Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 78.95%
  • Berabere biter

3 15.79%
  • MP Antalyaspor kazanır

1 5.26%
1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Fenerbahçe 4-1 M.P. Antalyaspor | 29. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006

Tarlaları sürdük, kahveleri içtik, yalanları ezdik, kaldı 90 dakika.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Tarlaları sürdük, kahveleri içtik, yalanları ezdik, kaldı 90 dakika.
    Başbakan'ın sandıkta kendisini aklamasıyla,şu düşüncenin ne farkı var çok merak ediyorum abi,eyvallah dibine kadar hak ettiniz,alın terinizle aldınız şampiyonluğu ancak 2010/2011 sezonunda ki şike iddaalarını ne yalanlar ne de kanıtlar bu şampiyonluk.

Galibiyet ve kısa süre sonra gelecek şampiyonluk için de Fenerbahçe'ye tebrikler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Başbakan'ın sandıkta kendisini aklamasıyla,şu düşüncenin ne farkı var çok merak ediyorum abi,eyvallah dibine kadar hak ettiniz,alın terinizle aldınız şampiyonluğu ancak 2010/2011 sezonunda ki şike iddaalarını ne yalanlar ne de kanıtlar bu şampiyonluk.

Galibiyet ve kısa süre sonra gelecek şampiyonluk için de Fenerbahçe'ye tebrikler.
    Belkide şike yaptık suçluyuz bilmiyorum. Adil yargılanma istiyoruz.

Ama bunları geçtim 3 Temmuzdan beri yaşamadığmız sorun kalmamasına rağmen kısa sürede daha Mayıs olmadan tur atacak bir takım olduysak yıkılmadık dimdik ayaktayız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Belkide şike yaptık suçluyuz bilmiyorum. Adil yargılanma istiyoruz.

Ama bunları geçtim 3 Temmuzdan beri yaşamadığmız sorun kalmamasına rağmen kısa sürede daha Mayıs olmadan tur atacak bir takım olduysak yıkılmadık dimdik ayaktayız.
    Bende bir şey demiyorum,sizi de anlıyorum ama neyse ya içinizi kusun her şeye kusun Sonuçta bu bir yarışma kazananı kaybedeni belli olmayan sürekli devam eden bir şey,gün sizin gününüz,doyasıya istediğiniz gibi davranın,ben biraz fazla gereksiz yorum yaptım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bende bir şey demiyorum,sizi de anlıyorum ama neyse ya içinizi kusun her şeye kusun Sonuçta bu bir yarışma kazananı kaybedeni belli olmayan sürekli devam eden bir şey,gün sizin gününüz,doyasıya istediğiniz gibi davranın,ben biraz fazla gereksiz yorum yaptım.
    Bu sene şampiyonuz seneye ne olur bilmem her yıl değişiyor zaten; ama bu soğuk havada kutlama nasıl olacak merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri