Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hollanda 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Gol problemi olan bir ekibiz, Hakan Şükür'den sonra büyük bir golcü yetiştiremedik maalesef. Bunun sıkıntısını bu maçta da çekeceğiz, bütün grup boyunca da çekeceğiz, olur da gidersek Dünya Kupası'nda da çekeceğiz. Umut çok formda, ama net golcü değil. Burak formda da değil, bana kalırsa net golcü de değil.

4-3-3 sistemi de yaramıyor bize, ama el mahkum, mecbur 4-3-3 oynuyoruz. Keşke 4-4-2 oynasak bir şekilde, ama sanmıyorum. Bu 4-3-3 sisteminden nefret ediyorum, Türkiye'ye girdiğinden beri Türk futbolunun beli doğrulmadı.

Umarım yanılırım, bir şekilde puan veya puanlar çıkarırız, ama mevcut şartlar altında çok zor görünüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Van Gaal van Persie'nin iyi performansından dolayı Hollanda basınına göre onu oynatacakmis, ayrıca kalede stekelenburg yerine Tim Krul oynayabilir. Orta sahada Clasie, Fer ve sneijder üçlüsü olabilir ve defansda janmaat/rhijn - heitinga - martins indi - jetro willems.

Bizim orta sahada Emre ve Selçuk kesinlikle oynamalı onların arkasında Mehmet topal oynayabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Hollanda 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Gol problemi olan bir ekibiz, Hakan Şükür'den sonra büyük bir golcü yetiştiremedik maalesef. Bunun sıkıntısını bu maçta da çekeceğiz, bütün grup boyunca da çekeceğiz, olur da gidersek Dünya Kupası'nda da çekeceğiz. Umut çok formda, ama net golcü değil. Burak formda da değil, bana kalırsa net golcü de değil.

4-3-3 sistemi de yaramıyor bize, ama el mahkum, mecbur 4-3-3 oynuyoruz. Keşke 4-4-2 oynasak bir şekilde, ama sanmıyorum. Bu 4-3-3 sisteminden nefret ediyorum, Türkiye'ye girdiğinden beri Türk futbolunun beli doğrulmadı.

Umarım yanılırım, bir şekilde puan veya puanlar çıkarırız, ama mevcut şartlar altında çok zor görünüyor.
    Bende 442'den yanayım ama dediğin gibi öyle oynamayız

Tolga
    Gokhan - Ömer - Semih - HAK
    Hamit - Selçuk - Emre - Arda
    Burak - Umut

Hamit yerine Sercan'da olabilir ama hamit defansif olarak daha iyi olduğu için Hamit'i yazdım

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Bu maç beraberlik kokuyor, Hangi kanal veriyor bilgisi olan varmı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kewellozan58 View Post
    Bu maç beraberlik kokuyor, Hangi kanal veriyor bilgisi olan varmı?
    Star TV veriyor, saat 21:30'da.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Star TV veriyor, saat 21:30'da.
    Anladım, Teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

abdullah avcı umut'u sol kanatta oynatacak :/

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Şansı,rüzgarı arkamıza alırsak neden olmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Sercan Sararer kendi takımında nasıl başladı lige?Pek duymadım ismini iyi oynasaydı yazarlardı kesin

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga
    G.Gönül - Ömer - Semih (Egemen) - H.Balta (Hasan Ali)
    Hamit - Selçuk İnan - Emre B. - Arda
    Burak - Umut

Korkak oynamadan, böyle bir 11 çıkarsa sahaya galibiyeti zorlayabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

NtvSpor'da muhtemel 11'de Tunay var kadroda.Eğer Tunay oynarsa ümidim yok.Ben bir türlü beğenemedim şu oğlanı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

NTVSpora gore muhtemel kadro

uMUT bULUT
    sERCAN sARARER - aRDA tURAN - tUNAY tORUN
    eMRE bELOZOGLU - mEHMET tOPAL
    h.a. kALDIRIM - oMER tOPRAK - sEMIH kAYA - hAMIT aLTINTOP
    tOLGA zENGIN

tunaydan emin degilim orasi icin ama boyle dusunuyorsa avcinin aklinda bir plan olmali. hollanda favori, galibiyet beklemiyorum. hayalcilik olur, avrupa kupalarinda halimiz ortada. milli altyapida ve IBB deki basarisi icin avciya guveniyorum. bu milli takim onun jenerasyonu, bizden cok daha iyi taniyor hepsini. basarili olabiliriz bu grupta, 1 puan alirsak cok guzel olur. fark yersek de pek umursamam dogrusu, her turlu sonuc cikabilir bu mactan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolga Zengin
    Hamit - - Omer - - Egemen - - Hasan Ali
    Selcuk - - Nuri
    Emre
    Burak - - Umut - - Arda

Emre top tasiyabilen bir futbolcu bu macta defansif gorevinden fazla ofansif bir gorev verilmeli. Selcuk ve Nuri zaten pas alis verisini kolay yapan adamlar tempoyu istedigimiz gibi yukseltip dusurebiliriz. Onemli olan ileriye cikarken dogru paslari secebilecek tecrubeli futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan Gönül varken Hamit'in sağ bekte işi ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Daha önce farklı konularda da belirttim, bu takımda şuan orta sahanın ortasına yazılacak ilk isim Selçuk İnan'dır. Eğer bu akşam ilk 11 oynamazsa, maç sonucu ne olursa olsun benim için yanlış ve anlam veremeyeceğim bir seçim olur.

Hamit'in bu kadar formsuzken ilk 11 çıkması hele ki sağ bek pozisyonunda oyuna başlamasına da asla anlam veremem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Selçuk ve gg oynamalı. Hatta nuri niye oynuyor ki ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Egemen bu maç sakatlığından dolayı kesin olarak oynamayacak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Selçuk ve gg oynamalı. Hatta nuri niye oynuyor ki ?
    nuri zaten yok muhtemel 11de. selcuk ve gg tercihleri de avcinindir bence. oyuncunun nitelikleri dusundugu oyun yapisi icin uygundur, baska alternatifleri secmistir. saygi duymak gerekir. rakibin sag bek ve sol bek tercihlerine bakarsak su asamada hollanda basini sac bas yoluyordur, hamit sag bekte oyunu ileriye tasimada faydali olacaktir. gokhan biraz daha telasli bir futbolcu, fazlaca ileri ciktigi icin arkasini cok bos birakiyor. hamitle daha dengeli olabiliriz o bolgede bence. zaten hamitin en basarili oldugu zamanlar sag tarafta oynadigi donemdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

----------Tolga------------
    -GG--Semih--Ömer--Hakan-
    -Arda-Selçuk-Emre-Sercan-
    --------Umut-Burak----------

Şeklinde çıkarsak harika olur Nuri'yi de yazmak isterdim fakat kendisi formsuz.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

LigTV

TÜRKİYE: Tolga, Gökhan, Ömer, Bekir, Hakan, Hamit, Selçuk, Emre, Sercan, Arda, Burak

Bekir dışında güzel kadro Arda serbest rolde sanırım , keşke çift forvet Umut - Burak şeklinde olsaydı , Hamit'in yerinede Arda'yı çekerdik harika olurdu ama buda iyi. 4-4-2 çok yakışır Milli Takımımıza ama Abdullah Hoca'ya güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    LigTV

TÜRKİYE: Tolga, Gökhan, Ömer, Bekir, Hakan, Hamit, Selçuk, Emre, Sercan, Arda, Burak

Bekir dışında güzel kadro Arda serbest rolde sanırım , keşke çift forvet Umut - Burak şeklinde olsaydı , Hamit'in yerinede Arda'yı çekerdik harika olurdu ama buda iyi.
    Egemen ve Semih'in sakatlığı var deniyor. Sanırım bu yüzden Bekir ilk 11'de. Sercan yerine de Umut olmalıydı.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hollanda'yı yeneriz gibi geliyor bana.Abdullah Avcı İbb'deki tarzını devam ettiriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Egemen ve Semih'in sakatlığı var deniyor. Sanırım bu yüzden Bekir ilk 11'de. Sercan yerine de Umut olmalıydı.
    Maalesef ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hamit hangi form durumuna göre kadroda acaba? bekir de uzun zamandır oynamadı. o bölgede mehmet topal oynayabilirdi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Handikaplı Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    hamit hangi form durumuna göre kadroda acaba? bekir de uzun zamandır oynamadı. o bölgede mehmet topal oynayabilirdi bence.
    Ligin en formda oyuncusu Milli Takımda oynayacak diye birşey yok diyen teknik adamımız var, bu soruyu sorman olmamış.

Diğer takımları bilmiyorum Galatasaray kadar izlemediğim için, bizden şu aday kadroda form durumuna göre banko oynar dediğim sadece iki isim var Selçuk ve Umut. Geriye kalan 4'lü içinde de mevkisi gereği Burak oynayabilir ancak. Semih - Hakan Balta - Hamit 3'lüsünden en zayıf halka Hamit şu anda ancak bütün muhtemel kadrolarda var üstelik çoğunda sağ bek. Daha da vahimi son Milli maçta yine sağ bekti Hamit ve rezalet bir maç çıkartmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

SON DAKİKA: Türkiye'nin Hollanda maçındaki ilk 11'i: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet, Emre, Tunay, Arda Turan, Sercan ve Umut

Hadi geçmiş olsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milli Takımımızın ilk 11'i: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Tunay, Arda, Sercan, Umut
    Last edited by uAburak89 : 07.Eylül.2012 at 20:24

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

tunay haric begendim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Milli Takımımızın ilk 11'i: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Tunay, Arda, Umut
    10 kisi mi cikiyoruz sahaya
    sercan var bir de sanirim, ntvsporun verdigi kadro cikiyor demekki. lig tv yanilmis

Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri