Fernandes oynayacak mı acaba ?
Printable View
Fernandes oynayacak mı acaba ?
Bizde Emre mi Amrabat mı oynayacak orası soru işareti.Fatih Terim'in Emre'yi keseceğini düşünmüyorum.İkinci yarı Amrabat ve Burak girer.Ki bence Amrabat'ın sonradan girmesi daha iyi olur.Yenik duruma düşsek dahi kenarda maçı çevirebilecek çok kaliteli isimlerimiz var.Bu maçı kaybetmemiz için çok çok büyük şanssızlık çok çok büyük hakem hataları gerekiyor.
Adı üstünde "derbi." Derbilerin skoru belli olmaz sözünü bir kez daha belirtmek istiyorum. Kağıt üzerinde daha ağır basan bir kadromuz olsa da Beşiktaş'ın kendi evinde ne yapacağı belli olmayabilir. :) Ama Galatasaray'ın derbilerde eskiye nazaran yüksek bir özgüveni var bu da deplasman takımı olmamız için büyük bir avantaj. Beşiktaş ise derbiyi kazanıp, yapılanma sürecinde bu maçla çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş için kaçırılmaz bir fırsat bence ama bunu değerlendirebilecekler mi o önemli...
Çok fazla havalanmanın bir anlamı yok.Kasımpaşa maçında çok ahım şahım bir oyun oynamadık.Hatta 1-1 ken yakaladığı pozisyonlardan birini atabilse Kasımpaşa yenik bile ayrılabilirdik son dakikalarda bulduk golü.Demek ki öyle kağıt üstündeki gibi olmuyor bu işler.
Ben kazansak bile en fazla 1 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Beraberlikte ağır basıyor.
Kağıt üzerinde galatasaray mutlak favori gözüküyor ama oyumu beşiktaşa verdim çünkü bu tip maçlarda şans verilmeyen eipler iyi mücadele edip büyük sürprizler yapabiliyolar
beşiktaş'ın Geçen seneden eksiği 3 kişi simao q7 ve ersnt geri kalan 11de birde ismail yok .simao zaten ha varlıgı ha yoklugu belli değil taraftarda zaten hemfikir gidişine üzülene rastlamadım. Q7 de tapılacak adam değil bence tamam kaliteli ama hermaç aynı performansı göstermedi kazandırdığı maçlarda var kaybettirdiği maçlarda ernst de bal yapmayan arı gibiydi son sezonunda benim için tek kayıp var oda ismail ama yerine gelen ugur boralda iş yapar derecede almeida'nın olmamasını avantaj olarak görüyorum isteksiz hali zaten sinirlerimi bozuyor bana göre beşiktaş maçı gerçekten kazanmak istese en az beraberlik kopartacakdır. tabi samet hocada isterse
Taraftarlarimizdaki gereksiz kucumsemeyi anlamiyorum.karsimizdaki Besiktas yahu.8.oldugumuz seneki Fener macina bakin.kac fark atariz deniyordu.Kadikoy'de galibiyeti kacirdik.Maca gelirsek ortada bir mac.henuz sezon basi.zorlansakta kazaniriz gibi.
Muhtemeler 11"ler.
http://i.imgur.com/PGS5a.jpg
http://i.imgur.com/8jWPL.jpg
Uğur ve Mehmet'in kanadını baya bir zorlarız gibime geliyor
Böyle kadro ve taktikle çıkmaz umarım Samet AYBABA...
yorumlara şöyle bir göz attım da bazı galatasaraylı arkadaşlar Beşiktaş ile oynayacaklarinin farkında değiller galiba. Isterse paf takımla çıksın Beşiktaş Beşiktaş'tir. Taraftar desteği kimsenin tahmin etmediği düzeyde olacak.
Hakemin konusulmadigi bir maç olursa en kötü berabere kalırız.
Bugün 1000. Galibiyetimizi alacakmışız ligteki :)
Aygün forumun son günlerinde kendi fişini çekiyor :D
2 farktan aşağı olmaz rahat olun ya :D
Aygün sen hani ders çalışacaktın koçum :) Hani gidiyordun? Böyle büyük konuşuyorsun da eğer kaybederseniz bu dediklerini hazmetmen biraz zaman alır. 1 yıl yokum dedin ya hani, o 1 yıl bile yetmez. Sen vangölü spor ile oynamıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun. Önce bunun bilincinde ol :)
İşte yenilirsek dersleri bahane edip girmiycem :zuhaha Ama çok rahatım şahsen ben.Geçen sene de Beşiktaş'a karşı oynuyorduk skorlar ortada :) Bu sene yepyeni ve çok daha güçsüz kendi içinde problemler yaşayan bir Beşiktaş'ın karşısında kadrosunu korumuş ve takviyeler yapmış sezona kupayla başlamış morali tavan yapmış bir Galatasaray var :)
Bırakın şu hakemi de geçmişide. Geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçı konuşalım.
Zor maç olur, Beşiktaş'ın durumu kötü olmasına kötü ama neticede derbi oynuyoruz.
Skor tahminim BJK 1-1 GS..
Her iki takıma da başarılar.
NOT: Umarım kazanırız da Metin Kurt'a armağan edeceğimiz bi şeyler olur..
2-1 alırız diyorum ben. Galatasaray 1-0 öne geçer, 2 gol bulup öne geçeriz.
Olcay'in macı olur diye düşünüyorum.
Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.1-1'lik beraberlik veya 2-1'lik Galatasaray galibiyeti olabilir.
Orta hakemin tasarrufunda olan birşey mi bu Anıl? Eyvallah doğru hatırlıyorsun zaten. Maç sırasında sürekli Hüseyin Göçek'e küfredildi, maçtan sonra da sadece Hüseyin Göçek konuşuldu. Ama Hüseyin Göçek'in kontrolünde bir pozisyon değildi. Zor da bir pozisyondu bunu bahane olarak söylemiyorum yardımcı hakemin işi o, zor da olsa görecek ama bu pozisyon yüzünden bütün sorumluluğun Hüseyin Göçek'e yüklenip galibiyete gölge düşmesini saçma buluyorum.
Ben öyle birşey söylemedim kardeşim. Zaten dediğim gibi olan oldu geçti gitti. Şimdi akşamki maçı bugünün koşullarına göre konuşmak lazım. Vay efendim geçen sene de çok rahattık bilmem neyle konuşmak değil.
Eğer biri çıkıp burda biz çok rahattık yine kazanırız gibisinden bir laf ederse ben de 2-0 dan 3 dakikada 2-2 olan maç soğusun ve bitsin diye yakılan meşaleleri , ortasahada vakit öldürmeye çalışan Melo'yu hatırlatırım. Ama gerek yok :)
Maymun taklidi falan olmadı. Böyle kötü iftiralar atmayın.
Edit : İftira atmadan önce de kendi futbolunuzun ne kadar pisleştiğini ve kişiliğinin de öyle olduğunu bilin.
Nasıl olmadı yahu. Aygün eklemiş zaten resmi ama geçen yıl büyün haberlerde, gazetelerde yayınlandı o foto. Şimdi 1 futbolcu herkesi bağlamaz felan diyeceksiniz ama Twitter'dan toplu olarak yapıılan ırkçılıklarıda gördük o günlerde.
O günlerde yazdığım mesajı alıntılayacaktım buraya ama eski maç konuları arşive kaldırılmış.
Umarım geçen seneki olaylar yaşanmaz.
2 takım da 100 yılı aşkındır maç yapıyor, sayısız maç oynandı. Kimini Beşiktaş kimini Galatasaray kazandı veya sonuç berabere. Sezonun daha başında olduğumuzdan dolayı takımlar arasında alınacak her türlü sonucun telafisi fazlasıyla var. Umarım maçtan sonra konuştuğumuz tek şey futbol olur.
İki takıma da başarılar.