İşin garip tarafı da Aykut Kocaman da senin gibi düşünmesine rağmen sırf inat olsun diye o adamları oynatıyor. Hatta bu yüzden Alex'i bile göndermiş bir adam.
Printable View
Artık şu Alex muhabbetini kapatsak.
Tamam Alex efsane gidişi yakışmadı ama takım tarihinin en önemli maçını oynuyor.
Ve beğenmediniz
Aykut Kocamanla.
%51 Benfica önde diyerek kendi oyuncularına güvenini gösteren bir hocamız var sağ olsun !
Yalnız orada onu futbolcu bakımından değil. Klüp geçmişi baz alınarak söylediğini belirtti.
Klüp başarılarına bakınca hocanın dediği zaten ortaya çıkıyor, oyuncularına güvenmek 5 atıcaz falan demekle olmuyor ki.
Demeçleri gayet yerinde idi zaten basın toplantılarını çok beğenerek izliyorum Aykut Hoca'nın çoğu zaman gerçekleştiremesede basın toplantılarında çok sistemsel konuşuyor :)
Alex'i neden gönderdi diyen oldu mu? Ben Alex'in gitmesi gerektiğini savunanlardanım, sadece düşündüğüm şeyi söyledim. Aykut Kocaman'ı beğenmiyorum diyen de olmadı, eleştirdiğimiz gibi övmesini de biliyoruz. Bazıları gibi gözümüzü kapatıp adamı göklere çıkartmıyoruz veya yerden yere vurmuyoruz. Arkadaş Aykut Kocaman bile sizin kadar alıngan değildir bu eleştirilere karşı, istiyorsanız üyeliğimizi de iptal edelim artık yorum da yapmayalım.
La bırakın tartışmayı tadını çıkarın :) sanki kaç defa geliyoruz buralara :) çok az kaldı maça çok az
Aynen ya bende onu demek istedim zaten.
Medya neden bu kadar soğuk maça ?
Taraf tuttuğum için midir bilmiyorum Maxi Pereira'nın atılacağını ve maçı 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Çoğu kişiye göre bu skor hayal olsa da sadece his benimkisi. Tam tersi olacaksa 2-0, 3-1 gibi mağlubiyet düşünüyorum. Yani ortası yok...
Sanki yarı final değilde grup maçı gibi bir hava var, bilmiyorum galatasaray'lı olduğumdan mı göremiyorum yoksa gerçekten maç havası mı yok?
:s_fenerbahce: Öncesi Sessizlik :s_benfica:
Bence hala dünya Alman felaketinin sonrasında enkaz altında kalan İspanyolların etkisinde. Biz de öyle. Ondan Avrupa Ligi biraz arkada kaldı :)
Antep-Galatasaray ve bu maç için acayip rüyalar gördüm. Bu maç için Benfica , Salvio ile öne geçiyordu ardından Webo atıyordu. Hayırlar olsun.
2 Ucu Keskin Bir Bıçak Misali Bu Maç Sonucu Ortada
Ben maçı dün sanıyordum yahu. :) Medya gerçekten çok soğuk davranıyor bu maça.
Medyanın soğuk olması daha iyi, yoksa Fenerbahçe 3 atar 4 atar haberleri çıkardı. Ya da öyle haberler yapmanın anlamı olmadığını biliyorlar ve başka birşey bulamıyorlar. GS Real maçlarında bile coşan medya bu maça temkinli yalaşıyor :).
Ziegler oynarsa Salvio'nun golü var
Aykut hocaya ve yönetime karşı çok büyük ve gereksiz bir önyargın var,oyuncusuna kendisine inancı,güveni kalmayan bir hoca istifa kararından dönmezdi zaten gelelim basın toplantısına bugün kime sorarsan sor Benfica bir adım önde der Aykut hoca da onu söylemek istemiş
Kesinlikle katılıyorum
Yorumlara bakılırsa tahmin ettiğim gibi bir takım. Defansı zayıf, hücum yönü ise iyi. Favorim yok; 3 ihtimalli maç, 2 ihtimalli tur olur. Bugünkü maçta da şansı yaver giden kazanır. Bilyoner'de param kalmış olsa KG var oynardım; iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Gerçi hep kaybettiğimden param kalmadı ya neyse :) İyi olan kazansın.
İsmail Kartalı izledim şimdi.
Benficayı çok iyi analiz etmişler belli.Hızlı ve komple oynamalıyız dedi ki sonuna kadar haklı.
Bu saaten sonra istersek 5 tane yiyelim ne fark eder ?
Beyler oynadığımı takım seneye Arsenal veya Chelsea CLye katılamazsa direk 1.torbadan katılacak.
Guldur yuzumuzu Fenerbahcem!!
Bir de newcastle maçında defansta hata yapılan taraftan hücum etmek lazım orda hatayı yapan matic ama diğer oyuncu da uyanmamış buna
Bu arada oscar cardozo yerine lima oynayacak deniliyor ilk yarı için
Adamlar ölümüne kontra oynayacaklar. Lazio maçı gibi başlar diye düşünüyorum, oyunu çok yavaş ve top çevirerek oynamak lazım. Ziegler'in kanadını otobana çevirirler ben de evde çıldırmamak için zor tutarım kendimi. Hasan Ali olunca hiç olmazsa Türk diyerek kendimi sakinleştirebiliyorum. Volkan'ın performansı çok önemli, tam toparladı dedik Gençler maçında yine kötü oynadı. Gökhan Gönül'e artık her topta Allah ne verdiyse ileri çıkmaması gerektiği söylenmeli. 2 takımda kesinlikle gol atar, umarım biz daha fazla atarız. FB kalecisi ve defans dörtlüsü maçın sonucunu belirler. Bazen harika bazen de rezalet oynuyorlar, ortası yok malesef.
Yalnız saatler geçtikçe fena heyecan yapıyorum :D En son böyle bir heyecanı Moskova rövanş maçı öncesinde yaşamıştım, O maçtaki hayal kırıklığı ve sonrasındaki gelişmeler hangi Fener maçı olursa olsun bende sakin bir hava yaratıyordu ama bugün farklı, Bugün evi gol diye inletme günü : )
Uğur getirdiğini düşündüğüm herşeyi yaptım.
Benficaya handikaplı verdim, sevgilim Galatasaray'lıdır da Gençlerbirliği maçı öncesi inşAllah yenilirsiniz demişti :icon_biggrin:
Ne olur ne olmaz diye ona da inşAllah kazanırsınız dedirttim. Maç saati yaklaştıkça cidden insan heyecanlanıyor. Allah'ın izni ile düzgün bir skor çıkacak..
Zor bir maç Olacak Fenerbahçe için ben 1-3 Benfica galibiyeti bekliyorum.
Ercan Taner anlatıyorsa en kötü berabere kalır Fenerbahçe rahat olun. :D
Gaitan ve Lima yok.
Ziegler'in golü var, yazın bunu bir kenara.
Gaitan oynamıyor.
Bizim 11 klasik
Gaitan'ın olmaması çok iyi. İnşallah final heyecanını yaşatır bize Fenerbahçe.
Başarılar Fenerbahçe.
Benfica'nın önceliği lig herhalde veya hocaları farklı bir şeyler planlıyor. Kağıt üzerinde çıkan kadro Fenerbahçe için avantaj bence.
Aimar'ı izlemek zevkli olacak ama inşallah son vuruşları getiremezler tabii ki :D
Şimdiden başarılar Fenerbahçe :)
aimar yedeğe düşecek adammıydın be hey gidi valenciadaki günleri geldi aklıma
Aimar yedek mi hocam ? İlk 11 gösteriyor siteler.