Bende Braga'nın son maçını izledim. Çok hızlılar ve çok iyi kontraya çıkıyorlar. Hafife alınmaması gerekir. Başarılar Galatasaray.
Printable View
Bende Braga'nın son maçını izledim. Çok hızlılar ve çok iyi kontraya çıkıyorlar. Hafife alınmaması gerekir. Başarılar Galatasaray.
Sen güldür bari yüzümüzü Galatasaray, umarım kazanırız en azından Galatasaray puan getirsin ülkemize..
Bu sene en kritik sezonlarımızı yaşarken biz halen Alex'in yollanmasını konuşuyoruz içimizdekilerle savaşıyoruz kısacası belki de seneye direk gidemeyeceğiz Avrupaya..
Başarılar Galatasaray, birbirimizi kırıcı sözler söylemeyin beyler boş yere..
Evde uydu var maçlarda şifreye giriyor. Digiturk Play üyeliğim var Star TV de içinde. Acaba buradan maçı izleyebilir miyim, şifreye geçermi buradan da?
Bu arada maç çok zor.
Şifremi giriyor maçta napttınnnn ya :D ben nerden izlicem şimdi :D
Uyduda öyle yani, Analog yayında şifre yok tabiki. :)
Maç yurostarda yayınlanıcakmış .
Şifre olmaması lazım hiçbir şekilde. Şampiyonlar Ligi maçlarında ne zaman şifre oldu ki ?
Diğer ülkelerdeki yayıncı kuruluşların etkilenmemesi için uydu yayınlarında şifreli oluyor.
Uydularda her zaman şifreliydi.Merkezi sistemlerde,Tivibu,Digiturk ve D-Smart'da ücretsizdi.
Fenerbahçe - Marsilya maçında izledim uydudan, alternatif illa ki bulunur da garip geliyor bana bu durum.
Şifre olayı ntvspor ve ntv'de oluyor La Liga maçlarında, ama şampiyonlar ligi zaten her ülkede yayınlanan bir platform çoğu ülke de açık kanalda veriliyor üstelik.
Ben bu güne kadar Star'ın Şampiyonlar Ligi'nde şifreye girdiğini görmedim -ki biss key mey hiç anlamıyorum bizim cihazdan, beceremiyorum açmayı :D- Hep ülkemiz takımlarının maçlarını, ya da yayınladıkları diğer önemli maçları Star'dan takip ettim. Ama uygulamaları değiştiyse bilemem, geçen yıl ve önceki yıllarda sorun yoktu.
Ülke puanı için almak zorunda maçı...
http://www.uefa.com/memberassociatio...try/index.html
Şu ana kadar 2.400 puan toplamışız...Eğer cimbom bu akşam kazanamasa...Kıbrıs rum kesimi belkide üstümüze geçiçek iki takımımızda ön eleme oynamak zorunda kalıcak..
Bazı uydular biss keyleri kendi çözüyor. Benim cihaz dahili uydu olduğu için biss key mey olmuyor. Neyse, akşama digiturkten bakarım artık.
Şifre yoktur inşallah.ayıla yayıla izleriz :D :D
iyi bari koreografi sizmadi :)
Galibiyet GSaray adına çok iyi olur.Ardından oynanacak Cluj maçları ile grubu bitirme şansımız var.
Braga geçen hafta kaybedince bu maç onlar için ölüm kalım maçı haline geldi.Bu yüzden ekstra dikkatli oynayacaklardır. Bizim takımlarımız ekstra dikkat düşüncesi ile sahaya çıktıklarında elleri ayaklarına dolaşıyor ama yabancılar tam tersi bunu çok iyi oynayabiliyorlar.
Ben beraberlik bekliyorum.
Sedat Doğan ne kadar ufak tefekmiş yahu, Irmak Kazuk'un yanında çocuk gibi kaldı (NtvSpor) :D
Ben şu andaki form durumumuzu göz önüne alarak maçtan pek umutlu değilim. Özellikle Melo'nun düşük formu bizi çok etkiliyor. İnşallah kazanırız ama bu maçı kazanmak grupta çok anlam ifade etmiyor. Her maç çok zor bana göre. 1. de olabiliriz 4. de.
kaybetmek önemli değilde tüm Türkiye'yi bu maçı kenetlenmiş izlemesini görmek insanın tüylerini diken diken ediyor.Keşke statlarda da yanyana otursak,sarmaş dolaş izeleyebilsek maçları :)
Maç için değerlendirmelerim şu şekilde:
-Bu Melo <> oynamadıgından Selçuk'da iş yapamıyor böyle bir sıkıntımız var,fatih hoca nasıl bir önlem alıcak bakalım.
-Bana beraberlik daha yüksek bir ihtimal gibi geliyor,ancak Fatih Terim'in aslanları bunlar napacakları belli olmaz,bakarsınız ilk yarı atarız 1-2 gol :)
-İddaa oynayacaklara gelirsek karşılıklı gol yok en verimli seçenektir,haydi öptüm.
zor bayağı zor olacak ki zaten nerede kolay maç varki?
Çok baskılı ve tempolu başlıyacaz diye tahmin ediyorum, eğer bireysel hata yapmassak kazanırız diyorum...
Allah yardımcımız olsun.
Ama bizim sonraki rakibimiz Cluj, onların Manchester.
Mutlaka kazanmamız lazım sonraki maç cluj deplasmanı çok tehlikeli sakata gelmeyelim :D :D .
2 1 biter
Ben 3 golden fazla olur diye düşünüyorum.
Sol bekte Riera, sağda Aydın falan deniyor. Şakadır umarım.
İnşallah olmaz böyle bir durum.Aydın neyse de Riera olmamalı. Bu sezon izlemedim adamları ama gitmediyse sağ açıkları etkili bir oyuncu. Ona gelecek desteklerle bizim sol açığımızda da Amrabat'ın oynayacağını varsayarak bekin yalnız yakalanması kötü sonuçları beraberinde getirebilir.
Braga ilk maçı yenildiği için bu maça ayrı bir gözle bakıyor. Bence zor maç olucaktır. Kazanan taraf yoluna devam eder kaybeden ise evine döner.
Riera oynasın sol bekte Balta'dan daha iyi performans verir.Valencia hezimetinden sonra Riera ondan kötü olamaz.Hiç yoktan adam geçmeyi ve orta yapmayı deniyor.Hakan gibi ikide bir geri dönmez.Takımın en zayıf halkası Hakan Balta.Deli ediyor beni orta açmayıp geri dönünce.
Kanatlarda Amrabat ve Emre olmalı.Aydın 11 başlamamalı.Engin bile oynayabilir aslında.Tabi kondisyonu yerindeyse.
Oha kadro böyle olursa maç 7+ biter :D
Şu grupta eğer 2. veya 3. olabilirsek bir solbek alsınlar bir zahmet.
Kadro kesin olmadığı için uzun yorum yapmayayım ama böyle çıkarsa biraz ofansif kaçacak gibi görünüyor cidden.
NTVSpor da kadroyu altyazıda geçiyor.Emre ve Riera oynuyor.
Kadro kesin beyler, Emre oynuyor, sol bek Riera. Kaptan da Selçuk haliyle.
Riera'yı sol bek de geçen sezon sadece bir maç izlemiştim -ki zaten 1 maç sol bek oynadı diye biliyorum- ve bu adam yanlış mevki seçmiş demiştim.Gayet iyi bir performans göstermişti.Tabi Şampiyonlar Ligi çok farklı bir alan.
Riera dünyaları alıyor oynasın bir zahmet de böyle maçta sakat :D Fatih Terim'in bir bildiği vardır.Yazdan beri o bölgede oynuyor Riera.Umarım başarılı olur.Fatih Terim büyük risk almış.
Allahını seviyorsan iştahlı oyna riera ve öyle bir performans sergile ki sana verdiğimiz 2.750 milyonu helal edelim