Oynayabiliyorumda gel onu bana sor nasıl oynuyorum :) maçı başlatıyorum. işimi yapıyorum. devre arsında müdahele yapıyorum takıma sonra maç sonunu görüyorum :D
Oynayabiliyorumda gel onu bana sor nasıl oynuyorum :) maçı başlatıyorum. işimi yapıyorum. devre arsında müdahele yapıyorum takıma sonra maç sonunu görüyorum :D
Bence gayet güzel gidiyoruz :)
İyiyiz iyi :D
FA Kupası 1. Tur - Cheltenham (E)
Leamington'u sahamızda yerle bir ettikten sonra, karşımızda Sky Bet Lig 2 (2 lig üstümüz) takımlarından Cheltenham vardı. Tur olarak zaten beklentilerin üstüne çıkmıştık. rakibimzide bizden üstün bir takım olduğunu kabul etmemiz gerekiyordu. Bunun rahatlığıyla oyuncularımı maça yolladım. 6. dakikada geriye düşşsekte ilk yarı bitmeden takımım mükemmel bir performan göstererek Kocsis ve Ellams'ın golleriyle 2-1 önde kapattık. ikinci yarıda da dengeli bir oyun sergiledik ancak 74. dakikada gelen gole engel olamadık ve maçtan 2-2 beraberlik ile ayrıldık.
bu maç sayesinde aldığımız ödül kasamızı doldurdu. 40.000€ olan takım bütçesi bir anda 3 katına çıkmış oldu. maddi açıdan bu rahatlık bize genç araştırma ağımızın geliştirilmesine ve verilen maaş bütçesinin arttırılmasına yaradı. 100K € olan bütçe 190K €'ya çıktı.
https://copy.com/MQsWrmdpzY8SbmSM/20...pg?revision=19
Bu gelişmenin arkasından takımı daha iyi noktalara taşımak için araştırmalara başladım. Önerilen bazı oyuncuları izleyip takıma kazandırmaya çalışacağım artık.
Sırada 15. sırada bulunan Histon deplasmanımız vardı.
Skrill Kuzey Ligi - 16. Maç - Histon (D)
Gaalip gelmekten başka şansımız olmayan bir maçtan şansımızla galip ayrıldık. daha maçın 23. saniyesinde rakibimizin kendi kalesine attığı gol ile öne geçtik. Daha sonra ilk yarıda 1i penaltıdan olmak üzere bulduğumuz 2 golle birlikte yarıyı 3-0 önde kapattık. ancak ikinci yarıda takım yorgunluğunda etkisiyle oyundan düştü. ne yaparsam toparlayamadım. Şansımızın yardımıyla maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldık. Şansımız düyorum çünkü rakibimiz kaleyi 12 kez buldu toplamda attıkları 27 şut arasından.
Finans için iyi olmuş kupa maçı :)
FA Kupası 1. Tur Tekrar - Cheltenham (D)
Bu tekrar maçında artık çok ümidimiz yoktu. Deplasman maçı olması nedeniyle de sıkıntı çekiyorduk. takım yorgun düşmüştü. kısa sürede ardarda maçlar herkesi perişan etti. yinede maça canla başla sarıldılar. top hakimiyetinde %50'şer paylaşsakta rakibimiz kalemizi özellikle ikinci ayrıda oyundan düşünce ablukaya aldı ve bizim 10 şutumuza karşın tam 22 şut çektiler. Ancak sadece 1 gol bulabildiler. Oyuncularıma canlarını sıkmamalarını ve artık sadece lige odaklanmaları gerektiğini söyledim. Herkesde buruk bir rahatlık vardı. Çok daha ağır sonuçlanabilecek bir turdan en azından mücadele ederek ayrılıyorlardı. 0-1
Aslında bu elenme bizim için iyi oldu. ligdeki performansımızı gözeterek ilerleyeceğiz artık. Umarım bu durumu lehimize çevirebiliriz.
Skrill Kuzey Ligi - 17.Maç - Oxford City ( D )
Kupalara tamamen veda etmemizin ardından, güçlenen finansımla birlikte, yeni oyuncuların peşine düştüm. her ne kadar yönetimin basiretsiz maaş anlayışı nedeniyle de olsa istediğim oyuncuları alamadım ve listemdeki son sıralarda bulunan oyunculara talip olmak zorunda kaldım. Sorunlu bölgelerime takviyeler yapmaya çalıştım. Bir forvet ve birde Defansif ortasaha oyuncusu kadromuza kattık. Forvetimiz iyi bir formdaydı ancak yedeği olmayınca bazı maçlarda sıkıntı yaşadık. Defansif ortasaha pozisyonunda ise istikrarsız performanslar vardı. Kiralık oyuncumla yolları ayırırken yerine yeni bir oyuncu aldık.
İki oyuncuyuda sahaya sürdüğümüz maçta Oxford deplasmanından zorda olsa 3 puan ile ayrılmak güzeldi. Maçın 12. dakikasında mağlup duruma düşsekte, tempomuzu yükseltip 60. dakikaya kadar baskılı oyunumuz sayesinde Noon, Moynes ve yeni transferimiz Guèdioura'nın attıkları gollerle 3-1'i bulduk. Bu dakikadan sonra baskıyı azalttık ancak 66. dakikada skor 3-2'ye gelince tedbir alıp daha dikkatli oynamaya başladık ve Oxford deplasmanından 3 puanla döndük.
Aldığımız bu galibiyet bizi 10. sırada tuttu. en azından ilk yarı bittiğinde ilk 10 içinde kalabilirsek ikinci yarı için güzel bir destek olacaktı bize.
Skrill Kuzey Ligi - 18.Maç - Gloucester ( E )
Karlı havada yaptığımız mücadelede kendi evimizde taraftarlarımızın yuhalamaları aarasında sahadan ayrıldık. bu yuhalamayı bütün takım olarak hakettik. Oyuncularımız sahada ayakta kalmakta zorlanınca ve üstüne yapılan kademe hataları gelince maçtan 0-5 yenik ayrıldık. Zafer beklediğimiz bu maçta aldığımız yenilgi adeta şoke etmişti bizi. gösterdiğimiz performans için 2 haftalık para kesintisi yetersiz kaldı. Mücadele vermeye çalışan bir iki oyuncu haricinde bütün takıma maksimum düzeyden ceza kesildi. tek tesellimiz ligdeki yerimizi kaybetmememiz oldu.
Skrill Kuzey Ligi - 19.Maç - Gainsborough ( D )
Aldığımız ağır yenilgi sonrası takımda moraller bozuktu. Bu moral bozukluğu ile ligin en zorlu virajına moralsiz giriyorduk. Lig lideri ile karşılaştığımız maçta ilk yarısını 0-2 mağlup geçtiğimiz maçın 55. dakikasında Gloucester maçından sonra kadromuza dahil ettiğimiz Micheal Twiss'in golü ile farkı indirsekte rakibimiz son 20 dakikada 3 gol daha buldu ve maç 1-5 lig liderinin galibiyeti ile sonuçlandı.
iki maçta yenilen 10 gol bizi adeta şok etmişti. Kendimizi acilen toparlamamız gerekiyordu. iki maçta çok kötü performans gösteren Hannigan'ı ofise çağırıp kendini toparlamazsa kaptanlık görevinden alacağımı söyledim. Bu konuda haklı olduğumu iyi oynamadığımızı ve yeterli motivasyonu sağlayamadığını kabul etti. Yine de sadece bir uyarı olarak kaldı bu olay.
Skrill Kuzey Ligi - 20.Maç - Braford PA ( E )
Rakibimiz Averajla lig ikinciliğinde bulunan Bradford PA takımıydı. Ard arda alınan mağlubiyetler sonrası açıkçası bu maçta da çok fazla bir şey beklemiyordum. İlk yarısı maçın dengeli bir performans olmasına rağmen 12. dakikada köşe vuruşu organizasyonu sonrası yenik duruma düştük. ancak 2. yarıda takımdan beklemediğim bir toparlanma yaşadık. Önce 67. dakikada Guèdioura arkasından maçın sonuna doğru yaklaşılırken 85. dakikada Davies attıkları gollerele takımımıza çok güzel bir galibiyet getirdiler. 2-1
Bu galibiyetten sonra takım oyuncularının sevinci mutluluğu görülmeye değerdi. Felaket gibi geçen iki haftadan sonra muhteşem bir geri dönüş oldu bu. Bu rahatlamaya ihtiyacımız vardı. bu galibiyet bizi 9. sraya kadar çıkardı. Bu galibiyetin arkasından ligde daha iyi yerlerde olabileceğimizi düşünmeye başladık.
Skrill Kuzey Ligi - 21.Maç - Hednesford ( E )
Deplasmanda 2-3 yenildiğimiz rakibimizi ağırlayacaktık. Sıkı bir maç bizi bekliyordu. Oyuncularımın morali çok yüksekti. Bu moralle çıktığımız maçta ilk yarıyı Burton'ın mükemmel golü ile 1-0 önde kapattık. ikinci yarıda baskımızı sürdürdük ve 79. dakikada Egerton ile durumu 2-0'a getirdik. 89. dakikada ise ceza sahamız yakınlarında hatalı bir taç atışı sonrası rakibimiz cezayı kesti. Maçta bu skorla bitti ve istediğimiz galibiyeti 2-1 ile aldık.
Aldığımız son iki galibiyet ile maç fazlasıylada olsa 8. sıraya yerleştik. İlk 21 maçımız iyi ve kötü performanslar eşliğinde güzel bir noktada sonlandı. artık bunu bir adım ileri almamız gerekiyor. 2. yarıda bu performasnımızın 9 puan daha fazlası yapabilirsek kendimizi playoff potasında bulabiliriz. zor olacak ama yinede denemeye değer.
https://copy.com/o8LiTok0zrcH/2013-1...pg?revision=20
https://copy.com/o8LiTok0zrcH/2013-1...pg?revision=21
Ben İnanıyorum play off oynayacağız :)
Skrill Kuzey Ligi - 22.Maç - Colwyn Bay ( D )
Aldığımız Hednesford galibiyeti ile iyi bir hava yakaldık diyorken ligde 5. sırada bulunan Colwyn Bay'e konuk olduk. FA Throphy kupasında bizi saf dışı bırakan rakibimizden öc almak istiyorduk. sahaya da bu parallelde yolladım oyuncularımı ancak sonuç yine hüsran oldu. 0-3 oyuncularıma diyebilecek birşey yoktu. iyi mücadele 3 kontra ve yediğimiz 3 gol. fazla söze gerek yok.
Skrill Kuzey Ligi - 23.Maç - Harrogate ( E )
Kendi evimizde ilk maçta deplasmanda yendiğimiz Harrogate maçına çıkıyorduk. aramızda 2 puan fark vardı. Kazana takım büyük bir avantaj yakalayacaktı. ancak biz bu fırsatı yeterince değerlendiremedik. Rakibimiz 10 kişi kalmasına rağmen defansımın inanılmaz boşvermişliği inanılmaz hataları maça zar zor tutunmamızı sağladı. 2 kez yenik duruma düştüğümüz maçta Burton ve Twiss'in golleri ile ancak 2-2'lik beraberliği kurtarabildik. Bu maçın ardından tabiki takım cezalara boğuldu. Atık bu kadar basit kayıpların telafisi yok.
Skrill Kuzey Ligi - 24.Maç - Colwyn Bay ( E )
1 hafta önce deplasmanda mağlup olduğumuz rakibi bu hafta sahamızda ağırlıyorduk. İngiltere liginde fikstürün bu kadar karmaşık olması aklımı çok karıştırsa da alışmak gerekiyordu bu duruma. Son maçların sıkıntısında maça galibiyet parolası ile çıktık. Maça iyide başladık. İlk yarıda Davies ve Fearnehough ile 2-0'ı yakaladık ancak rakibimizin yarının sonlraına doğru gelen golüne engel olamadık. ilk yarıyı 2-1 önde kapadık. 2. yarıda ise goller devam etti ve maçı 3-1 yapan gol Twiss'in ayağından geldi. Ancak rakibimiz maçı bırakmayarak arka arkaya 2 gol buldu ve durumu 3-3'e getirdi. Bu sefer Ellams sahneye çıktı ve güzel bir bitiricilikle durumu 4-3 yaptı. Yerimde heyecandan duramıyordum. çok hareketliydi maç. top bir orada bir buradaydı. Colwyn takımı puan kaybı yapmak istemiyordu. bu nedenle baskısını arttırdı defansım üzerinde ve bir gol daha gördük kalemizde.4-4 Bizi tekrar yakalamıştı. Colwyn takımı çok çalıştı puan alabilmek için bizden ancak son sözü mükemmel bir serbest vuruş golü ile Davies söyledi ve maç 5-4 galibiyetimiz ile sonuçlandı.
Çok zor bir galibiyet olmuştu ancak istediğimizi almak çok keyifliydi. Defansımdan tabiki memnun değildim ancak iki takımda açık oynamış ve ligin en gollü maçını ortaya çıkarmışlardı.
[YOUTUBE="7Vgq_NSzJH4"]24. Maç[/YOUTUBE]
Skrill Kuzey Ligi - 25.Maç - Boston Utd ( D)
Söyleyecek çok söz yok. kesin kazanmamız gereken ve favori olduğumuz maçta saçma sapan yediğimiz 2 golle geriye düşüp, ıkına sıkıla maçı zoraki 2-2'ye getirip kurtardık. Takımımı artık tanıyamıyorum. Hepsi çuvallayan bir performans göstermeye başladı. Tepe taklak aşağı gitmemiz yakındır.
Skrill Kuzey Ligi - 26.Maç - Brackley ( E )
Takımımın rezil bir performans gösterdiği maçta lig sonuncusundan puanı çok zor kopardık. Bizden aşağıda olan takımlara karşı takım çok vasat, küçümser bir oyun sergiliyor. bu durumun önüne bir türlü geçemedik. bunun acısını da sık sık yaşıyoruz bu maçta olduğu gibi. öne geçtiğimiz maçta defanstaki adam paylaşamama hatası ile maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldık.
Skrill Kuzey Ligi - 27.Maç - Worcester ( E )
26. Maç sonunda yaşadığımız puan kayıpları sonrası 11. sıraya kadar gerilemiştik. Ancak takıma yeni bir hüvviyet kazandırmamız gerekiyordu. takımdan bazı oyuncular yeterli zaman bulamadıkları için yakınıyorlardı. İyi performans göstermeyen adamı niye oynatayım ki. Bu durumu kabul etmeyen bütün oyunculara kapıyı gösteriyordum. Bu zor durumda insanların kaprisleriyle uğraşacak değildim. Özellikle böyle bir dönemde insanların bu hareketlerine anlam veremiyordum.
Yine de bir şekilde takımı sahaya sürmem gerekiyordu. Worcester bizim 4. sıradaydı. bizim için aşılması güç bir maç olacaktı. aldığımız puan kayıpları ise takıma güvenim sarsmıştı. aşağıya doğru sürüklenmek ile yukarı tırmanmak arasındaki ince çizgi sadece bir yenilgi yada bir galibiyete bakıyordu.
Son 5 haftada 9 puan kaybetmiştik. Bu maç ya tamam ya devam maçıydı bizim için.
Maça hızlı başladık ve daha 5. dakikada Jago'nun golü ile öne geçtik. İlk yarı daha çok orta saha mücadelesi olarak geçen maçta başka gol olmadı. Devre arasına mutlu girdik. oyuncuların keyfi yerindeydi. Oyunculara konsantre olmaları için uyarılarda bulundum. Bana biraz manasız basalarda maçta 51. dakika geçildiğinde ne demek istediğimi anladılar kalemizde beraberlik golünü görünce. Ancak takımın kendine gelmesi uzun sürmedi. 55 ve 59. dakikalarda Winslade sahneye çıkarak maçta durumu 3-1'e getirdi. Ama daha bitmemişti goller. 80. dakikada Jago tekrar sahneye çıktı ve durumu 4-1 yapan golü attı. Uzatma dakikalarında Worcester bir gol daha bulsada teselli golünden başka bir şey olmadı ve maç 4-2 galibiyetimizle sonuçlandı.
Maçtan sonra oyuncularımı tebrik ederken önümüzdeki maç içinde rehavete kapılmamaları için uyarılarda da bulundum. istediğimiz galibiyeti aldık bunun arkasınıda getirmemiz gerekiyor. Ancak rakibimiz buna izin vermek istemeyecek takımlardan biri.
Skrill Kuzey Ligi - 28.Maç - Bradford PA ( D )
Aralık ayında kendi evimizde yaptığımız maçı 2-1 kazanmıştık. Bu maçtan umudum vardı ama yinede puan alamazsak üzülmeyeceğim maçlardan biri. nitekim 25. dakika geçilirken 1-1 olan skor, 62. dakikada ev sahibi lehine 1-2 oluyor ve maçta bu skorla tamamlanıyordu. Bradford oyun hakimiyetini maç boyunca elinde tuttu. Puan alma şansımız vardı ama Bradford deplasmanından puansız döndük. şanssızdık bugun sadece.
Skrill Kuzey Ligi - 29.Maç - Stockport ( D )
Sıkıntılı geçebileceğini düşündüğüm maçta takımın en hızlı golüne imza atan Moynes 1-0 öne geçmemizi sağlamıştı. bu dakikadan sonra kontrolü elden bırakmadık ve 65. dakikada Williams, Twiss ve Hannigan'ın golleriyle 4-0'a ulaştık. Rakibimizi şeref golü ise 75. dakikada geldi ve maç 4-1'lik skorla tamamlandı.
Skrill Kuzey Ligi - 30.Maç - Histon ( E )
Bizim için çok zor geçen bir maç oldu. Son 3 maçta aldığımız 2 galibiyet bizi tekrar playoff potasına soktu ve 7. sıraya kadar çıktık. Play-off'a kalmak için canla başla mücadele edecektik artık. Maçın 8. dakikasında sağ kanatta oynattığım Moynes ve 12. dakikada onun yerine giren Clair sakatlanınca sağ kanattan yoksun oynadık maçta. Ancak yinede Twiss'in mükemmel eforuyla maçtan 1-0 galip ayrıldık. Bu galibiyet ile 7. sıradaki yerimizi koruduk.
Aldığımız sakatlıklar çok canımızı sıktı. Moynes en az 3 ay, Clair ise en az 5 ay sahalardan uzak kalacaktı. Zorlanacağız yokluklarında ancak altından kalkabileceğimizi düşünüyorum. Clair sezon boyunca yedeklerden girdi maçlarla birlikte 10 maçta forma giymişti. Ancak Moynes bu sezon 20'nin üzerinde maça ilk 11'de çıktı. Eksikliğini hissetmeyiz umarım.
Skrill Kuzey Ligi - 31.Maç - Leamington ( D )
Ligin son sırasında bulunan rakibimizden rahat puan alacağımı düşünüyordum ancak hiçte beklediğim gibi olmadı. Maçın dah 5. dakikasında Davies ile öne geçtik. İkinci yarıda ise daha 46. dakika olmadan 2-0'ı bulduk Nicholas ile. Maç tamam bizim oldu derken rakibimiz üzerimizde inanılmaz bir baskı kurdu. 84. dakikada durum 2-2'ye gelmişti. oyuncularımı bu durum için uyarmıştım ancak 2-0'dan sonra inanılmaz hatalar yapmaya başlamışlardı. Kurtarıcımız ise geçen maçta olduğu gibi 89. dakikada Twiss oldu ve bu kolay olmasını beklediğim deplasmanda çok zor bir 3 puan aldık 3-2 ile. Sonunda istediğimize ulaşmış ve 5. olarak Playoff potasına girmiştik maç fazlasıyla. Artık burada kalıcı olmak için uğraşmamız gerekiyordu.
Skrill Kuzey Ligi - 32.Maç - AFC Telford ( E )
3. sırada yer alan rakibimiz ile adeta bir kovalamaca yaşadık ve sonunda yakalanan biz olduk. 3 defa öne geçtiğimiz maçta 90+3'te yediğimiz gol ile maçı 3-3 tamamladık. Rakibimiz olması muhtemel takımlardan şimdilik puan çıkarabiliyordum. En azından gösterdiğimiz performans ile yenilebilecek durumda olduklarını görüyordum. bu beraberlik bizi Telford'un ensesine 4. srıaya çıkardı.
Skrill Kuzey Ligi - 33.Maç - North Ferriby ( D )
İlk maçta 3-0 yendiğimiz ve 20. sırada bulunan rakibimizi yine rahat geçeceğimizi düşünürken, adeta cehennem azabı yaşadık ve sahadan ezilmiş bir şekilde 0-4 yenik ayrıldık.
Oyuncularıma söyleyecek söz bulamıyordum. son dönemdeki vurdum duymazlıkları yüzünden çok gol yemeğe başlamıştık. Sonunda istedikleri olmuş adeta sahada yerlebir olmuşlardı. Hepsi kendini rezil etmişti. Soyunma odasında hepsine azarı çektim ve gelecek sezon hiçbirinin takımımda yer almayacağını söyledim. Bu kadar ruhsuz oynamaya devam ederlerse sezon sonunda hepsi yolcu olacaklardı.
Yenilgi bizi 7. sıraya geri itmişti. artık yapılacak birşey yoktu. önümüzde zorlu rakipler vardı. Bundan sonra bu kadar basit puan kaybna tahammülümüz yoktu. sonunda bütün takım oyuncuları maça çıkan istisnasız 2şer hafta maaş kesintisi cezası aldı.
Sıradaki rakibimiz uzun süre ilk 5te yer almış ancak ikinci yarıda adeta bir çöküş yaşayıp 12. sıraya kadar gerileyen Guiseley takımıydı.
Skrill Kuzey Ligi - 34.Maç - Guiseley ( D )
Bu sezon ilk defa karşılaştığımız rakibimizi 2-0 gibi net bir skorla geçtik. 39. dakikada 10 kişi kalan rakibimizi 77 ve 90+1 de Noon ve Hannigan'ın attığı gollerle geçtik.
Skrill Kuzey Ligi - 35.Maç - Stalybridge ( E )
Bizim için muhteşem başlayan maçta 55. dakikada durumu 4-0 yapmıştık. 63. dakikda rakip kaleci atılıp 10 kişi kalınca daha da açacağımı düşünürken farkı, rakibimiz 10 kişi ile 83. dakikada durumu 4-3'e getirdi. takımımdaki savunmadan bir kez daha iğrenmiştim. Çok çabuk rehavete kapılıyorlardı. Oyuncuların bu huyundan bıktım artık. sezon sonunda çok büyük değişiklikler yaşanacak takımda. Artık orası kesin. Allahtan son dakikalarda ruhsuzca oynamaktan vazgeçtilerde denge geldi maça ve 4-3 galip ayrıldık.
Aldığımız galibiyetler bizi playoff potasında tutarken çok fazla tedirgin etti. Defansım inanılmaz bir şekilde evlere şenlik moddaydı ve ne yaparsam kar etmiyordu. Buna nasıl bir çözüm bulacam bilemiyorum.
https://copy.com/o8LiTok0zrcH/2013-1...pg?revision=22
https://copy.com/o8LiTok0zrcH/2013-1...pg?revision=24
Defans yapmayacan tek çözüm bu defans yaptıkça rakip üstüne geliyor zaten defans yapılamadığı için kontra falan kalkamıyorsun löp löp yiyorsun :D
Off kaderi maçları oynuyucaz , inş fikstür kolaydır
Zaten başka şansım yok. Battı balık yan gider hesabı habire saldırı modundayım :D
Fikstür pek iç açıcı değil. Yukarıda Playoff aşağıda düşme hattında olan takımlarla maçlarım var. çok zorlanacağımız bir döneme geldik.
https://copy.com/uAjoPssGmYNQ/2013-1...pg?revision=26
şuanki sıralamada rakiplerim şu şekilde
Worcester 5.
Barrow 7.
Guiesley 14.
Gloucester 12. (son dönemde feci bir performansları var. önüne gelene 4 - 5 atıyolar)
workington 19.
Altrincham 1.
Solihull Moors 15.
buradan en az 15 puan çıkarmam lazım playoff görebilmem için :(
Üst üste 2 deplasmanda çok zor ama Guiseley'i 2-0 rahat geçtiysen bu 2 deplasmandanda 4 puan alabilirsin diye düşünüyorum
Biz playoff'a kalırız :D
İnatla direniyorum şu an. çok çekişmeli maçlar geçiyor an be an aktaracağım :)
Skrill Kuzey Ligi - 36.Maç - Worcester ( D )
Playoff'un kıyısındaydık artık zorlu mücadeleler bizleri bekliyordu. Playoff ve Şmapiyonluk yolunda ilerleyen takımlarla maç yaapcağız. bunlardan biride Worcester. Oyuncularıma kendilerine güvenmeleri gerektiğini, her ne kadar favori olmasakta bu maçtan galibiyetle ayrılabileceğimizi söyledim. moraller gayet yerindeydi.
Maç başladı iki takımda kendini riske atmak istemiyordu. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçip 0-0 berbaere bitti. 2. yarıda ise işler değişti. 55. dakikada artık oyuna müdahele etme ihtiyacı hissettim. çok fazla hatalı pas yapan 3 oyuncumuda değiştirdim. Ancak felaket senaryosu başladı...
57. dakikada kalecim sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. bütün oyuncu değişklikleri hakkımı kullandığım için defansif ortasaha Kone'yi kaleye aldım. 65. dakikaya kadar da herşey yolunda gitti ve 1-0 öne geçtik Burton'un golü ile. Ancak sevincimiz sadece 1 dakika sürdü ve Worcester berbaerliği sağladı. arkasından baskıda artınca 82. dakikaya kadar dayanabildik ve rakibimiz 1-2'yi yakaladı. beraberliği kurtarmak için ileri çıktığımız dönemde ise bir gol daha görerek kalemizde 90+1 de yenilgimizi perçinledik...
Çok ağır bir mağlubiyet oldu bu. ancak çok fazla uzaklaşamamız umutlarımızın canlı kalmasını sağladı.
[YOUTUBE="3sP2vjwb-Jg"]36. Maç[/YOUTUBE]
Skrill Kuzey Ligi - 37.Maç - Barrow ( D )
Worcester mağlubiyetinden sonra artık galip gelmek zorunda olduğumuz bir maçtı Barrow maçı. iki takımda puan kaybettiği taktirde playoff potasının dışında kalacaktı. Geçen maçta alınan şanssız yenilgiyi oyuncularım hazmedememiş olacakki güzel bir oyun sergilediler. Baskılı oynadığımız maçta rakip zayıf kanadını iyi değerlendirip kiliti Burton ile açtık ve maçı deplasmanda 1-0 aldık. 66. dakikadan sonra her ne kadar dengelemeye çalışsada rakibimiz istediği pozisyonları bulamadı ve sonunda beklediğimiz noktaya, 5.liğe adımımızı attık.
Ancak puan durumunu görünce Worcester yenilgisine çok üzüldüm. İmkansız belki ama şu an liglideri ile sadece 8 puan var aramızda. Kazanabilseyydik liderlik için mücadeleye girmiş olurduk. ilk 7 içinde puanlar çok yakın birbirine. her an herşey olabilir.
https://copy.com/uyAlUKqcHUuH/2013-1...pg?revision=27
Herşey yolunda gidiyor gibiydi. Kulüp başkanı beni ofisine davet ederek yeni kontrat için görüşme yapmak istediğini belirtti. 31 Mart günü bana iyi bir teklifle geleceğini belirtti.
telefonu kapattığımda şimdi sırası değildi bunun diyerek kafamı sadece takıma odaklamak istiyordum.rakibimizin maçlarını inceleyip durdum. ancak guiseley maçı öncesi bu teklif kafamın karışmasına sebep oldu. Aklımıda alamıyordum kontrat görüşmesinden. Belli ki 31 Mart günü benim ve takım için ayrı bir dönüm günü olacak.
Yaptığımız görüşmeler sonrası kulüp başkanı her ne kadar istediğim maaş bütçesini veremeyeceğini söylesede benimle bir yıl daha kontrat uzatmak istediğini belirtti. Takımdan ayrılmak gibi bir niyetim yoktu henüz. Ellesmere'de gayet mutluydum. Zaten dışarıdan gelen bir teklifte yoktu. Ancak yinede sezon sonuna kadar düşünmek için süre istedim.
Önceliğim takımı playofflarla bir üst lige taşımaktı.
Takımda kontrat sıkıntısı baş gösterdi. yönetim iyi bir bütçe vermesine rağmen oyuncu başına maaşları çok düşük tuttu. bu düşündüğüm bir şey değildi. yönetimin adeta kazığını yemiş oldum. Böyle bir yerde devam etmem oyuncu bulmam gerçekten zor olacak. Elimdeki oyuncuları tutamazken nasıl yeni oyuncular bulayım.
Aynı şekilde teknik kadromda da sıkıntılar baş gösterdi. bunu hiç düşünmemiştim. seneye sıfırdan bir takım oluşturacağız artık. tabi takımın başındaki yerimi alırsam. henüz bir karar verebilmiş değilim hala.
Yönetimle maddi açıdan anlaşmazlıklarımız varken ne kadar ilerleyebilirim merak ediyorum...
Katılıyorum önce bir üst lige çıkalım düşünürüz
Skrill Kuzey Ligi - 38.Maç - Guiseley ( E )
İnanılmaz gergin geçen bir haftanın ardından aklımı zorda olsa maça verebilmiştim. Oyuncularım kontrat yenilemiyordu. bu dakikadan sonra kendileri için oynadıkları bariz belliydi. Takımda bir kaç değişikliğin ardından, maça sürdüm oyuncularımı. gergin geçmesini beklediğim maçın 3. dakikasında Noon ile 1-0 öne geçince inanılmaz rahatladım. Maç daha sonra tam bir orta saha mücadelesine döndü. ilk yarı bu skorla kapandı.
Maçın henüz bitmediğini ve ikinci yarıda konsantrasyonlarını kaybetmemeleri gerektiğini belirttim. takım gayet olumlu bir tepki verdi ve hep beraber marşlar söyleyerek çıktılar sahaya. başarıyı en az onlarda benim kadar istiyolardı. Bu belli. ikinci yarıda rakibin bir topu üst direğimizden dönerken şans yanımızdaydı. İki takımında defansı ayakta kalmış forvetlere geçiş vermiyorlardı. taki 71. dakikada Twiss muhteşem bir vuruşla uzun mesafeden kaleciyi avladı ve skoru 2-0'a getirdi bu dakikadan sonra iyice rahatladım. Taraftarlar ise daha coşkulu tezahürat yapmaya başladı.
Başka pozisyonda olmayınca maçta, 2-0 galip ayrıldık sahadan. Oyuncuların keyfine diyecek yoktu. Ama şimdi önemli bir sınav vardı. Son zamanların formda takımı Gloucester. Yerimizi bir maçlıkta olsa en azından korumuş gibiydik.
https://copy.com/BMkB9sL8BHMP/2013-1...pg?revision=30
Ve kalan maçlarımızda şu şekilde.
Gloucester 13. (son dönemde feci bir performansları var. önüne gelene 4 - 5 atıyolar)
workington 18.
Altrincham 1.
Solihull Moors 14.
Skrill Kuzey Ligi - 39. Maç - Gloucester ( D )
Takımın son dönemdeki performansı üst düzeyde seyrediyordu. Ancak korkmuyorda değildim. Son haftalara girmiştik artık 3 puanlık avantajımız vardı bu hafta. Karşımızdada son dönemin çıkış yakalayan takımlarından Gloucester. ilk maçımızda kendi evimizde bize 5 gollü bir hezimet yaşatmıştı. Tedirgin bir mücadeleye girecektim. Ancak maça hızlı başladık ve daha 4. dakikada Nicholas'ın attığı golle 1-0 öne geçtik Gloucester deplasmanında. Ancak saltanatımız uzun sürmedi ve ilk yarı bitmeden rakibimiz beraberliği sağladı.
İlk yarı sonunda oyuncularımla konuştuğumda canlarının sıkkın olduğunu gördüm. Durumumuz kötü değildi. Yenilsek dahi en fazla avantajımızı kaybetmiş olacaktık. rahat olmalarını ve sadece oyuna konsantre olmalarını istedim. İkinci yarıda istediğimi yaptılar. sher ne kadar gol bulamasakta rakibinde üstünlük kurmasına izin vermedik ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
[YOUTUBE="fV7LrtEoSJM"]39. Maç[/YOUTUBE]
Skrill Kuzey Ligi - 40. Maç - Workington ( E )
6. sıradaki Hereford takımı ile aramızdaki puan farkı 1'e inmişti. Puan kaybı yaşamamam gerekiyordu ve ligin ilk haftalarında 1-4 yenildiğim Workington takımını ağırlayacaktık. Bizi desteklemeye 342 takıma inanan seyirci gelmişti. Zor olacağını düşündüğüm mücadeleyi, zici bir üstünlükle tamamlıyorduk. Rakibimizi kalemize yaklaştırmazken, rakip kaleye toplam 17 şut çektik ve Noone, Ellams, Fearnehough'un golleri ile sahadan 3-0 gibi muhteşem bir galibiyet ile ayrıldık sahadan.
Playoff artık ellerimizin arasındaydı. Hednesford yenilmiş ve fark tekrar 4'e çıkmıştı. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Önümüzde sadece 2 maç kaldı. şampiyonluk yolunda ilerleyen Altrincham ve bir iddiası kalmayan Solihull. Olurda Aştrincham'a yenilsek bile Solihull takımından 3 puanı alabileceğimi düşünüyordum kendi evimde. Artık kontrol tamamen bizdeydi. Biz ne dersek ne istersek o olacaktı.
[YOUTUBE="DJS9q-BYxM8"]40. Maç[/YOUTUBE]
Skrill Kuzey Ligi - 41. Maç - Altrincham ( D )
Çok zor bir deplasman bizi bekliyordu. Altrincham 5 puan farkla lider konumdaydı. Bizimle arasında 8 puan fark vardı. Kazanması halinde kendi evinde şampiyonluğunu ilan edecekti 1374 tarafftarının önünde. Biz ise kazandığımız takdirde Playoffu garantiliyorduk. İki takımında işini garantiye alması için kazanması gerekiyordu.
Bahisler Altrincham'ı favori gösterirken, yorumcularda kapalı kutu bir maç oynanacağından bahsediyorlardı. Ancak maç kimsenin beklediği gibi olmadı. Oyuncularıma sahaya 3 puan için çıkmaları gerektiğini, alacağımız 3 puanın bizi playofflara götüreceğini anlattım. Bunu strese kapılmamak için bu hafta yapmalıydık. FA Kupasında bunu bu sahada başarmıştık. Aynısını yapabilirdik. Mağlup olmaktan korkmamaları gerektiğini en az onlar kadar iyi bir takım olduğumuzu bu noktaya gelerek kanıtladığımızı söyledim.
sahaya bu moralle çıkan takım ilk yarıda güzel bir mücadele gösterdi. Maç istediğimiz gibi gidiyordu. ancak beklenenin aksine açık bir oyun oynanıyordu. yinede iki tarafta şanslarını yeterince değerlendirememişti. böylece ilk yarı başladığı sonuçla bitmişti.
ikinci yarıya oyuncularımı kazanmaya yakın olduğumuzu biraz daha dikkatli olursa kazanabileceğimizi söyleyerek sahaya sürdüm. Ancak çok geçmeden 50. dakikada kalemizde golü gördük. Golü kalemizde gördükten sonra tutuk olan sağ kanadımızı değiştirdik. Bu değişiklik ise bize ilaç olmuş Kosylo takıma inanılmaz bir hareketlilik getirdi. önce 60. dakikada Rutter'ın ön direkte kafa golüne asistini yapan Kosylo, maç tam 1-1 bitecek derken 89. dakikada ceza sahasının dışından muhteşem bir aşırtma golü ile durumu 2-1'e getirdi. Altrincham taraftarları susmuş, bizi desteklemeye gelen 50 kadar taraftar ise çılgınca seviniyordu. Geriye kalan uzatma dakikalarında başka gol çıkmayınca maç 2-1 üstünlüğümüzle sona erdi.
Sonunda istediğimize kavuştuk. PLAYOFFlara kalmıştık. Sahada inanılmaz bir sevinç vardı. Bütün ekip 50 kadar taraftarın bulunduğu yere gittik. Onlarla beraber tezahurat yapıyorduk. Takımı 50 yıllık geçmişinde en yüksek noktaya getirmiştik artık. Buradan geri dönüş yoktu. 50. yılında bu başarıyı yarım bırakmayacaktık. artık hedefimiz sadece bu takımı Skrill Premier lige çıkarmaktı.
[YOUTUBE="IwETnMyV7ig"]41. Maç[/YOUTUBE]
Biraz geç olsada Başarılar. :)
Skrill Kuzey Ligi - 42. Maç - Solihull Moors ( E )
Playofflara katılmanın verdiği rahatlıkla çıkıyorduk maça. rakipte hedefi olmayınca vasat bir maç oldu ancak 73. dakikada maçın golsüzlüğü bozuldu ve Fearnehough'un golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldık.
[YOUTUBE="MuAddEpq6wc"]42. Maç[/YOUTUBE]
Maç bittiğinde bizi izlemeye gelen yaklaşık 400 kişilik taraftar grubu sahaya girerek kutlamalara playofflara kalmamızı kutlamaya başladı. daha sonra aldığımız haberlere göre de sevincimiz iki katına çıktı. Rakiplerimizin puan kaybettiği bu hafta 2. sıraya tırmanmıştık. Başarmıştık. Çok zor bir hedefi başarıyla atlattık. son 7 haftada hesapladığımız puanalardan daha fazlasını alarak kamuoyu beklentilerinin üzerine çıktık. Artık sırada Playoff vardı. zorlu rakipler bizi bekler...
https://copy.com/APsmMdCdcHhpFgKj/20...pg?revision=31
Skrill Kuzey Ligi - Yükselme Maçları - Yarı Final İlk Maç - Gainsborough ( D )
Ligde mükemmel bir başarı sağlamıştık. Liderin sadece 5 puan gerisinde 2. sırada yer bulduk kendimize. Bütün tahminleri alt üst eden bir durumdu bu. Ancak 2. olarak başardığımız işin sonunu getirmemiz gerekiyordu. Adım adım ilerleyecektik. Takımın 50. yılına adeta damga vuracaktık. O gece uyuyamamıştım. Takıma 1 gün izin verdim. herkesin ihtiyacı vardı buna.
Ligin son maçından 4 gün sonraydı. Ligde evimizde yenemediğimiz hatta deplasmandan fark yiyip geldiğimiz bir takımdı Gainsborough. Rakibin zayıf yönünü her ne kadar tayin etsekte rakibimizde zayıf yönlerimizi gayet iyi biliyordu. Sonuca gitmek kolay olmayacaktı. Gerekli taktikleri verip oyuncularıma sahaya kendi evimize iyi bir skorla gitmemiz için çalışmalarını söyledim. nede olsa iki ayaklı bu seri.
Maçta top kontrolünü iyi yapıyorduk ancak rakibimiz kontra ataklarla çok fazla şans buluyordu. Bu şansların birinide 7. dakikada gole çevirerek 0-1 öne geçtiler. Her ne kadar baskı yaratmaya kalksamda, rakibi açamadık maç boyunca. birde sakatlık nedeniyle sahada 10 kişi kalınca iyice zorlandık gol bulma yolunda ve maçtan istemeyerekte olsa 0-1 yenik ayrıldık. Tek tesellimiz bir farklı yenilgi olması oldu. Kendi evimizde bunu telafi edecek gücümüz fazlasıyla vardı.
[YOUTUBE="3sy5p_zYBlU"]Playoff Yarı Final İlk Ayak[/YOUTUBE]
0-1 yenilmişiz ilk maçta.İnşallah üst lige çıkarız bu sezon yoksa boşu boşuna 1 sezon boşa gidecek :(