Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Romanya kazanır

3 10.34%
  • Berabere biter

4 13.79%
  • Türkiye kazanır

22 75.86%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 120 sonuç

Konu: Romanya - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre'nin bu laubaliliği nereden geliyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mevlüt harika golüyle, galibiyeti perçinledi. Kalan 2 maçı alırsak, yüksek bir ihtimalle playoff oynayacağız.

Maç 2-0 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Andora maçından sonra romanya maçında da uzatmalarda gol attık
    Euro2008 den devam ediyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yemin ediyorum şansa bala bir maç kazandık. Elimi kıracaktım, sinirden sehpayı kırdım. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Töre ile Umut tüketti bugün maçı. 1-0'a yattık resmen. Eziyet gibiydi. Ömer Toprak'ta Bank Asya'da anca oynayacak bir adam. Yerine Egemen'in çağrılması lazım. Semih ile Ömer hava toplarında çok etkisizler. Ömer Semih'ten daha kötü. Süper Ligde vasat bir oyuncu olabilir. Bunu iddia ediyorum. Egemen hem fizik olarak savunmayı toplar hemde hava toplarında etkili. Hiç iyi oynamadık. Andorra maçı çok yanıltıcı olmuş açıkçası.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Türkiyem !

Gökhan Töre Andorra maçında edindiği bütün itibarı yerle bir etti,bu kadar vurdum duymaz,bu kadar bencil bir oyun olamaz.Diğer Gökhan ise savunma da yaptığı müdahaleler ile süper bir oyun daha ortaya koydu.Genel olarak iyi değildik ama çok net bir skorla kazanmasını bildik.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Öyle ya da böyle kazanırız demiştim.Keşke başından beri Fatih Terim olsaydı başımızda ama napalım milletce zor olanı seviyoruz.Tebrikler hepimize şu kaybettiğimiz milli maç ruhunu tekrardan kazanmaya başlıyoruz artık.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

YA TERİM, YA ÖLÜM.

helal olsun cok iyi oldu bu 0-2"lik galibiyet

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yemin ediyorum şansa bala bir maç kazandık. Elimi kıracaktım, sinirden sehpayı kırdım. Bu kadar beceriksizlik olmaz. Töre ile Umut tüketti bugün maçı. 1-0'a yattık resmen. Eziyet gibiydi. Ömer Toprak'ta Bank Asya'da anca oynayacak bir adam. Yerine Egemen'in çağrılması lazım. Semih ile Ömer hava toplarında çok etkisizler. Ömer Semih'ten daha kötü. Süper Ligde vasat bir oyuncu olabilir. Bunu iddia ediyorum. Egemen hem fizik olarak savunmayı toplar hemde hava toplarında etkili. Hiç iyi oynamadık. Andorra maçı çok yanıltıcı olmuş açıkçası.
    Buralara kesinlikle katılmıyorum.Ömer de Semih de bu takımda banko oynaması gereken 2 stoperdir.Semih Kaya'nın maç boyu çıkarttıklarını ben yanlış gördüm herhalde o kadar orta top geldi suçu biraz ileride top tutamada bulmak daha mantıklı olur açıkcası

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.

Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.

Helal olsun, 2. yarıda Fenerbahçe'nin yarı final yürüyüşünü hatırlattı oyunumuz

Gökhan Töre fazla havalanmış, toparlamalı kendini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GG'yi izlerken ben yoruldum o yorulmadı bi de maçtan önce ciddi bir hastalık geçirdi diyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gökhan Gönül mükemmeldi gerçekten yıllardır ne olursa olsun Fenerbahçe camiasındaki tek sevdiğim adam her maça yüreğini koyarak oynuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun Milli takımımıza.Fatih hoca varsa imkansız diye bir şey yoktur.Kalan 2 maçı da yenip Allah'ın izniyle play-offlara kalacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çok önemli bir galibiyet oldu,şansımız az da olsa artık var

Beyler galibiyeti kucumsemeyelim bence 2004ten sonraki en iyi romanya idi bu. Ama hersey bi yana bu ulkede bek sorunu olduğunu kim söyledi yahu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.

Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.
    Ömer Toprak görüşüne ben de kesinlikle katılıyorum, şimdiye kadar oynadığımız bütün maçlarda hata yaptı. Pozisyon almada ve hamle yapmada ciddi hatalar yapıyor, kafa topları tamamen facia. Semih ona göre daha iyi ama fiziki dezavantajını bir türlü kapatamıyor. 2 yıldır özellikle sakatlıklar yüzünden bir türlü gelişim sağlayamadı.

Takım beklediğimden daha iyi oynadı. Beklerimiz gayet iyiydi ve Selçuk ve Arda'nın birlikte oynaması çok etkili oldu. İleride daha dengeli bir forvet ikilisi bulabilseydik daha iyi olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Töre ve Selçuk inan çok kötüydü. Gökhan gönül ve Caner harika oynadılar. Umut ve Burak karşı karşıya kaçırmasalardı 70-80 arası baskı yemezdik Romenlerden. O dakikalar dışında da bir varlık gösteremediler zaten. Şu gruptan normal şartlarda son maçta Hollanda ile liderlik maçı oynamamız gerekirken, tekrar atomu parçalamaya uğraşıyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Beyler galibiyeti kucumsemeyelim bence 2004ten sonraki en iyi romanya idi bu. Ama hersey bi yana bu ulkede bek sorunu olduğunu kim söyledi yahu
    Bugün oynayanlar dışında başkası oynayınca problem devam ediyor.

Caner sol bek değil. Bu performans dönemlik değildir inşallah. Gökhan da formda olunca kalitesini gösteriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

İleride top tutabilecek bir forvet gelmedi Hakan Şükür den sonra gelmeye devam etmezse daha çok kanser oluruz maçlarda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abdullah Avcı 6 maç 7 gol

Fatih Terim 2 maç 7 gol

Arada ciddi bir gelişim var. Abdullah Avcı'nın belediye başkanı adayı tarzındaki vaatlerinden sonra icraat görmek güzel oldu...

Birde şu var:

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

necati sart bu milli takima ne umut ne mevlut ne burak ne mustafa(belki) ayaginda top tutan pas dagitan forvetler degil omer toprak yerinede aykut olsa daha iyi gibi sanki.. neyse genel olarak iyiydik kazandik onada sukur kalan 2 macida alirsak dunya kupasi neden olmasin..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Caner semih arda çok iyiydi gökhan töre biraz fazla topla oynadı gönül ilk yarı yoktu ama ikinci yarı iyiydi selçuk da iyi sayılır oyuna yön verdi ömer de leverkusen de defansın lideri ama bugün vasattı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İMPARATOR

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    necati sart bu milli takima ne umut ne mevlut ne burak ne mustafa(belki) ayaginda top tutan pas dagitan forvetler degil omer toprak yerinede aykut olsa daha iyi gibi sanki.. neyse genel olarak iyiydik kazandik onada sukur kalan 2 macida alirsak dunya kupasi neden olmasin..
    Necati tam bu takımın ilacı. Bu takıma Necati gibi bir top tutabilen adam olsa 10 numara oynarız. Necati-Baros'u hatırlarsak Necati milli takımda Barosvari Burak'ın yanına tam gidecek bir oyuncu. Hatta tek bile olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Olmadı Nobre gelsin

Mehmet Topal kaç tane top kesti saydınız mı ?

Tüm takım iyi oynadı helal olsun hepsine

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Mehmet Topal kaç tane top kesti saydınız mı ?

Tüm takım iyi oynadı helal olsun hepsine
    Aynen o da iyi oynadı,benim eleştirdiğim oyuncular arasında beni haksız çıkaran,hatta hak mak bırakmayan bir oyun oynuyor son 3 milli maçtır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu saatten sonra kadro değişmez. Fatih hoca dünya kupasına gidersek Mevlüt'ü götürür. Daha önce gördük elemelerde iş yapan kritik gol atan adamı alır hoca

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Macarlar Estonya'yı 5-1 yendiler ve 14 puanla 2. sıradalar. 1 ay sonra Hollanda ile deplasmanda oynayacaklar. Biz ise Estonya ile deplasmanda oynuyacağız. 4-0 felan yenmek gerek bence. Yeneriz zaten. Macarların en kötü berabere kalmaları lazım. Yanlışlıkla yenerlerse iş biter. Çünkü bir kaç gün sonra son maçta Andorra ile oynayacaklar... Hollandanın yenmesi için dua etmekten başka çaremiz yok.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri