Daha 10.dk 2 ofsayt oldu :)
Printable View
Daha 10.dk 2 ofsayt oldu :)
Yusuf çok etkili oynuyor.
Caneri Sol Bek'de oynatıyorsun bu adam kaç maçtır ofansif oynuyor geri gelmekte tabi zorluk çeker,2 Tane sol bekte oynayan adamın var ama oynatmıyorsun HAK oynasa mis gibi işte...
Giray Sow'a şaplağı vermiş vallaha :D
Egemenin dokununca atlama butonu halen yerindeymis :D
Bu kadar hakeme el kol hareketi yapıpta sarı görmeyen oyuncular bir bizim ülkede vardır herhalde.İki takım içinde söylüyorum.
Neler kaçtı neler.
Neler kaçıyor öyle...
Maç çok tempolu bu maçta gol olmazsa ayıp olur.
34.Dakika tezahüratı başladı bile...
Bir o kalede bir o kalede nasıl maçtır o ya :D
EPL'den mac izliyoruz sanki, orta saha yok. Direkt futbol
Fenerbahçe 9
Trabzonspor 1
Şut çekmiş
Adrian pas verse Henrinin onune gol pozisyonu olacakti
İlk yarı bitti.
O kadar hızlı maç ilk yarıda gol yok var arkadaş :D
Trabzon iyi oynuyor bence çok iyi kontra yapıyorlar son paslar dışında.
Valla ben beğenmedim bugünkü futbolu. Bilmiyorum galiba sevmiyorum böyle ortasahasız maçları. :D İki takım da çok aceleci hele biz... Sakin oynasak atıcaz golü, takımda panik sezdim ben ilk yarı.
Holmen taraftara alışkın değil herhalde heyecanlı oynuyor paslar falan yerini tutmuyor. Alper de aynı şekilde pek iyi gelmedi gözüme.
NEREDESİN BOYNUNUN SOLUNDA 'C' SAĞINDA 'B' YAZAN KARA GÖZLÜM ?
Paok 1 - Panathinaikos 1 GOL Stoch
Alper Potuk oyundan çıkarken Emre Belözoğlu oyuna girdi.
Hakem kartını evde mı unuttu acaba
Fenerbahçe için oyuncu değişikliği. Samuel Holmen çıkan oyuncu, Emmanuel Emenike giren oyuncu.
Bu maçta duran topla gol olur aancak.
Emenike ---->
Holmen ---<
Topla Oynama ;
FB : %63
TS : %37
Karşılaşma biraz daha tempo kazanmaya başladı. Fenerbahçe, Emenike'nin de girmesiyle sahada 4 forvet oynuyor.
#DirenTrabzonspor :D
Bu maçı kazandık biz skor önemli değil
Zeki Yavru kaleye vurdu ya, kulakları çok güzel çınlamıştır. Eminim Trabzonlular delirmiştir.
Hakem Canerle yakın arkadaş herhalde bu kadar itiraza anca yakın arkadaşlar müsamaa gösterir.