Bu tekrar maçında artık çok ümidimiz yoktu. Deplasman maçı olması nedeniyle de sıkıntı çekiyorduk. takım yorgun düşmüştü. kısa sürede ardarda maçlar herkesi perişan etti. yinede maça canla başla sarıldılar. top hakimiyetinde %50'şer paylaşsakta rakibimiz kalemizi özellikle ikinci ayrıda oyundan düşünce ablukaya aldı ve bizim 10 şutumuza karşın tam 22 şut çektiler. Ancak sadece 1 gol bulabildiler. Oyuncularıma canlarını sıkmamalarını ve artık sadece lige odaklanmaları gerektiğini söyledim. Herkesde buruk bir rahatlık vardı. Çok daha ağır sonuçlanabilecek bir turdan en azından mücadele ederek ayrılıyorlardı. 0-1
Aslında bu elenme bizim için iyi oldu. ligdeki performansımızı gözeterek ilerleyeceğiz artık. Umarım bu durumu lehimize çevirebiliriz.
Bu maç içeride olsa 1 tur daha giderdik sağlık olsun seneye inş bu kupayı kazanmak çok keyifli ve bir o kadar zor hatta AL'den çok daha zor , Manu'dan tutda bütün takımlar bu kupaya As kadro çıkıyor AL kesinlikle bu kupaya nazaran daha kolay
Bu maç içeride olsa 1 tur daha giderdik sağlık olsun seneye inş bu kupayı kazanmak çok keyifli ve bir o kadar zor hatta AL'den çok daha zor , Manu'dan tutda bütün takımlar bu kupaya As kadro çıkıyor AL kesinlikle bu kupaya nazaran daha kolay
İngiltere için çok değerli bir kupa bu. özellikle alt liglerde oynayan takımlar normal performanslarının çok çok üstünde oynuyorlar. Seneye daha da yukarıya çıkmayı hedefleiyorum zaten. Tabi ki sezon sonunda kontratımı uzatırlarsa
İngiltere için çok değerli bir kupa bu. özellikle alt liglerde oynayan takımlar normal performanslarının çok çok üstünde oynuyorlar. Seneye daha da yukarıya çıkmayı hedefleiyorum zaten. Tabi ki sezon sonunda kontratımı uzatırlarsa
Tekrar maçlarının olması ayrı bomba ingilterede zaten fikstrü epey sıkışık birde kupa maçları kondisyonu öldürüyor neredeyse kadronun abartısız bi 30 kişi olması lazım
Tekrar maçlarının olması ayrı bomba ingilterede zaten fikstrü epey sıkışık birde kupa maçları kondisyonu öldürüyor neredeyse kadronun abartısız bi 30 kişi olması lazım
hehe başka türlü kalkılmıyor altından. kadro şu an 34 kişi kim iyi performans gösterirse o devam ediyor kadroda. hepsi vasatın vasatının vasatının altında