Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: St. Etienne - Karabükspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2.Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Heyecandan kacirmani anlarim eyvallahta, hepsi heyecandan kalecinin uzerine atti.Bari koseye at da kacir.Yazik oldu valla.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hepsine teker teker helal olsun. Bu yaşattıkları heyecan bile yetti. Aykut'la Ahmet atsaydı gruplardaydık ancak olmadı canları sağolsun. Müthiş bir Avrupa deneyimi yaşadılar takdire şayan bir iş çıkarttılar kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ard arda bu kadar dandik 2 penaltı kullanılmaz. Yazık.
    FM Gazetesi

Aykut'un kaçırcağını bana 10 gün önceden sorsanız söylerdim Ahmet'in kaçırması kötü oldu. Ahmet'e yakışmadı.

Ah ahmet ilhan ah cok üzüldüm yahu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Penaltıları cok kötü attılar be yazık oldu.3 takımla Uefa çok eglenceli olacaktı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yalnız atanda önemli, bence Karabük'ün de en kötü 2 ıskası var. Oyuncular ayakta duramıyorlar. Muslera'da son maçta 2 penaltı tutmuştu
    Aga niye açıyosun şöm ağzını bende diyorum neden kaçırdı bunlar ard arda. Cimbom maçlarında konuşma sen pls. ((

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Can man sağolmasın arkadaş daha Eylülü görmeden 2 takım Avrupa'ya veda etti. Galatasaray'ın direk katılmasını, Beşiktaş'ın elenmesine rağmen statü sayesinde gruplarını görmesini saymazsak Avrupa'da yine hiçleri oynuyoruz.

Bu sene devam edecek takımlardan da pek umudum yok. Yaparsa biraz Beşiktaş bir şeyler yapar belki. Bursa'nın, Karabük'ün lig başladıktan sonra ortaya koyacakları oyuna ve performansa dikkat edin -özellikle büyük maçlarda- anlarsınız. Avrupa maçlarını çok basite alıyoruz.

Uluslararası düzeyde ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından bu mantelitemizle bir cacık olmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Karabük, tarihinde ilk kez çıktı Avrupa arenasına. Buralara kadar gelmesi, grupların kapısından dönmesi bile büyük bir başarıdır bana göre. Helal olsun elenseniz de, tebrikler Karabükspor!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kalite farkı hissedildi,ancak Tolunay Kafkas'a helal olsun. Kadrosunun eksilerini ve artılarını mükemmel analiz etmiş ve bunlara uygun şekilde 120 dakika direndiler.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aga niye açıyosun şöm ağzını bende diyorum neden kaçırdı bunlar ard arda. Cimbom maçlarında konuşma sen pls. ((
    Ha ha ilk maçta da yazmıştım St Etienne orada işi bitirecek diye, ben biraz duygusal yaklaşıyorum o anki sinirle asıp kesici yorumlar yazabiliyorum ama izlerken Waterman'ın tuttuğu penaltıyı bildim, Ayrıca Son atılan 2 penaltıyı da bildim. Şöm ağızdan çok bence biraz görünen köy olayı var burda.

Karabük'ün son 15-20 dakika Allah ne verdiyse 1 gol için yüklenmesi lazımdı. Hoca yanlış yaptı. Çünkü 1-0'ken 2-0 olsa bile yine 1 gol işe yarayacaktı. Çok yanlış yaptılar. Mantıken uzatmalara kalması St Etienneye yarayacak. Çünkü onlar fizik olarak daha güçlüler. Zaten açıkça da görüldü bu. Bu yorgunluk bence penaltılara da yansıdı. Karabük biraz akıllı olsa geçerdi turu.

Ben kızgınım açıkçası. Biraz akıllı olacaksınız. İlk katılması önemli tabi ama sonuçta profesyonel bir oyun bu. Sen 3-4 pas yapamıyorsan, yanındaki adama pas atmaktan acizsen elenmeyi hakediyorsun. Ah diyorum sadece ah.

Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.

Olmadı sağlık olsun dediğimiz bir durum daha yaşadık. Sağlık ola ola nerelere gerileyeceğiz bakalım.

Gol atmadan olmuyor, içeride dışarıda gol atmak lazım. Hazırlıklar esnasında göz önüne alınıp penaltı çalışması yapılıp yapılmadığını merak etmemek elde değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.
    Türkiye'de oyunun tempolu olmasının önünde en büyük engel; güzide hakemlerimiz.

Federasyon herşeyi bırakıp ligin temposunu arttırmaya odaklansa şuana kadar yaptıklarından çok daha önemli birşeye imza atacak.

sadece hakemler değil. sahalar da çok etken bunu hep söylüyorum. berbat zeminlerde oynadığımız için tempo yapabilmek imkansız. anca uzun top.
    olimpiyata geldi arsenal saha patates tarlası iki pası bir araya getiremediler.
    ama işte emirates'e gidiyorsun yağ gibi saha adamlar buna alışmış çatır çatır top ceviriyorlar.
    tribün de cacık piknik yapmaya gelmiş bir arsenal taraftarı. ev sahibi avantajı yok yani

st etienne müthiş bir deplasman. hem taraftarı harika hem de zemin harika. o yüzden müthiş tempo koydular. bizim takım ise iki pası bir araya getiremedi çünkü patates tarlasından hallice bir sahada boyna zenciye uzun oynamaya alışmışlar.
    yapacağın 3-4 dakika pas lan. çok zor olmasa gerek.

trabzon inter'i nasıl yenmişti deplasmanda hatırlayın çatır çatır tempo mu koydu ? hayır ortasahada top cevirdi. o dönemki trabzon buna yatkındı ki o yüzden iyi bir takımdı zaten. ama ligde o sezon inter maçı gibi bir maç oynayabildi mi ? tabi ki hayır.

bizim üst düzey olmamız için önce zeminleri düzeltmemiz lazım gerekirse kötü zeminlerde maçlar oynatılmaması lazım. 3-5 stadta oynansın bütün lig gerekirse.

ülke puanında peşimizden gelen ülkelere bak, belçika olsun isviçre olsun liglerine denk gelirseniz bakın, sahalar cillop öncelikle.

yani 10 milyon euro'ya adam almaktan önce o parayı sahaya kullanıyor atıyorum 6 milyon'a adam alıyor.

bjk maçından sonra arsenal forumunda görmüştüm ;

şöyle bir cümle kullanmış ; bu beşiktaş demba ba'ya para harcayana kadar iyi bir zemin yaptırsa ya !

tabi alttan düzeltmişler işte yeni stadına geçecek orası geçici stad vs.

işte burada önemli olan adamın kafa yapısı, hemen oraya odaklanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bu dramatik maçın değerlendirmesini hazırladım ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/20...a-ligi_29.html

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Bu dramatik maçın değerlendirmesini hazırladım ...

http://zemlinskis.blogspot.com.tr/20...a-ligi_29.html
    kırmızı üzerine byaz olsa yazılar daha iyi olurdu sanki

Karabükspor'ı canı gönülden tebrik etmek istiyorum . Bazı arkadaşların senelerdir Avrupa arenasında , uluslararası tecrübesi ve kalitesi olan takımlarımızın başarısızlığını , istikrarsızlığını Karabükspor'un elenmesine mal etmesi doğru değil . Hele ki penaltılarda taraftar ve tecrübe faktörü ile mağlup olan Karabükspor'a .

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri