defansta bolluk var valla , takımda ki en iyi oyuncuydu potansiyel olarak mecburen sattık zaten city atlıyor hemen herşeye :)
Printable View
Transferlerin iyi vallaha ben de şu dortmundu avrua ilk 5 içine sokayım sonra basit bi takım almayı düşünüyorum :D
ben sistemimde kanatlara yer vermedigim icin kanat almadım. Kanat oyuncus öner deseydin onada yapıştırırdık 1-2 bebe :p bu arada maupay bana gelmemişti çakal ): demekki hul > palace hadi bakalim kim daha iyi yöneticek takımları :0:
Transfer fiyatlarını görmemiştim milyonlar dönmüş vay anam vay :p:
Taktiğimiz
Niye kimse Fİnnemi beğenip 11e koymuyor arkadaş ): Koyun ya şu çocugu biraz üzerine düşün güvenin inanın bak boşa çıkarmaz güveninizi henüz 17 yaşında köreltmeyin bebeğimi ): Resoag kadeşime de tavsiye ettim aldı antalyaya attı yedeğe ):
Söylüyorum ..söylerim ve muhtemelen söyleyeceğim. 200 bin gibi bir miktara aldığım bir oyuncu david luizleri thiago silvalara diz çöktürüyorsa önermeye devam ederim. yine 150-200 binlere aldığım Dehn neymarlara messilere dur diyorsa onuda öneririm..ama senin paran çok dortmundda yüzünü bakmazsın..Ufak klüplere gidip gencleri oynatın onların gelişimini ve sahada yaptıklarını görüp o hazzı alın ondan sonra konuşalım bu mevzuyu ;) Yedek tutarak geliştiremezsiniz ki ben herkese önermiyorum ;)
Başarılar Dilerim inşallha uzun bir kariyer olur.
Beyler naptiniz ya bu arada istersen o kadroya messi neymar xavi yi koy bastan kaybediyorsun Allan McGregor :zuhaha
Erdoğan Fınne'ye odaklan derim , ufak ufak forma ver tam formunu bulunca'da takımdan kesme gelecekte takımın en önemli oyuncularından bir olur.
Taktik çok sade geldi :D Neyse maçlara başla artık bence :)
transferlerin yarısı palace kariyerinden:D:D:D finneye championship ağır gelebir ilk sene kiraya giderse fena döner geri:0:
Benim kariyerde Norwich ilk 3'e girebiliyorsa Hull City senin elinde daha fazlasını başaracaktır, başarılar.
Hull City sene sonunda küme düşecek :D :D
Lig Ramazandan sonra mı başlıyoz ? :p
Harbiden başla artık maçlara :D
başarılar finneye iyi bak:icon_cool: