Caner en az 5 yıl imzalasın
Printable View
Caner en az 5 yıl imzalasın
Gol ! Isaac Promise 31' (Fenerbahçe 1 - 1 MP Antalya)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Yediğimiz gole bak arkadaş. :uzgun:
Caner Avrupa'ya mı kaçacak sözleşme mi imzalayacak çok merak ediyorum harika bir sezon geçiriyor.
Caner'in her yaptıgı iyi hareketten sonra sözlesme imzalanmadıgı aklıma geliyor sinirleniyorum.
Gol ! Michal Kadlec 38' (Fenerbahçe 2 - 1 MP Antalya)
Kadlec attı 2-1 !
Daha sonradan söylediler, Antalya bunu geçen hafta da yaptı bilerek yapmış olabilirler diye.
Caner'in golü çok güzeldi. Ama her seferinde uzun top oynamaya çalışması iyi değil, her top mu uzun atılır(tabi Selçuk ve Meireles'in yeterince yardım etmemesinin de etkisi var). Kadlec'in de gol atmasının dışında oyunu da hoşuma gitti, takımda kalması taraftarıyım. Yedek stoperimiz olur, seneye stoper almak zorunda kalmayız.
Kadlec'in vuruşu gol olmasaydı net penaltıydı.
Caner'in golü çok güzelmiş gerçekten.
Allah'ım, Kadlec :D 3-1
Kadlec hat tricki kaçırdı ya. :D
Ben olsam Antalya yönetiminin yerinde bu hareketten sonra Serkan Balcı'ya ceza verirdim bilerek kırmızı kart gördü.
Haftaya ya da sonraki hafta şampiyonuz da asıl önemli olan ne biliyor musunuz Ocak ayında Ersun Yanal takımları düşen diyenler şuan puan farkı iki elle gösterilmeyecek kadar fazla... İşte söke söke elde ettiğimiz başarı...
Soooooooooow 4-1 !
İnanılmaz sıkıcı bir maçtı, Alper girdikten sonra azcık bişeyler izledik. Serkan'ın çok öncesinden kırmızı görmesi lazımdı, hakem bugün birkaç tane kartı görmezden geldi ama inatla kırmızı görmesi yapılacak iş değil. Takımın küme düşüyor sahada hiçbir sorun yok tamam stresli olabilirsin ama bu yapılacak iş mi? Büyük ihtimalle bir daha oynamaz zaten, en azından ben olsam oynatmazdım.
Tarlaları sürdük, kahveleri içtik, yalanları ezdik, kaldı 90 dakika.
Adım adım şampiyonluğa. Haftaya derbiyi kazanıp şampiyonluğu ilan edersek tadından yenmez, tebrikler Fenerbahçem!
Başbakan'ın sandıkta kendisini aklamasıyla,şu düşüncenin ne farkı var çok merak ediyorum abi,eyvallah dibine kadar hak ettiniz,alın terinizle aldınız şampiyonluğu ancak 2010/2011 sezonunda ki şike iddaalarını ne yalanlar ne de kanıtlar bu şampiyonluk.
Galibiyet ve kısa süre sonra gelecek şampiyonluk için de Fenerbahçe'ye tebrikler.
kadlec bugün gol harici iyi oynadı rakibe önde basması rakibin koşu yollarını kapaması iyiydi bence stoperde bekirden önde
Şampiyonlugun provasını yaptık.Haftaya yenilmeyelim yeter kazanırsak zaten sampiyonuz sevinirim.Berabere kalırsakta kendi seyircimiz önünde sampiyon olucaz yine sevinirim. :D
Bu arada Antalyaspor ligin 2. yarısında sadece 2. yarının ilk maçında deplasmanda Erciyesspor'u 1-3 yendi 11 maçtır galibiyet yüzü göremedi.
tabloya baktim da 2.bjk nin maksimum 69 puan olma sansi var. 70 puani bile gecemeyecek durumdaki rakiplerden sampiyonlugu almak hic zor olmadi bu sene acikcasi. bizim zaten sezon ortalamamiz her sene 70+ oluyor. sampiyonlugu biraz da rakiplerimiz tayin ettiler bu sene.
Umarım Fener haftaya yener de, bizim tembel topçulara bir kıyak geçer. :0:
O değil de milyonlarca GS taraftarı haftaya bizi destekleyecek. :D
:icon_biggrin:
http://i.hizliresim.com/oQYvnQ.jpg
Bende bir şey demiyorum,sizi de anlıyorum ama neyse ya içinizi kusun her şeye kusun :n: Sonuçta bu bir yarışma kazananı kaybedeni belli olmayan sürekli devam eden bir şey,gün sizin gününüz,doyasıya istediğiniz gibi davranın,ben biraz fazla gereksiz yorum yaptım.
Şampiyonluk sardı 4-1 yanımızı ...
Şaka maka haftaya sampiyon olursak 1 ay önceden sampiyon olmus olucaz. :D
Satılan bir oyuncunun (Semih) anlaşma gereği eski takımına karşı oynayamamasına da ilk kez şahit oldum bugün. Bütün takımlar böyle anlaşmalar yapsa kimse 11 kişi çıkamaz sahaya :D
Söylendiğine göre Semih satılmamış kiralanmış. Ve hafta içinde çıkan haberlere göre Semih sakat olduğu için oynamamış. Ama satmış bile olsak bu şartı koymakta sonuna kadar hakkımız var, Antalya madem Semih'i bize karşı oynatmak istiyordu bonservis öderdi. Bir oyuncuyu devre arasında beleşe almak istiyorsan bazı şartları da kabul edeceksin. Madde koyulmasa da bir şey değişmezdi büyük ihtimalle, Semih normalde de oynamıyor çünkü.
Courtois'in sözleşmesinde böyle bir madde varmış Chelsea maçında oynayabilecekmi merak ediyorum
Haftaya Şampiyon olsak da Volkanı izlemekten kurtulsak artık. Hoş haftaya kazanacağımızı düşünmüyorum çünkü o stat bizim oyun yapımıza ters. Rize maçında,Şampiyonluğu ilan ederiz,zaten şampiyonuz da maksat gönüller hoş olsun (:
Ersun Yanal'ın takımları ikinci yarı ...........
Alper,Salih,Caner çok özel isimler. Çok şanslıyız.