Altına imzamı atıyorum bu yorumun, ki yarın akşamı tahmin edebiliyorum şimdiden.
Her sonuca açık bir maç, bayanlar Alex'in gidişi ile uğraşmayıp takıma destek olmaya çalışırlarsa sıkıntı yok, zorlanırız fakat kazanırız.
Printable View
Şu tribünlerin sırf bayanlardan oluştugu aklıma geldikçe maçı izleyesim gelmiyor yahu. Bitse de kurtulsak şu ceza. Futbol maçı mı 23 Nisan töreni mi belli olmuyor
Bayan seyirci olayı futbolcuya bir ceza.En son isteyeceğim şey onların yerinde olmak :) Hele hele böyle bir maçta konsantre olamaz insan.Saçma sapan çığlıklar ciyak ciyak bağırışlar falan of of :D
Ahh ahh bu güne kadar sahaya hiç yabancı madde atmadım, sırf bu ceza yüzünden de gelecektede atmam, küfür bile etmem. Töbe...
Tutar mı tutmaz mı maç sonu göreceğiz, tutarsa nasıl da bildim diye sevinecek değilim, tutmazsa da tahmin sıkıntı yok, her konuda onlarca yanılan kişi oluyor onlardan biri olurum. Kasma bu kadar. :)
Aykut Hoca biraz değişiklik yapsa kadroda aslında olumlu olur bu.Çünkü perşembe çok yüksek tempoda oynadı takım,rotasyon gerekebilir böyle maçlardan sonra. Kuyt'ı en uca atıp Krasic'i Sow ile değiştirebilir mesela. Ve her ne olursa olsun Bekir oynamazsa iyi olur.
Fenerbahçeye verilen iddaa oranını çok abartılı buldum.Trabzon maçında 1,60 veriliyosa BJK maçında 1,50 falan olmalı.Bence Fener kazanır
Alex'siz Fenerbahçe derbi kazanamaz. Maç 0-0 biter
Nouma'nın BJK'deki son maçı
BJK - FB
[YOUTUBE="qTaFNL2VdQw"]nouma[/YOUTUBE]
Hafta içi maç oynadık yorgunuz laflarına çok gülüyorum,maç olmasa o 1buçuk-2 saatlik idman gene olacak çift kale maç gene olacak
Futbolcu maç yaparak gelişir koskoca 2 gün geçmiş üstünden bunlar profesyonel adamlar hoca iyi hazırlıyorsa gene maça fit,hazır durumda çıkacaklar,yok efendim perşembe maç vardı yorulduk bahane bunlar,böyle konuşan futbolcuyada,taraftarada saygım olmaz önce futbolu öğrenmek gerek.
Askerliğin En Güzel Yanı Ücretsiz Maçları İzlemek Olsa Gerek :)
Son 3 Maçta 90 Dakika İzlediğim Beşiktaş Hala İzlediğim Gibi Oynamaya Çalışırsa Yeniliriz. Ortasahanın En İyisi Necip Ama Yanında Ne Hücum Yapmayı Bilen, Ne de Savunma Yapmayı Beceremeyen Bir Veli Oynarsa Daha Çok Kötü Oynarız. Holoksko Zaten Allahlık Gününde Olursa Çoşar Olmazsa Yokları Oynar. Almeida ve Batuhan ise Bu Formlarıyla Anadoluda Bile Oynayamaz. Necip ve Fernandes Olmazsa Takım Nerdeyse Küme Düşmemeye Oynayacak O Derece Bir Haldeyiz.
Bizi Bu Hallere Getirenlere Fena Hallerde Kulaklarını Çınlatıyoruz.
Bu Arada Gençler Hakkında da Ufak Bir Yorum Yapayım Olcay Genç Ama Hala Tam Oynayacak Kıvamda Değil İyi Pişmesi Lazım. Oğuzhan Hiç Hazır Değil. İnşallah Zamanla Çok Daha İyi Olacaklardır
Ben Holosko'dan ümitliyim. Büyük maçlarda fena oynamıyor Holosko. Gol atmasa bile zorluyor.
Bence Fenerbahçe cezalı olması yönünden şanslı. Yoksa erkek seyirciler olsa baskı altına alabilirdi takımı.
tepki varsa taraftar istediği gibi organize olma hakkına sahip.
taraftarı bu hale getirmeyecek hamleler yaparsın olur biter.
yapacaklarını yaptıktandan sonra taraftarın tepkisini engellemek pankart almamak kadınları cıkıp susturmak faşizmden dikdatörlükten başka birşey değil.
yaşayan efsanemiz alex de souza pankartı almanyada stada alınmadı
ne hakla ?
taraftara sen nasıl olur da dikte edersin ?
ben aziz yıldırım dan seyircili maçlarda da hamleler bekliyorum paralı askerler gibi ama okul açıka sızamaz inşallah.
Aziz Yıldırım'dan paralı askerler gibi hamleler bekliyorum diyorsun da, gösterilecek tepkilerin tamamını taraftar tepkisi olarak yorumluyorsun. Tribünün içindeyim demiştin daha önce bi konuda. Senin de iyi bilmen lazım tribünün içinde dönenleri. Kimlerin arkasında kimlerin olduğunu. Alex'den doğacak tepkiler doğal tepki olmayacak. Muhaliflerin elindeki en büyük koz oldu Alex'in gönderilmesi. Ve bunu tribünlerde provokasyonlarla, gazlamalarla körüklemeye çalışacaklar. Aziz Yıldırım'ın anons yapmasına neden olan tepkinin tribün organizasyonu olmadığını takip edenler bilir. Yine organizasyonlar yapılmaya çalışılıyor, Alex'in gönderilmesi maskesi altında tek amacı Aziz Yıldırım'ı yıpratmak olan. Ekleyeyim Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem. Aziz Yıldırım'ı, Fenerbahçe'ye zarar vermeden istedikleri kadar, istedikleri şekilde yıpratsınlar. Fenerbahçe'yi desteklemesi gereken, tezahüratlarıyla iteklemesi gereken taraftarı önemli bir derbi maçta başka şeylerle uğraştırarak değil.
Stadın etrafında Alex maskeleri dağıtılıyormuş.
https://twitter.com/firatgunayer/sta...95704579907585
Mehmet Topuz 18'de yokmuş grip sebebiyle.
Zaten taraftar gereken desteği elbette yine esirgemeyecek takımından.Komple sırt çevirmek gibi birşey yok.
Ama taraftarın elinden pankart gibi en azından desteğini verirken sitemini de sergileyeceği bir unsuru elinden almak çok çirkin.
Yıllar önce Aziz Yıldırım'ın hamlesiyle büyük kavgalar oldu tribünde bıçaklamalara kadar varan.
Şimdi yine bundan korkuyorum.
Ama o zamana göre taraftar daha bilinçli ve artık birlik seviyesi daha yüksek.
Tribünler birleşti Marsilya maçında inanılmaz bir keyif veren bir tribün vardı.Geçen sene de çok güzel tribün vardı birlikte hareket eden.
Şimdi benim bulunduğum grup daha küçük çaplı ve amacı sadece Fenerbahçe olan bir grup reislik gibi olayların olmadığı.
Çevremden gördüğüm Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'a büyük çoğunluğun genel olarak kin gütmesi ve bunları klupte artık istememesi.
Bu içten gelen birşey kimsenin de organize ettiğine inanmıyorum.
Elbette büyük gruplar manüple edilmesi daha kolay ama zaten Aziz Yıldırım düşmanlarına fırsat tanımıyor bu konuda.
Aziz Yıldırım zaten tribüncüler tarafından pek sevilmezdi 3 temmuz gereği bütünleşme sağlandı,
ama içerden cıktıkdan sonraki icraatleri yine arayı açtı.
Şimdi pankart olayı ve anons ile başladı seyircili maç ile başka müdahelelerde bulunursa ki yapmayacağı iş değil, o zaman çok can sıkıcı olaylar yaşanır ve bundan Fenerbahçe zarar görür.
Bunun sebebi de tribün grupları, muhalifler değil onların kendisine olan tepkisini kesmek engellemek amacında olan Aziz Yıldırım olur.
Kırmızı formayla sahada oluruz umarım.
Mehmet Topuz grip nedeniyle oynayamayacakmış. (LigTV)
Evet kırmızı formayla çıkalım artık. Kırmızı forma çıkarttılar ama daha bir maç bile giymedi takım.
Fb Bjk Derbisi dediğin siyah beyaz - sarı lacivert olur. Ne kırmızısı :D Sonra gören GS-Fb maçı sanacak :D
İşte Beşiktaş'ın 11'i ; Beşiktaş; McGregor, Escude, İ.Toraman, Sivok, Hilbert, Veli, Necip, Uğur, Fernandes, Olcay, Hugo Almeida
diye yazmış biri ama gerçek mi bilmiyorum.
Komik olmuş reklam işi
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Gectgmz gunlerde gazeteye Alex icin ilan veren Hulusi Belgu, uzerinde tur sirketinin reklami olan Alex maskeleri dagitiyor stadin onunde..
Yapsınlar istediklerini şu maçı allahın izniyle bi kazanalım takım bi kendine gelsin ben görücem hepsini bundan sonra
bu maç belkide gelicek en az 3 yılımızı etkilicek (aykut hocanın kariyeri)
Her iki takım için de çok kritik maç olucak fakat ben fenerbahçeyi 1 adım önde görüyorum sebebi gladbach maçında oynadığı oyun tabi o oyunu her maça yansıtabilir mi o ayrı konu.
Tek dileğim hakem etki etmesin bende minik çapta krizler geçirmeyeyim :) Sonra kim yeniyorsan yensin.
Dakika 10'da Alex için tezahürat yapılacakmış.Maça gidecekler öyle söylüyor :D
İlk 11 doğruysa beğendim. Uğur'u önde kullanması daha doğru olur. Escude ataklarda pek bindiremez ama en azından rakip ataklarda kademe hatası yapmaz. Hem Hilbert hem U. Boral ters kademelerde resmen batırıyorlardı. Takımın bekleri kanat oyuncusu normalde.
Alex maskesine bak, sonra da olay sadece Alex için tepki de, yok artık. Bu hep böyledir, Aziz Yıldırım varsa, bulunan her açıkta, o uğurda inancı olsun, olmasın saldırıya geçilir.
Alex bizim efsanemizdir, Alex'e destek tezahüratları yaparsın ama Aykut Kocaman da bu takımın hocasıdır. Sen takımını maç boyunca desteklersin, maç sonu son 5 dakika 10 dakika neyse artık tepkin varsa gösterirsin, daha maç başlar başlamaz bu tepki işine girersen, kimse kusura bakmasın bunun Fenerbahçelilikle pek alakası olmaz.
Maça gelirsek, oyuncuların konsantrasyonunu bozacak hamleler olmazsa maçı kazanırız, dikkat dağınıklığı beklenmedik hataların yapılmasına rol açıyor ki beklenmedik hatayı çok basit yapan oyuncularımız var.
Bu dizilimde Beşiktaş bekleri çıkamadığı gibi baskı yediklerinde de sapıtırlar. Escude sağda, Hilbert solda olur mu hiç? Hücumu etkisini sıfıra indirmek demek. Gökhan ile Hasan Ali'nin pozisyon almasını rahatlatacaklar. Bu kadrolar ile Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 1-2 adım önünde.
Hayır Hilbert sağda, Escude solda oynar bu ilk 11'de. Olcay sağa kayar, Uğur Boral'da sol önde oynar.
Hiç belli olmaz. Toraman'ı ön liberoda kullanıp Veli'yi sol öne atabilir :)