1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: FM 2013 Demo yayınlandı !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Betadaki türkçe resimlierin paylaşımında birçok hata görmüştüm ve birazda ağır yazı yazmıştım ancak demoda görüyorum ki muazzam çeviriller mevcut örneğin sağ ol kelimesinin ayrı yazılması bile çeviri ekibinin kalitesini ortaya koyuyor ufak tefek hatalar hala mevcut ama onlarda zamanla düzelecektir.Teşekkürler
    Bu arada takımın başına geçtiğimizde başkan ve asistan ile toplantı yapıp takım yönetimini düzenleme olayımız mükemmel olmuş oyuna gerçekçlik katıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by serkan1520 View Post
    Betadaki türkçe resimlierin paylaşımında birçok hata görmüştüm ve birazda ağır yazı yazmıştım ancak demoda görüyorum ki muazzam çeviriller mevcut örneğin sağ ol kelimesinin ayrı yazılması bile çeviri ekibinin kalitesini ortaya koyuyor ufak tefek hatalar hala mevcut ama onlarda zamanla düzelecektir.Teşekkürler
    Bu arada takımın başına geçtiğimizde başkan ve asistan ile toplantı yapıp takım yönetimini düzenleme olayımız mükemmel olmuş oyuna gerçekçlik katıyor.
    Kontrol aşaması devam ediyor ve bu uzun bir süreç olacak. FMG'den aldığımız çevirileri 6 bin civarına eritebildik. Şubat yamasına kadar bunları sıfırlamayı planlıyoruz.

Hala çeviri hataları, harf hataları, dil bilgisi hataları bulunuyor ama en azından kabasını aldık diyebilirim.

Mesaj Yetkileri