Bruma girmiş,bende izlemeye başlayayım tekrar.
Printable View
Bruma girmiş,bende izlemeye başlayayım tekrar.
Aşığım sana Niasse.
Nereden buluyorlar bunları yahu
Akhisar 2 yaptı.
Bravo bravo şimdi de bir mağlubiyet serisi yaparız.Niasse'de ne adam çıktı arkadaş. :D
Neyse içimden geçenleri söylemek istemiyorum.
Açar açmaz gol oldu,şansıma tüküreyim.
Niasse Sonko'nun ulkesinden mahalle arkadasiymis. Gekas gidince Sonko onermis galiba ve denenmek icin Akhisara gelmis :) Ts 3 yemisti Akhisardan orda anlatmisti spiker
Mancini fazla hafife almış gibi rakibi.
Drogba'da şu frikik inadını bırakmadı gitti arkadaş barajı geçemiyon işte.
Drogba'nın frikiğinin daha barajı geçtiğini görmedim bırakın gol olmasını.
maçi kapattim ben ozetini izlerim sonra
Drogba attı bu gazla 2'de gelir umarım...
Edit : Sorun Arifteymiş beyler :D
Maçı açayım da 3. golü yiyelim mi ? :n:
Arif ve Oğuzhan maçları kapayın totem yapıyoruz :D
Aynen açmayacağım ben :D
Drogba'dan her eve lazım. O adam böyle giderse en az 3-4 sene daha oynar vallahi :)
Drogba'nın yanına şu Niasse'yi alsak gol olup yağarız her maç. :D
Sneijder nasıl ?
Yorumlar pek iç açıcı değil.
Eğer Sneijder gelmeseydi şu anda Selçuk çok daha yüksek performansla oynardı ve GS şu anda bulunduğu konumdan yükseklerden olurdu. Sneijder söndürdü Selçuk'u.
Kesinlikle Selçuk'un orta sahadaki etkinliği azaldı 4-2-3-1 ya da 4-4-1-1 oynamak lazım Sneijder'den yararlanmak istiyorsak Burak zaten bitmiş hala zorlamanın bi anlamı yok.
Kurtarıcımız Emre Çolak oyuna girmiş :p :n:
İlk mağlubiyeti Akhisar'dan alıyoruz.Cidden çok kötüyüz,buna Mancini çare olabilir mi hiç bilmiyorum.Beşiktaş derbisi ile bir yerlere gelebilirdik ancak Hoca'nın kovulması muhakkak takımı baya olumsuz yönde etkiledi.
Valla Milli ara olmasa bir mağlubiyet serisine de başlardık.Mancini ve ekibinin bu arada derslerine çok iyi çalışmaları lazım artık mümkünse aradan sonra yardırmak lazım devre arasına kadar yoksa işimiz iş.
Ünal Aysal bin pişman olacak Terim'i gönderdiği için.
Çok yazık diyecek fazla bir şey yok.
Rakip takım taraftarları Akhisarsporlulardan daha çok seviniyor, ilginç. :)
Maça gelicek olursak, genelinde kötüydük ve kopuk kopuk oynadık. Bireysel performansların ön planda olduğu ve takım oyununun olmadığı bir yıl geçiyoruz, hayırlısı.
Adı üstünde rakip takım.
Eboue ne kadar kötüydü nerdeyse her topta Güray gecti onu.
Bilal muhteşemdi, Sneijder rezalet.
Tebrikler Akhisar.
Sneijder ikinci yarıda etkili bir oyun oynadı ve asistte yaptı zaten fakat Burak ilerde sap gibi durarak forvet olunduğunu zannediyor hala. İnsan bir çapraz koşu yapar, bir tanecik. Ama yok.
Burak gibi Eboue'de rezalet bir oyun ortaya koydu. Yol geçen hanına döndü sağ kanadımız. Ceyhun ve Yekta ortalama bir oyun oynadılar. Takımın hücumda ne yapacağını bilmeyen bir görüntüsü vardı.
Milli maç arası iyi gelecektir..
milli mac arasi ya herro ya merro..
İlk defa Fenerbahçe'nin rakip takımlarında sular durulmuyor biz izliyoruz 2 senedir bu tam tersiydi.
Akhisar'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.