Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Romanya kazanır

3 10.34%
  • Berabere biter

4 13.79%
  • Türkiye kazanır

22 75.86%
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Romanya - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.

Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Semih'e çok bir şey demiyorum. Dez avantajı fizik olarak güçsüz olması.

Fakat Ömer vasat bir topçu. Fizik olarakta çok iyi değil. Türkiye Ligi'nde vasat bir oyuncu olur en fazla. Tandeme Egemen gibi bir stoper lazım. Semih'în performansıda yanındaki adama göre daha yükselir. İleride top tutamama tamamiyle forvetlerin tarzından. Birde orta sahanın ezilmesinden. Ancak stoperler genel olarak zayıf. Üstelik Ömer dahada vasat. Bu maç yine aldatmasın. Karşıda daha güçlü bir rakip olsa çok rahat gol bulurdu. Romanya takımı vasat bir takım.
    Ömer Toprak görüşüne ben de kesinlikle katılıyorum, şimdiye kadar oynadığımız bütün maçlarda hata yaptı. Pozisyon almada ve hamle yapmada ciddi hatalar yapıyor, kafa topları tamamen facia. Semih ona göre daha iyi ama fiziki dezavantajını bir türlü kapatamıyor. 2 yıldır özellikle sakatlıklar yüzünden bir türlü gelişim sağlayamadı.

Takım beklediğimden daha iyi oynadı. Beklerimiz gayet iyiydi ve Selçuk ve Arda'nın birlikte oynaması çok etkili oldu. İleride daha dengeli bir forvet ikilisi bulabilseydik daha iyi olurdu.

Mesaj Yetkileri