1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Kaplanlar Savaşa Hazır | Hull City

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    ben sistemimde kanatlara yer vermedigim icin kanat almadım. Kanat oyuncus öner deseydin onada yapıştırırdık 1-2 bebe bu arada maupay bana gelmemişti çakal ): demekki hul > palace hadi bakalim kim daha iyi yöneticek takımları
    Zaten benim takımda sol kanat sağlamdı sağa 1 takviye yaptık . Maupay 'da baktım beleş teklif yaptım gelmedi çocuğa her gün yağ çeke çeke aldık sonunda
    Takası da denedim ama bende işe yaramadı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Zaten benim takımda sol kanat sağlamdı sağa 1 takviye yaptık . Maupay 'da baktım beleş teklif yaptım gelmedi çocuğa her gün yağ çeke çeke aldık sonunda
    Takası da denedim ama bende işe yaramadı
    Bu konuda alcakgönüllü olamayacağım başta takas olamk üzere transfer hususunda oldukça iyiyimdir (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu konuda alcakgönüllü olamayacağım başta takas olamk üzere transfer hususunda oldukça iyiyimdir (:
    dediklerini yaptım istediğim adamın değeri 3 verdiğimin 4 adamlar üstüne 15 milyon daha istiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    dediklerini yaptım istediğim adamın değeri 3 verdiğimin 4 adamlar üstüne 15 milyon daha istiyor
    yanlış yapmışsın işte (: iş oyuncunun bonservisinde bitmiyor..hiç sordun mu rapor istedin mi gözlemciden rakip oyuncusunu kaca bırakıyor ?

Mesaj Yetkileri