Maç başlıyor. İnşallah kazanırız.
Printable View
Maç başlıyor. İnşallah kazanırız.
Burak o nasıl şut ya.
Su gol vurusunu degis be adam
Volkan yakacak yine takımı.
Maçı kazanmak için atanın da tutanın da iyi olması lazım, atacak olan Burak da kötü, tutacak olan Volkan da.
burak sol ayaginla vursana be olm bari o kadar belli ediyon kaleciyi ters koseye yatir.
Ozaman direnenler icin dua edecegiz :) (Semih-Omer)
Burak yilmaz aslanim :D
Caneri begendim ilk yari. Yere saglam basiyor
Volkan'ı ne zaman kesecekler ne zaman kötü olduğunu kabul edecekler daha kaç kere takımların başını yakması lazım.
Orta saha yok. Allaha emanet oynuyoruz. Burak ve Umut ikilisi ileride top tutamıyor. Duvar gibi toplar geri dönüyor bize. Umut'un çıkıp Alper'in girmesi lazım. Selçuk orta sahada çok yalnız kalıyor. Alper gibi teknik bir adam ile orta saha direncini artırıp top yapabiliriz. Gökhan Töre etkisiz, Umut boş boş koşuyor. Bal yapmayan arıya çok iyi örnek. Stoperler zaten Allah'a emanet. Çok zayıflar ve har an gol yedirtebilirler. Volkanda stoperlere dahil. Gökhan Gönül zaten çok güçsüz formsuz. Geri dörtlü + kaleci güven vermiyor. Saatli bomba gibi... (Caner etkili hücumda ancak defans olarak bence bomba yine) Maçın en etkili ismi bana göre Caner. Çok iyi oynuyor şuana kadar. Ancak orta saha direncini artırmaz ve 2 forvetle devam edersek mucize olmazsa gol yeriz. Zaten 1-0 öndeyiz 2 forvet saçmalık.
Takım çok iyi erken golü bulmamız iyi oldu 2. yarıda farkı 2'ye çıkarırsak tadından yenmez.
Biz kötüyüz onlar bizden kötü. Şuan durum bu
Caner de önce bir şekilde Stoch'u kesti şimdi de Hasan Ali'yi kesecek gibi duruyor. :)
2'yi bulmadan içim rahat etmeyecek. Defans devamlı SOS veriyor.
Bence Oğuzhan veya Alper,Umut yerine girerse çok daha oyuna hakim bir milli takım izleriz,niyeyse golden sonra gereksiz şekilde geriye çekilen bir milli takım var.
semihin cikmasi lazim sari kartli o yuzden tedirgin oynuyor.. + umut cikmali alper girmeli.
Aslında stoperde Topal denenebilir. Onun yerine Alper oynar. Fenada olmaz :) (Bu maç için söylemiyorum...)
Takımdaki adamlar birbirlerinden çok uzaklar. Birbirlerini tanımıyorlar. Burak gibi bir adama orta sahadan uzun top atıyorlar. 5 kişi arasında almasını bekliyorlar. Arkadaş Burak'a nasıl gol attıracağınızı you tubeden bile anlayabilirsiniz. Mümkünse Burak'ı paslaşmalara bile almayacaksın. Yani Burak'a pas vermeyeceksin. Sadece önüne yuvarla ve birde kanattan orta aç kafasına. Maç içindede gördük, önüne top yuvarladılar karşı karşıya kaldı. Kaçırdı orası ayrı. Attığımız goldede Caner soldan kesti, ilkine göre daha zor pozisyonda olmasına rağmen kafa ile golü attı. Bizim adamlar hem Umut'a hemde Burak'a ısrarla 3-4 kişinin arasındayken havadan-yerden pas atmaya çabalıyorlar. Tutamıyor işte, kimse demiyor mu bu adamlar böyle top tutamaz diye. Her biri birbirinden bi haber.
Ayrıca bu Romanya takımının 2. olması skandal gibi. Berbat bir takım. Hiç bir özelliği yok. Ne kadar alçalmışız biz. Şu Romanya'nın karşısında biraz sağlam bir takım olsa rahat 3-0 yapmıştı... Yazık.
2. golü bulmadan çekilmesek bari.
Gökhan Töre'nin bu laubaliliği nereden geliyor?
Mevlüt harika golüyle, galibiyeti perçinledi. Kalan 2 maçı alırsak, yüksek bir ihtimalle playoff oynayacağız.
Maç 2-0 bitti.
Andora maçından sonra romanya maçında da uzatmalarda gol attık
Euro2008 den devam ediyoruz :)
Yemin ediyorum şansa bala bir maç kazandık. Elimi kıracaktım, sinirden sehpayı kırdım. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Töre ile Umut tüketti bugün maçı. 1-0'a yattık resmen. Eziyet gibiydi. Ömer Toprak'ta Bank Asya'da anca oynayacak bir adam. Yerine Egemen'in çağrılması lazım. Semih ile Ömer hava toplarında çok etkisizler. Ömer Semih'ten daha kötü. Süper Ligde vasat bir oyuncu olabilir. Bunu iddia ediyorum. Egemen hem fizik olarak savunmayı toplar hemde hava toplarında etkili. Hiç iyi oynamadık. Andorra maçı çok yanıltıcı olmuş açıkçası.
Tebrikler Türkiyem !
Gökhan Töre Andorra maçında edindiği bütün itibarı yerle bir etti,bu kadar vurdum duymaz,bu kadar bencil bir oyun olamaz.Diğer Gökhan ise savunma da yaptığı müdahaleler ile süper bir oyun daha ortaya koydu.Genel olarak iyi değildik ama çok net bir skorla kazanmasını bildik.
Öyle ya da böyle kazanırız demiştim.Keşke başından beri Fatih Terim olsaydı başımızda ama napalım milletce zor olanı seviyoruz.Tebrikler hepimize şu kaybettiğimiz milli maç ruhunu tekrardan kazanmaya başlıyoruz artık.
YA TERİM, YA ÖLÜM.
helal olsun cok iyi oldu bu 0-2"lik galibiyet :D
Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.
Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.
Helal olsun, 2. yarıda Fenerbahçe'nin yarı final yürüyüşünü hatırlattı oyunumuz :)
Gökhan Töre fazla havalanmış, toparlamalı kendini.
GG'yi izlerken ben yoruldum o yorulmadı bi de maçtan önce ciddi bir hastalık geçirdi diyorlar.
Gökhan Gönül mükemmeldi gerçekten yıllardır ne olursa olsun Fenerbahçe camiasındaki tek sevdiğim adam her maça yüreğini koyarak oynuyor.
Helal olsun Milli takımımıza.Fatih hoca varsa imkansız diye bir şey yoktur.Kalan 2 maçı da yenip Allah'ın izniyle play-offlara kalacağız.
Çok önemli bir galibiyet oldu,şansımız az da olsa artık var
Beyler galibiyeti kucumsemeyelim bence 2004ten sonraki en iyi romanya idi bu. Ama hersey bi yana bu ulkede bek sorunu olduğunu kim söyledi yahu
Ömer Toprak görüşüne ben de kesinlikle katılıyorum, şimdiye kadar oynadığımız bütün maçlarda hata yaptı. Pozisyon almada ve hamle yapmada ciddi hatalar yapıyor, kafa topları tamamen facia. Semih ona göre daha iyi ama fiziki dezavantajını bir türlü kapatamıyor. 2 yıldır özellikle sakatlıklar yüzünden bir türlü gelişim sağlayamadı.
Takım beklediğimden daha iyi oynadı. Beklerimiz gayet iyiydi ve Selçuk ve Arda'nın birlikte oynaması çok etkili oldu. İleride daha dengeli bir forvet ikilisi bulabilseydik daha iyi olurdu.
Töre ve Selçuk inan çok kötüydü. Gökhan gönül ve Caner harika oynadılar. Umut ve Burak karşı karşıya kaçırmasalardı 70-80 arası baskı yemezdik Romenlerden. O dakikalar dışında da bir varlık gösteremediler zaten. Şu gruptan normal şartlarda son maçta Hollanda ile liderlik maçı oynamamız gerekirken, tekrar atomu parçalamaya uğraşıyoruz.
İleride top tutabilecek bir forvet gelmedi Hakan Şükür den sonra gelmeye devam etmezse daha çok kanser oluruz maçlarda :)