toparladı eskişehirspor.mehmet güven'i çok beğeniyorum çok geliştirmiş kendini alsak mı melo yerine![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
anonsçunun ingilizceye de bittim yalnız![]()
Yahu o Veysel'in götürdüğü pozisyon bir gol olaydı var ya fena olacaktı.Servet bildiğimiz gibi zatenDeplasmanda turun gelmesi için mucize gerekiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eskişehir biraz "pozisyon" çalışırsa ligin formda ve sürpriz ekiplerinden olurlar diye düşünüyorum. Oyuncuları çok yetenekli. Servet ve o uzun boylu forvet çok bozuyor takımı orası ayrı. Bu isimleri hiç beğenmiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Valla es es maça hazır çıkmış gerçekten çok güzel oynadılar ancak bu güzel oyun ile veda edeceklerini düşünüyorum fransada gol bulmaları zor burada bile baya zorlandılar ofsayt diye verilmeyen golde ofsayt değilmiş galiba babam öyle diyordu.
Alperede deyinmek istiyorum gerçekten çok sağlam adam yaw ne güzel alacaktık Aykut hocanın kompleksi gitti gül gibi adam Emre yerine sırıtmadan oynardı nasıl geçiyor orta sahayı dikine doğru çok verimli hem defansta hem hücumda çok iyi oynadı valla çok beğendim.
o uzun boylu forvet olmasa eses bu faulleri kazanamazdi ve ilerde top tutamazdi adamin ilk macina ragmen begendim ben , maca gelirsek tur cok zor.