demo ile kariyer acabiliyozmu
Printable View
demo ile kariyer acabiliyozmu
Oynadığımız 1 haftalık beta'nın maç motoruna göre gelen güncelleme ile biraz daha düzelmiş maç motoru. Full sürüme 1 hafta var o zamana kadar çoğu hata düzelir maç motorunda.
kaç GB bu demo?
Bir buçuk GB falan.
Beta yüklüydü oynuyordum, 297 mb update buldu. Yükleniyor şimdi bakacağız :)
Arkadaşlar full oyun çıkınca hemen bir güncelleme yayınlanacak mı yine önceki serilerdeki gibi?
Nerden bilelim bu soruyu :D
Tahminimce yayınlanır.
satın almayanlar indirebiliyormu ?
Edit : Nvidia Geforce Fx 5500 256 mb ekran kartı 2d ile kasmadan çalışırmı 736mb var ghz yetiyor ona göre orjinalini satın alma fikrimi kesinleştireceğim
Satın almayanlar demoyu indirebiliyor.
steamden başka indirebileceğimiz bir link var mı ?
Şu geri pas olayını nasıl çözücez?
Demoyu şimdi indiriyorum fakat Steam'in "indirilenler" klasörünü bulamadım. Yok mu böyle bir klasör? Dosyalar nereye iniyor?
Betadaki türkçe resimlierin paylaşımında birçok hata görmüştüm ve birazda ağır yazı yazmıştım ancak demoda görüyorum ki muazzam çeviriller mevcut örneğin sağ ol kelimesinin ayrı yazılması bile çeviri ekibinin kalitesini ortaya koyuyor ufak tefek hatalar hala mevcut ama onlarda zamanla düzelecektir.Teşekkürler
Bu arada takımın başına geçtiğimizde başkan ve asistan ile toplantı yapıp takım yönetimini düzenleme olayımız mükemmel olmuş oyuna gerçekçlik katıyor.
Kontrol aşaması devam ediyor ve bu uzun bir süreç olacak. FMG'den aldığımız çevirileri 6 bin civarına eritebildik. Şubat yamasına kadar bunları sıfırlamayı planlıyoruz.
Hala çeviri hataları, harf hataları, dil bilgisi hataları bulunuyor ama en azından kabasını aldık diyebilirim.
steam üzerinden indirmek için herhangi bir kod,ön sipariş gerekli mi ?
Beta değilde, Demo indirmeyi tercih ettim. Türkçe olması oyunu bana sersemleştirdi. Oynayamıyorum resmen, sanki ilk defa açmış gibiyim. Ama durmadan her yerini incelemem, çok daha detaya önem vermemi sağlayacak.
Arkadaşlar Demoyu indirdim oyun genel olarak güzel de oyunda şuna takıldım ben. Fenerbahçe'de Bienvenu'nun top sürmesi 13; Sow'un ki ise 9. Halbuki Sow Fenerbahçe'de en iyi top sürenlerden bir tanesi. Hatta Bienvenu'nun tekniği 14, Sow'unki 12. Fenerbahçe araştırıcısının derhal değiştirilmesi gerek!
kanattan atılan her top gol oluyor maç motoru inşallah full sürümde düzelir
Demoya Turkiye Ligini eklemek mumkunmu
Oyunun demosuyla oynamama rağmen fm 2006 sonra ilk kez oyundan bu kadar keyif aldım..Gerçekten iyi iş cıkarmışlar..
steam ile bir türlü indiremedim. siz kendi dns adreslerinizi verebilir misiniz ?
demo da kulübe genel bakış penceresinde sağ üst köşede ekstra seçenekler butonu var orda takımları rekabet turnuvası için dışa aktar seçeneği var bu ne işe yarıyor.
Liverpool'u yönetiyorum, antreman sistemini ayarlıyamıyorum. Eski serilerde ki gibi, sadece antreman ekranı gözüküyor ve neye yöneleceklerini seçebiliyorum. Hangi programı daha yoğun yapacağına veya, mevkiye göre antreman ayarlayamıyorum.
Arkadaşlar steamde store bölümüne girmiyor yardımcı olursanız sevinirimm :mad:
girse bile sayfa beyaz kalıyor,tamamı yüklenmiyor
dns ayarlarınızı sıfırlayın.
yukarıda bir arkadaş ta sormuş demoya türkiye ligini eklemek mümkünmü acaba ?
Bildiğim kadaryla hayır. Sabredin 2 Kasım'da çıkıyor oyun. :)
oha fm.exe için avira antivirüs virüs hatası verdi.
Clasic kariyer modunu beğenmedim.Ayrıntıları törpüleyelim daha hızlı oynansın diye bu seferde hiçbir ayrıntı kalmamış.Direk kadro kurup oyuna çıkarmış gibi hissettim kendimi.Bir etkinliğim yok gibi geldi.Clasic modda oynamak istiyordum ancak görülüyorki normal moddan devam edeceğim bu sene.
acayip değişik geldi oyun.
Güzel oyun güzel
17 maç oynayabildim..Gerçkten oyun cok zevkli maalesef bu sene oynamıyıcam oynuyanlara kariyerlerinde başarılar..
Papiss Cisse , Finishing 20. Newcastle bu sene oynanır arkadaş.