Bekliyoruz , transfer dönemi kapansın senin yamayla ileride bir kariyer yapabilirim.
Printable View
Beklemedeyim, Rangers'ta hedeflerime ulaştığımda kariyeri sonlandırıp eskişehirspor kariyeri yapmayı düşünüyorum senin yamayla.
Ne zaman yayında?
Strandberg zu Eskişehirspor
Hocam bu arada Andaç Güleryüz transferini unutmazsan sevinirim son olarak da Birol Parlak forvet değil defans oyuncusu
Son durum nedir Ragnar?
yama gelsede bi ts kariyeri yapsak ;)
Yama testte şuan, trabzonun kapa bildirdiği elemanlar var sonuçlanmasını bekliyorum
@RagnarLothbrok;
https://twitter.com/tribundergi/stat...12745991532544
Hocam ''Cedric Bakambu ---> Bursaspor''
Strandberg--- es es transferi henüz sonuçlanmadı hocam 00.00 da belli olucak
KAP'lar geldi..
Transferde son 90 dakika arkadaşlar... Bir aksilik olmazsa saat 1 civarında yamayı yayınlayacağım.
Eskişehirspor da Strandberg transferi gerçekleşmedi hocam bilgine
Arkadaşlar tamam iyi niyetinizi anlıyorum yardım etmek istiyosunuz fakat, bir şey yazacaksanız kaynak belirtip yazın. Geldi, gitti, gelmedi derken karışıklık oluyor
Galatasaray'da bildirimler:
Dzemaili
Pandev
İsmail Berk Ünsal (Kira-Antalya)
Tarık Çamdal (Eskişehir açıkladı Galatasaray'da az sonra açıklar)
Beşiktaş'ta bildirimler:
Jose Sosa
Eneramo - fesh
Sezer Öztürk (Kira-Başakşehir)
Trabzonspor'da bildirimler:
Mustapha Yatabare
Avraam Papadopoulos
Waris Majeed
Kadir Keleş (Kira-Akhisar)
Colman - Fesh
Hasan Batuhan Artarslan (Kira-1461 Trabzon)
Bu arada 1461 Trabzon Atilla Aybars Garhan'ı kadrosuna kattı.
Resmi olmayan haberlerde haberde var:
Emre Güral - Antalyaspor
Gökhan Karadeniz - (Kira-Antalyaspor)
Buyur kardeşim. Teker teker baktım KAP'tan.
Kaynak Eskişehirspor yönetimi ve yerel muhabirler(NTV Spor da halen transfer gerçekleşmiş gibi yazılıyor ondan belirttim)
Trabzonspor, Gökhan Karadeniz'i Antalyaspor'a kiraladığını KAP'a bildirdi.
Bu arada Avrupa'da daha 1 saat var sanırım bazı yerlerde.
hacm bekliyoruz ise gitcez yarın :D
Haydi Ragnar! :D
Hull City, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Ben Arfa transferi için 2 saatlik ek süre aldı.
Radamel Falcao Manu'ya gidecek büyük ihtimal.
Negredo Valencia'da.
İngiltere Futbol Federasyonu, Arsenal'ın Danny Welbeck transferi için istediği 1 saatlik ek süre talebini kabul etti.
Avrupa'da transfer dönemi resmen sona erdi. İngiltere'de ise 1 saatlik uzatma var. Welbeck - Falcao transferlerinin resmileşmesi bekleniyor.
Tottenham'daki Sandro QPR'de.
Doria Marsilya'da.
Bu arada flood için özür dilerim.
Son durum nedir ya? Bi açıklama yapılsa.. ama çıkmış ragnar
Gelicekmi bugün?
Beyler halen transferler devam ediyor özellikle İngiltere'de resmileşmeyen bir kaç transfer daha var.
Yarın öğlen vaktinde heralde karşınızda olur bu saatte yatın uyun :D
Dünyada tamamen bitti, sadece İngiltere'den ManU ve Arsenal ek süre istedi onunda bitimine 45 dk felan kaldı.
Edit: Radamel Falcao'nun sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği, resmi açıklamanın az sonra yapılacağı belirtiliyor.
Toby Alderweild kiralık olarak Southampton'da.Mane Southampton'da.
Gaston Ramirez Hull'da.
Valencia Negredo'yu kiraladı 1 yıllığına ve Jonas'ı serbest bıraktı.
Bizde gece yarısı oldu ama ek süre alan takımlar var. Bu yüzden yama çıkmaz daha acele etmenize gerek yok. ÖRN: Falcao transferi halen gündemde.
Ayrıca Ragnar'a çok teşekkür ediyoruz, uğraştığı için.
Not: Stefan Strandberg transferi gerçekleşemedi. Rosenborg yönetimi ile Eskişehirspor yönetimi arasındaki anlaşmazlıklar yüzünden.
Welbeck resmen Arsenal'de.
Spoiler: Danny Welbeck
Ragnar reis hoşgeldin. :)
Falcao'da ManU'da.
Spoiler: Falcao ManU
-
Çok beklediğiniz, gecenin bu yarılarına kadar beni sık boğaz ettiğiniz güncelleme işte yayında !
Türkiye Ligleri ve Avrupa Liglerinin %99'u oyuna aktarıldı.. Gözden kaçan %1'lik kısım olabilir oda hata payımız olsun.. Ama zevkle oynayacağınız bir güncelleme oldu diyebilirim..
Bu güncellememizde neler mi yaptık?
- Süper Lig, PTT 1.Lig transferlerinin tamamı yapıldı.
- Avrupa Liglerindeki transferlerin %99'u yapıldı.
- Gelişim gösteren, geçen sürümlerden yetenekleri yetersiz olarak oyuna aktarılan oyuncuların CA/PA ayarları yapıldı (Tüm Avrupada).
- Süper Lig, PTT 1.Lig, Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig dahil olmak üzere tüm Türk takımlarının finansı düzeltildi, bütçeleri iyileştiridli.
- Tüm Türk takımlarının ve Liglerin itibarları yeniden düzenlendi.
- Avrupa'ya giden takımlar oyuna aktarıldı (Galatasaray ve Beşiktaş ŞL, Trabzon, Karabük, Bursa AL)
GÜNCELLEME 14.3.1 SÜRÜMÜ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR ! ve 14.3.1 sürümünde 3 sezon boyunca test edilmiştir, sıkıntısız çalışmaktadır.
Spoiler: Bursaspor
Spoiler: Eskişehirspor
Spoiler: Galatasaray
Spoiler: Trabzonspor
Spoiler: Cedric Bakambu
Spoiler: Oscar Cardozo
Spoiler: Blerim Dzamaili
Spoiler: Goran Pandev
Spoiler: Radamel Falcao
Spoiler: Josue
Spoiler: Sissoko
Spoiler: Waris
Spoiler: Dany Wellback
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FMTR 14 VER'2 by RagnarLothbrok
TIKLA İNDİR !
--------------------------------------------------------------------------------------------
EY GÜZEL İNSAN !
BU YAMA SENDEN HİÇ BİR BEKLENTİ OLMAKSIZIN YAPILDI VE SAATLER HARCANDI !
EĞER KULLANIP BEĞENİRSEN BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRME !
İYİ EĞLENCELER DİLERİM...
Alıntılamadan başka sitelerde paylaşılması yasaktır.. Emeğe saygı..!
*** Güncelleme ilk mesaja eklenmiştir.
Ulan Ragnar.. Allah razı olsun senden. Cok sagol kardesim. Yamayı çeşitli yerlerde sitenin linkiyle paylaştım, emeğinin karşılığını al.
Ragnar eline sağlık , welbeck spoileri hatalı bilgin ola :D
Ellerinize sağlık vallaha çok hızlı bir çalışma olmuş :)
Ragnar yamayı denedim müthiş. Eksik görmedim şu ana kadar. Allah razı olsun tekrar. Yüreğine sağlık kardeşim.
Gecenin köründe iş yaparsak böyle oluyor işte :) Yabancı kuralını yanlışlıkla 5+2+2 yapmışım arkadaşlar, 5+3+1 olarak düzelttim, link yenilenmiştir...