Ha ha :D ilk maçta da yazmıştım St Etienne orada işi bitirecek diye, ben biraz duygusal yaklaşıyorum o anki sinirle asıp kesici yorumlar yazabiliyorum ama izlerken Waterman'ın tuttuğu penaltıyı bildim, Ayrıca Son atılan 2 penaltıyı da bildim. :D Şöm ağızdan çok bence biraz görünen köy olayı var burda.
Karabük'ün son 15-20 dakika Allah ne verdiyse 1 gol için yüklenmesi lazımdı. Hoca yanlış yaptı. Çünkü 1-0'ken 2-0 olsa bile yine 1 gol işe yarayacaktı. Çok yanlış yaptılar. Mantıken uzatmalara kalması St Etienneye yarayacak. Çünkü onlar fizik olarak daha güçlüler. Zaten açıkça da görüldü bu. Bu yorgunluk bence penaltılara da yansıdı. Karabük biraz akıllı olsa geçerdi turu.
Ben kızgınım açıkçası. Biraz akıllı olacaksınız. İlk katılması önemli tabi ama sonuçta profesyonel bir oyun bu. Sen 3-4 pas yapamıyorsan, yanındaki adama pas atmaktan acizsen elenmeyi hakediyorsun. Ah diyorum sadece ah. :(
Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.