Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

32 80.00%
  • Berabere biter

2 5.00%
  • Braga kazanır

6 15.00%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Braga | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok heyecanlıyım.Uzun bir aranın ardından kendi stadımız da Şampiyonlar ligi maçına çıkacağız Tek isteğim umarım artık her sene Şampiyonlar ligine katılır duruma geliriz.

Maça gelirsek çok zor bir maç olacak. Braga ilk maçını kaybettiği için daha hırslı çıkacaklardır.Hedefleri en kötü beraberlik almak.Bizde kazanırsak ilk 3 için avantajlı duruma geçeceğiz.Çünkü Braga bizden sonra 2 tane Man utd maçına çıkacak.Gerçi onlar gidip Man utd ı yenip bizde Cluj a yenilebiliriz.Futbol bu her şey oluyor Muhteşem seyircimizinde desteğiyle maçı kazanıp bu seneki ilk 3 puanımızı alırız umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Forumdan maça gidecek olan varsa lütfen kırmızı giysin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Braga ilk maçta yenilmesine rağmen 30 küsür şut attı. Cluj maçı geçen sene Arena'da oynanan GS-FB maçı gibi bir maçtı. Onun için dikkatli olmak lazım. Bu geceki banko maçlarımdan biri umarım GS'den yatmayız : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Braga'nın son maçını izledim, bu sezonki maçlarının bulabildiğim özetlerine baktım kötü takım da diyemem çok iyi takım da. Dişimize göre demek en doğrusu olabilir, bize ters gelen özellikleri var en önemlisi hızlı oyuncuları. Önde yakalanmamak lazım, affetmezler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elmander yoksa eğer yedeklerde artık hayrına bir Milan Baros ismini görelim.Maçın seyrine göre 70 den sonra da girsin yahu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Braga'nın son maçını izledim, bu sezonki maçlarının bulabildiğim özetlerine baktım kötü takım da diyemem çok iyi takım da. Dişimize göre demek en doğrusu olabilir, bize ters gelen özellikleri var en önemlisi hızlı oyuncuları. Önde yakalanmamak lazım, affetmezler.
    Avrupa maçlarında önemli olan da bu zaten. Ne kendini küçümseyeceksin ne de rakibi. Hata yapmamaya özen göstereceksin ve yapılan hatayı affetmeyeceksin. Gerisi geliyor zaten... Biraz da futbol şansı
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Elmander yoksa eğer yedeklerde artık hayrına bir Milan Baros ismini görelim.Maçın seyrine göre 70 den sonra da girsin yahu.
    Sercan olur, Baros olmaz.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Avrupa maçlarında önemli olan da bu zaten. Ne kendini küçümseyeceksin ne de rakibi. Hata yapmamaya özen göstereceksin ve yapılan hatayı affetmeyeceksin. Gerisi geliyor zaten... Biraz da futbol şansı
    Aynen, zaten Fatih Terim de bunun sinyalini verdi, kritik maç önceliğimiz 3 puan dedi. İlk düdükle beraber saldıran bir takımız ancak bazen presimiz şuursuzca olabiliyor. Bunlara dikkat etmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne olursa olsun bu tür maçlarda tecrübeli isimlerden yararlanmak daha iyi olur ve bu takımın en tecrübeli isimlerinin başında Milan Baros geliyor.Ben olsam Baros'u tercih ederdim,hatta daha da cesur davranıp Baros-Burak ikilisi ile başlardım.İyi ki ben yokum takımın başında

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yıl olmuş 2012 hala baros diyosunuz euro 2012 de izlemediniz heralde baros u

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yıl isterse 2112 olsun Baros takımda olsun,yine Baros derim.Sana mı soracağım ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende Braga'nın son maçını izledim. Çok hızlılar ve çok iyi kontraya çıkıyorlar. Hafife alınmaması gerekir. Başarılar Galatasaray.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sen güldür bari yüzümüzü Galatasaray, umarım kazanırız en azından Galatasaray puan getirsin ülkemize..

Bu sene en kritik sezonlarımızı yaşarken biz halen Alex'in yollanmasını konuşuyoruz içimizdekilerle savaşıyoruz kısacası belki de seneye direk gidemeyeceğiz Avrupaya..

Başarılar Galatasaray, birbirimizi kırıcı sözler söylemeyin beyler boş yere..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Evde uydu var maçlarda şifreye giriyor. Digiturk Play üyeliğim var Star TV de içinde. Acaba buradan maçı izleyebilir miyim, şifreye geçermi buradan da?

Bu arada maç çok zor.

Şifremi giriyor maçta napttınnnn ya ben nerden izlicem şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Uyduda öyle yani, Analog yayında şifre yok tabiki.

Maç yurostarda yayınlanıcakmış .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şifre olmaması lazım hiçbir şekilde. Şampiyonlar Ligi maçlarında ne zaman şifre oldu ki ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Diğer ülkelerdeki yayıncı kuruluşların etkilenmemesi için uydu yayınlarında şifreli oluyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uydularda her zaman şifreliydi.Merkezi sistemlerde,Tivibu,Digiturk ve D-Smart'da ücretsizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe - Marsilya maçında izledim uydudan, alternatif illa ki bulunur da garip geliyor bana bu durum.

Şifre olayı ntvspor ve ntv'de oluyor La Liga maçlarında, ama şampiyonlar ligi zaten her ülkede yayınlanan bir platform çoğu ülke de açık kanalda veriliyor üstelik.

21. Default

Ben bu güne kadar Star'ın Şampiyonlar Ligi'nde şifreye girdiğini görmedim -ki biss key mey hiç anlamıyorum bizim cihazdan, beceremiyorum açmayı - Hep ülkemiz takımlarının maçlarını, ya da yayınladıkları diğer önemli maçları Star'dan takip ettim. Ama uygulamaları değiştiyse bilemem, geçen yıl ve önceki yıllarda sorun yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ben bu güne kadar Star'ın Şampiyonlar Ligi'nde şifreye girdiğini görmedim -ki biss key mey hiç anlamıyorum bizim cihazdan, beceremiyorum açmayı - Hep ülkemiz takımlarının maçlarını, ya da yayınladıkları diğer önemli maçları Star'dan takip ettim. Ama uygulamaları değiştiyse bilemem, geçen yıl ve önceki yıllarda sorun yoktu.
    Aynı durumdayım, Madrid - City maçında da şifre falan girmeye gerek olmadan izlemiştim, yine bir şey olmaz gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ülke puanı için almak zorunda maçı...

http://www.uefa.com/memberassociatio...try/index.html

Şu ana kadar 2.400 puan toplamışız...Eğer cimbom bu akşam kazanamasa...Kıbrıs rum kesimi belkide üstümüze geçiçek iki takımımızda ön eleme oynamak zorunda kalıcak..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bazı uydular biss keyleri kendi çözüyor. Benim cihaz dahili uydu olduğu için biss key mey olmuyor. Neyse, akşama digiturkten bakarım artık.

Şifre yoktur inşallah.ayıla yayıla izleriz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

iyi bari koreografi sizmadi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

sakary Ali Misafir

Galibiyet GSaray adına çok iyi olur.Ardından oynanacak Cluj maçları ile grubu bitirme şansımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Braga geçen hafta kaybedince bu maç onlar için ölüm kalım maçı haline geldi.Bu yüzden ekstra dikkatli oynayacaklardır. Bizim takımlarımız ekstra dikkat düşüncesi ile sahaya çıktıklarında elleri ayaklarına dolaşıyor ama yabancılar tam tersi bunu çok iyi oynayabiliyorlar.

Ben beraberlik bekliyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sedat Doğan ne kadar ufak tefekmiş yahu, Irmak Kazuk'un yanında çocuk gibi kaldı (NtvSpor)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben şu andaki form durumumuzu göz önüne alarak maçtan pek umutlu değilim. Özellikle Melo'nun düşük formu bizi çok etkiliyor. İnşallah kazanırız ama bu maçı kazanmak grupta çok anlam ifade etmiyor. Her maç çok zor bana göre. 1. de olabiliriz 4. de.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri