Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 2 / 18 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Melo, Burak ve muhtemelen Semih'in de kadroya girmesiyle ekibimiz ideal 11'ine kavuşmuş olacak. Tamam, derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz denir. Ancak neredeyse her mevki için Beşiktaş'tan daha iyi oyunculara sahipken Beşiktaş'a kaybetme ihtimalimiz de oldukça düşük. Beşiktaş olağandan dirençli çıkmazsa ve Galatasaray oldukça kötü bir gününde olmazsa bu derbiden 2-0 veya 3-1 gibi iki farklı bir skor bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Melo, Burak ve muhtemelen Semih'in de kadroya girmesiyle ekibimiz ideal 11'ine kavuşmuş olacak. Tamam, derbilerin hiçbir zaman favorisi olmaz denir. Ancak neredeyse her mevki için Beşiktaş'tan daha iyi oyunculara sahipken Beşiktaş'a kaybetme ihtimalimiz de oldukça düşük. Beşiktaş olağandan dirençli çıkmazsa ve Galatasaray oldukça kötü bir gününde olmazsa bu derbiden 2-0 veya 3-1 gibi iki farklı bir skor bekliyorum.
    Bu iş oyuncu kalitesinden çok isteğe bakar.Ayrıca neredeyse Her mevkiniz iyi değil.Neredeyse çoğu mevkiniz iyi...

İyi olmayan mevkinizde mevcut.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu iş oyuncu kalitesinden çok isteğe bakar.Ayrıca neredeyse Her mevkiniz iyi değil.Neredeyse çoğu mevkiniz iyi...

İyi olmayan mevkinizde mevcut.
    Eşleşmelere göz atarsak;

Muslera >> Cenk
    Eboue > Hilbert
    Ujfa > Sivok
    Semih - Escude (Tartışılabilir, Escude'nin sanırım ilk resmi maçı olacak)
    Balta > Uğur Boral
    Melo >> Necip
    Selçuk - Fernandes (Tartışılabilir, ki Selçuk'un üstün geleceğini söyleyecek tarafsız kişiler azımsanmayacak kadar fazla olacaktır)
    Hamit > Olcay
    Emre Çolak - Oğuzhan (Tartışılabilir, Emre Çolak inanılmaz formda, Oğuzhan'dan çok birşey de görmedik henüz)
    Umut > Pektemek
    Elmander > Batuhan

Tartışılabilir olanları Beşiktaş tarafından saysak bile 8-3 gibi bir üstünlük söz konusu. Üstelik bizim oyuncularımız hem moral, hem motivasyon, hem de fiziki açıdan çok daha üstün durumda, üstelik birbirini daha iyi tanıyan bir kadroya sahibiz, bu takım 3 aşağı 5 yukarı geçen sene de aynı kadroyla oynadı. İlk 11'e sadece Hamit ve Umut'u ekledim bak. Beşiktaş'ın kadrosunun yarısı geçen sene takımda olmayan adamlar (Escude, Boral, Olcay, Oğuzhan, Batuhan)

Tekrar söylüyorum, derbilerin favorisi olmaz. Ama bazı şartların dışına çıkılmadığı sürece bu derbide Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklemiyorum kendi adıma.

Dipnot: Kadrolar tabii ki tahmini, maç günü kadrolarını bilemeyiz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ağustos.2012 at 14:12

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Şimdiden bizi hafife almaya başladılar. Maçtan sonra değişecek tavırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

kadro ve hoca kalitesine bakıldığında galatasaray ın kasımpaşa maçından daha rahat bir maç geçirmesi gerekiyor.
    ama derbi havası inönü atmosferi falan hep klasik hikayedir.
    iki takımın bundan etkilenme olasılığı bence %10 falan.
    etkilenirse de %90 beraberlik olur
    galatasaray çok çok favori

Bu tarz maçlar farklı olur kadro kalitesi fasa fiso

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İçimden maçı kazanacağımız geçiyor ama kestiremiyorum Beşiktaş'ı anlamak çok zor bu kadro ile ne olacağı belli olmaz izleyip görmek lazım inşallah bir 3 puan daha alıp 16.haftaya kadar zorlanmadan geliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ortada büyük bir kalite farkı olduğu ortada ancak maçın adının derbi oyunun adının da futbol olduğunu düşünürsek ne olacağı belli olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

2 1 lik bjk galibiyeti bekliyorum.

Melo oynamazsa fernandesin maçı olabilir.

Batugol gol atar

Bir Galatasaraylı olarak, Beşiktaş'ın çok güçsüz bir rakip gibi gösterilmesini anlayamıyorum. Bence herkes çok önyargılı bakıyor olaya. Çok tehlikeli bir maç. Umarım galibiyetle ayrılırız.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fernandes oynayacak mı acaba ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizde Emre mi Amrabat mı oynayacak orası soru işareti.Fatih Terim'in Emre'yi keseceğini düşünmüyorum.İkinci yarı Amrabat ve Burak girer.Ki bence Amrabat'ın sonradan girmesi daha iyi olur.Yenik duruma düşsek dahi kenarda maçı çevirebilecek çok kaliteli isimlerimiz var.Bu maçı kaybetmemiz için çok çok büyük şanssızlık çok çok büyük hakem hataları gerekiyor.

Adı üstünde "derbi." Derbilerin skoru belli olmaz sözünü bir kez daha belirtmek istiyorum. Kağıt üzerinde daha ağır basan bir kadromuz olsa da Beşiktaş'ın kendi evinde ne yapacağı belli olmayabilir. Ama Galatasaray'ın derbilerde eskiye nazaran yüksek bir özgüveni var bu da deplasman takımı olmamız için büyük bir avantaj. Beşiktaş ise derbiyi kazanıp, yapılanma sürecinde bu maçla çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş için kaçırılmaz bir fırsat bence ama bunu değerlendirebilecekler mi o önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok fazla havalanmanın bir anlamı yok.Kasımpaşa maçında çok ahım şahım bir oyun oynamadık.Hatta 1-1 ken yakaladığı pozisyonlardan birini atabilse Kasımpaşa yenik bile ayrılabilirdik son dakikalarda bulduk golü.Demek ki öyle kağıt üstündeki gibi olmuyor bu işler.

Ben kazansak bile en fazla 1 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Beraberlikte ağır basıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kağıt üzerinde galatasaray mutlak favori gözüküyor ama oyumu beşiktaşa verdim çünkü bu tip maçlarda şans verilmeyen eipler iyi mücadele edip büyük sürprizler yapabiliyolar

Nesil
    2009
    Yer
    Eskişehir

beşiktaş'ın Geçen seneden eksiği 3 kişi simao q7 ve ersnt geri kalan 11de birde ismail yok .simao zaten ha varlıgı ha yoklugu belli değil taraftarda zaten hemfikir gidişine üzülene rastlamadım. Q7 de tapılacak adam değil bence tamam kaliteli ama hermaç aynı performansı göstermedi kazandırdığı maçlarda var kaybettirdiği maçlarda ernst de bal yapmayan arı gibiydi son sezonunda benim için tek kayıp var oda ismail ama yerine gelen ugur boralda iş yapar derecede almeida'nın olmamasını avantaj olarak görüyorum isteksiz hali zaten sinirlerimi bozuyor bana göre beşiktaş maçı gerçekten kazanmak istese en az beraberlik kopartacakdır. tabi samet hocada isterse
    Last edited by kraldost : 25.Ağustos.2012 at 18:29 Reason: imla hatası

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taraftarlarimizdaki gereksiz kucumsemeyi anlamiyorum.karsimizdaki Besiktas yahu.8.oldugumuz seneki Fener macina bakin.kac fark atariz deniyordu.Kadikoy'de galibiyeti kacirdik.Maca gelirsek ortada bir mac.henuz sezon basi.zorlansakta kazaniriz gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muhtemeler 11"ler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Uğur ve Mehmet'in kanadını baya bir zorlarız gibime geliyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Böyle kadro ve taktikle çıkmaz umarım Samet AYBABA...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Uğur ve Mehmet'in kanadını baya bir zorlarız gibime geliyor
    başka bi kanat var mı ki

Quote Originally Posted by Facx View Post
    başka bi kanat var mı ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yorumlara şöyle bir göz attım da bazı galatasaraylı arkadaşlar Beşiktaş ile oynayacaklarinin farkında değiller galiba. Isterse paf takımla çıksın Beşiktaş Beşiktaş'tir. Taraftar desteği kimsenin tahmin etmediği düzeyde olacak.

Hakemin konusulmadigi bir maç olursa en kötü berabere kalırız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugün 1000. Galibiyetimizi alacakmışız ligteki

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bugün 1000. Galibiyetimizi alacakmışız ligteki

Kazanırsa GS 1000. galibiyeti olucak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kazanırsa GS 1000. galibiyeti olucak
    İşte ben de onu diyorum bu akşam olucak diye

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aygün forumun son günlerinde kendi fişini çekiyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2 farktan aşağı olmaz rahat olun ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün sen hani ders çalışacaktın koçum Hani gidiyordun? Böyle büyük konuşuyorsun da eğer kaybederseniz bu dediklerini hazmetmen biraz zaman alır. 1 yıl yokum dedin ya hani, o 1 yıl bile yetmez. Sen vangölü spor ile oynamıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun. Önce bunun bilincinde ol
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aygün sen hani ders çalışacaktın koçum Hani gidiyordun? Böyle büyük konuşuyorsun da eğer kaybederseniz bu dediklerini hazmetmen biraz zaman alır. 1 yıl yokum dedin ya hani, o 1 yıl bile yetmez. Sen vangölü spor ile oynamıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun. Önce bunun bilincinde ol
    İşte yenilirsek dersleri bahane edip girmiycem Ama çok rahatım şahsen ben.Geçen sene de Beşiktaş'a karşı oynuyorduk skorlar ortada Bu sene yepyeni ve çok daha güçsüz kendi içinde problemler yaşayan bir Beşiktaş'ın karşısında kadrosunu korumuş ve takviyeler yapmış sezona kupayla başlamış morali tavan yapmış bir Galatasaray var

Sayfa 2 / 18 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri