Mert yada Tolga 'dan biri kalede olacak dedi Abdullah Hoca Cenk'i düşünmüyor şuan sanırım.
Printable View
Mert yada Tolga 'dan biri kalede olacak dedi Abdullah Hoca Cenk'i düşünmüyor şuan sanırım.
Maç hangi kanalda?
rakip Hollanda olduğu için Mehmet Topal oynamalı , kalan maçlarımızda ikili ortasaha ile çıkmak daha iyi olur.
-------Umut
Arda---------Sercan(Burak)
----Emre-Selçuk
--------Topal
HAK Semih Ömer GG
------Mert (Tolga)
Yok Hollanda'ymış , yok Portekiz'miş büyük takımmış falanmış filanmış.Böyle düşünürsek zaten 1-0 geride başlamış oluyoruz.Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil ki.Sahaya çıkarız kanımızın son damlasına kadar savaşırız.İşte o zaman yenmişiz , yenilmişize bakmam ben ama kapalı futbol oynar , hücum yapmazsak bir puana yatmaya çalışıp yenilirsek de üzülmem.Biz çıkalım "futbol" oynayalım.Şans yanımızda olur ya da olmaz , kazanırız ya da kaybederiz.Orda işin içine şans faktörü de giriyor.Biz önde basalım , korkmadan hücum edelim , pozisyonlara girelim.Gol gelmesin ama futbol zevk versin.Benim için futbol "GOL" kavramından çok çok daha fazlası artık. :)
Hollanda 2010 dünya kupasındaki oyunuyla tavan yaptı ve sonrasında bence düşüş geldi. Evet 2012 elemelerinde silip süpürdüler herkesi ama rakipleri de kendilerine göre oldukça zayıftı.
Yeni bir yola giriyoruz ve ilk defa milli takım hocasına bu kadar güveniyorum uzun zamandan beri. En kötü beraberlikle başlayacağımızı düşündüğüm bu uzun yolun sonu Brezilya olur umarım.
Kaleci Tolga olmalı bence.Yine de yenileceğimizi düşünüyorum.Skor olarak ise ; 3-1 diyorum.
Bana berabere kalacakmışız geliyor ama galibiyet alırsak kesinlikle sürpriz olmaz. Tarihi fark yersek o da sürpriz olmaz. Bu tarz bir takımız şu an.
Defansımız henüz oturmadı, orta sahamız da bir sorun yok, fakat bizim performansımızdan çok Hollanda'nın hücum başarısı maçın skoru belirleyecektir.
İddaa tabiriyle KG olur bence.
Bir şey ekliyim Robben gününde olursa çok sıkıntı çekeriz. RVP'yi durdururuz, Sneijder'i durdururuz ama Robben'i durduramayız gününde olursa. Bir de Van der Vaart'ın olmadığı iyi oldu çokta güzel oldu :D
Tolga tecrübeli bir kaleci, özellikle son 2 sene de yaptıkları ortada. Mert'de iyi kaleci ama tecrübe bu maçta önemli. Bu yüzden kalede Tolga oynamalı.
Bir süpriz olabilir bu maçta.Niyeyse Portekiz maçını andıracak bi maç olacak gibi geliyor.Hollanda'da teknik direktör yeni malum.Çokta gözde büyütmemek gerekir.Sahada doğruları oynarsak çok zor maç olmaz.Maçı zor yapan da yine kendimiz oluruz zor maç olursa şayet
Bizim kaderimizde var. BöyLe büyük maçLarı hep kaybettik ve kaybetmeye devam edeceğiz.
biz bu tip maclari cok gorduk. hep kazanmak icin cikar 3 yer doneriz :] gecen sefer almanyaya yenilince takimi yerle bir etmisti basin, azerbaycana yenilmistik o yuzden. tecrube kazanmisizdir umarim, hem futbolcular hem de basin. estonya maci da hollanda maci kadar onemli, olur da hezimet yasarsak bunu obur maca yansitmamaliyiz. bunlari cok defa yasadigimiz icin endiseliyim. estonyaya bile puan verebiliriz kotu bir sonuc cikarsa bu mactan.
hollanda her türlü alir
1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu maç berabere biter.Skor da 2-2 olur.Golleri de .... O kadarını da bilemem :D ama berabere bitecek bence
Ben maçtan umutluyum...Güzel bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum.
Bu işler Volkan'a falan bakmaz. :D bir yemez, iki yemez üçüncüsü... :)
Abdullah Avcı'nın açıklamalarını dinleyince yenileceğimize daha da emin oldum. Ligin en formda oyuncusu Milli Takımda oynayacak diye bir şey yokmuş, milli takımda hazır durumda olan oyuncuların oynaması lazım sanki ama ?!
Akşama saçma sapan bir kadro bekliyorum, umarım yanılırım.
Hollanda 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Gol problemi olan bir ekibiz, Hakan Şükür'den sonra büyük bir golcü yetiştiremedik maalesef. Bunun sıkıntısını bu maçta da çekeceğiz, bütün grup boyunca da çekeceğiz, olur da gidersek Dünya Kupası'nda da çekeceğiz. Umut çok formda, ama net golcü değil. Burak formda da değil, bana kalırsa net golcü de değil.
4-3-3 sistemi de yaramıyor bize, ama el mahkum, mecbur 4-3-3 oynuyoruz. Keşke 4-4-2 oynasak bir şekilde, ama sanmıyorum. Bu 4-3-3 sisteminden nefret ediyorum, Türkiye'ye girdiğinden beri Türk futbolunun beli doğrulmadı.
Umarım yanılırım, bir şekilde puan veya puanlar çıkarırız, ama mevcut şartlar altında çok zor görünüyor.
Van Gaal van Persie'nin iyi performansından dolayı Hollanda basınına göre onu oynatacakmis, ayrıca kalede stekelenburg yerine Tim Krul oynayabilir. Orta sahada Clasie, Fer ve sneijder üçlüsü olabilir ve defansda janmaat/rhijn - heitinga - martins indi - jetro willems.
Bizim orta sahada Emre ve Selçuk kesinlikle oynamalı onların arkasında Mehmet topal oynayabilir
Bu maç beraberlik kokuyor, Hangi kanal veriyor bilgisi olan varmı?
abdullah avcı umut'u sol kanatta oynatacak :/
Şansı,rüzgarı arkamıza alırsak neden olmasın.
Sercan Sararer kendi takımında nasıl başladı lige?Pek duymadım ismini iyi oynasaydı yazarlardı kesin
Tolga
G.Gönül - Ömer - Semih (Egemen) - H.Balta (Hasan Ali)
Hamit - Selçuk İnan - Emre B. - Arda
Burak - Umut
Korkak oynamadan, böyle bir 11 çıkarsa sahaya galibiyeti zorlayabiliriz.
NtvSpor'da muhtemel 11'de Tunay var kadroda.Eğer Tunay oynarsa ümidim yok.Ben bir türlü beğenemedim şu oğlanı
NTVSpora gore muhtemel kadro
uMUT bULUT
sERCAN sARARER - aRDA tURAN - tUNAY tORUN
eMRE bELOZOGLU - mEHMET tOPAL
h.a. kALDIRIM - oMER tOPRAK - sEMIH kAYA - hAMIT aLTINTOP
tOLGA zENGIN
tunaydan emin degilim orasi icin ama boyle dusunuyorsa avcinin aklinda bir plan olmali. hollanda favori, galibiyet beklemiyorum. hayalcilik olur, avrupa kupalarinda halimiz ortada. milli altyapida ve IBB deki basarisi icin avciya guveniyorum. bu milli takim onun jenerasyonu, bizden cok daha iyi taniyor hepsini. basarili olabiliriz bu grupta, 1 puan alirsak cok guzel olur. fark yersek de pek umursamam dogrusu, her turlu sonuc cikabilir bu mactan.
Tolga Zengin
Hamit - - Omer - - Egemen - - Hasan Ali
Selcuk - - Nuri
Emre
Burak - - Umut - - Arda
Emre top tasiyabilen bir futbolcu bu macta defansif gorevinden fazla ofansif bir gorev verilmeli. Selcuk ve Nuri zaten pas alis verisini kolay yapan adamlar tempoyu istedigimiz gibi yukseltip dusurebiliriz. Onemli olan ileriye cikarken dogru paslari secebilecek tecrubeli futbolcu.
Gökhan Gönül varken Hamit'in sağ bekte işi ne ?
Daha önce farklı konularda da belirttim, bu takımda şuan orta sahanın ortasına yazılacak ilk isim Selçuk İnan'dır. Eğer bu akşam ilk 11 oynamazsa, maç sonucu ne olursa olsun benim için yanlış ve anlam veremeyeceğim bir seçim olur.
Hamit'in bu kadar formsuzken ilk 11 çıkması hele ki sağ bek pozisyonunda oyuna başlamasına da asla anlam veremem.
Selçuk ve gg oynamalı. Hatta nuri niye oynuyor ki ?
Egemen bu maç sakatlığından dolayı kesin olarak oynamayacak
nuri zaten yok muhtemel 11de. selcuk ve gg tercihleri de avcinindir bence. oyuncunun nitelikleri dusundugu oyun yapisi icin uygundur, baska alternatifleri secmistir. saygi duymak gerekir. rakibin sag bek ve sol bek tercihlerine bakarsak su asamada hollanda basini sac bas yoluyordur, hamit sag bekte oyunu ileriye tasimada faydali olacaktir. gokhan biraz daha telasli bir futbolcu, fazlaca ileri ciktigi icin arkasini cok bos birakiyor. hamitle daha dengeli olabiliriz o bolgede bence. zaten hamitin en basarili oldugu zamanlar sag tarafta oynadigi donemdi.
----------Tolga------------
-GG--Semih--Ömer--Hakan-
-Arda-Selçuk-Emre-Sercan-
--------Umut-Burak----------
Şeklinde çıkarsak harika olur Nuri'yi de yazmak isterdim fakat kendisi formsuz.
LigTV
TÜRKİYE: Tolga, Gökhan, Ömer, Bekir, Hakan, Hamit, Selçuk, Emre, Sercan, Arda, Burak
Bekir dışında güzel kadro Arda serbest rolde sanırım , keşke çift forvet Umut - Burak şeklinde olsaydı , Hamit'in yerinede Arda'yı çekerdik harika olurdu ama buda iyi. 4-4-2 çok yakışır Milli Takımımıza ama Abdullah Hoca'ya güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.