Sıkıntı maç. Fark yemezsek başarı sayarım.
edit: selçuk yok. beraberlik olabilir. galibiyet gecenin sürprizi olur
Printable View
Sıkıntı maç. Fark yemezsek başarı sayarım.
edit: selçuk yok. beraberlik olabilir. galibiyet gecenin sürprizi olur
Selçuk oynamıyor. Şimdi onlar düşünsün
Karsimizda bizden 2x hizli oynayan bir takim var gerçekten sıkıntı bir mac. Fakat gs ismindem dolayi biraz saygili baslayacaklardir. Bizde cacik olmadigini gorunce 25 30 gibi baskiyi arttirirlar
Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Xhemali-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak
Çok zor demi la.
Prandelli bir çılgınlık yapıp 4-2-3-1 mi oynayacak acaba :D
Pek ümidim yok ama hayırlısı, fark yemesek iyi(umarım maç sonu yazdıklarımdan utanırım).
Ya her rakipten 15 tane yiyelim ama Bruma ve Olcan oynasın ya bu ne ya,300 km hız yapan takımın karşısına tek şeritli yolu kapatan römorklu traktör ile çıkıyoruz.
Ohoooo hic mi ders almadiniz ya, Anderlecht macinin ayni sistemi, izlemek eziyet olacak.Dogru duzgun adam eksiltemeyen, yavas, berbat bir takim.Ustelik karsimizda tecrubesiz oyuncularda yok bu sefer...
Bakalim bu inat ise yarayacak mi? Hic sanmiyorum ama.
http://i.hizliresim.com/G13Vgv.png
prandelli cildirtmaya calisiyor galiba bizi... gecen macin en iyisi olcani kesiyor
Oyuncu değişiklikleri de Balta,Bulut,Altıntop olur.Hatta çok güzel bir 11 yaptım.Bunu denemeli Prandelli.
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Her şeye rağmen başarılar Galatasarayım.
Koşadur Galatasarayım.
Bizim takımın şuan oynayamayacağı iki diziliş var. Biri 4-4-2 biri de 4-2-3-1. Bu takım 2 göbekle ortayı tutamaz. Hele Arsenal ve benzeri takımlara karşı hayatta tutamaz.
Buna karşın kadroyu beğenmedim. Hayırlısı olsun. Beraberlik sürpriz olur.
Kendini atadur burak rakip santrafor golu yazdi bile
İlk yarı 3-0 bitti. İnşallah 3'te kalır Arsenal...
3'te kalacak gibi durmuyor pek. G.Saray'ın önlem alması lazım. Defansı 4'leyip Melo'yu öne almalı bence. Yekta ve Pandev yerine de Olcan ve Bruma girebilir oyuna.
Maçtan önce boşuna tepki vermedim,futboldan biraz anlayan birisi böyle kadro ve diziliş ile hiç bir şey olmayacağını bilir.
Prandelli hediye etti maçı.
şuana kadar hagi ve bülent korkmaz hariç skibbe dahil takımdaki tüm teknik adamlara sabredilmesi gerekiyo diyen ben prandelli ye 2 hafta önce gitsin demiştim geçen haftada kazanmamıza rağmen gitsin demiştim sonuç ortada keşke mancini kalsaydı
Şaka gibi ya Hamit girdi.
Yekta yerine Hamit girmesiyle ne düşündü de durumun değişeceğini sandı acaba?
4 oldu. Maç başı tahminim maalesef gerçekleşiyor. Hücumda sıfırız. Veysel de çok aksıyor. Hamit-Yekta değişikliği yerine Pandev Veysel Yekta çıkıp Olcan Bruma Tarık girseydi bari de bir şeyler izleseydik. Şu anda dua etmekten başka yaptığımız bir şey yok.
Ohh iyi ki bugün iş yoğundu da eve geç geldim maçı kaçırdım. İzlemek için biss miss bi sürü zahmete girecek, maçı izlerken de günün yorgunluğunun üstüne bi de boş yere sinirimi bozacaktım.
11'i görüpte buna rağmen maçı izleyen arkadaşlara da Allah sabır versin ne diyeyim...
20. dakikada bıraktım izlemeyi. Melo'nun bir suçu yok onu orada saçma sapan pozisyonda oynatan adamdan hayır gelmez. Bu kadar saçma bir 11 olamaz.
Şu anki 4-0 skor hiç şaşırtmıyor beni evinde Sivasspor'a dahi birçok pozisyon vermiş bir takım...Keşke böyle olmasaydı
Welbeck gibi yeteneksizlik abidesi 3 gol attı bize diyecek söz yok.
Gs penaltı kazandı,Szczesny kırmızı kart
Gene söylüyorum hep de söyleyecem bu adamı getiren yönetime yazıklar olsun !!!
Kral attı gol geldi 4-1
Prandelli gider Mustafa Denizli gelir. Hayırlı uğurlu olsun.
Hazır rakip 10 kişiyken averajı toparlamak lazım. Bu grupta işler kesin averaja kalacak.
Dzemaili uzak direği düşünse bizde ne işi olur hay Allahım ya !
Pandev ve Veysel çıktı, Bruma ve Umut oyunda. Olcan, kulübeden çıkamadı bu maçta da.
Olcan ile bazı sorunlar var galiba.Sivas maçında futbolcular golden sonra birlikte klübeye koştuklarındada gitmemişti
Maçtan önce yazımı alıntılayıp, Arsenal'in daha formsuz olduğunu savunan arkadaş, maçı izlediyse durumu anlamıştır diye düşünüyorum.
Galatasaray başlangıçta yaptığı o seri pas oyununu devam ettirse skor böyle olmazdı ama topu yavaş çevirmeye başladıkça teknik açıdan dibe battı.
Arsenal formsuz falan diyenler mevcuttu maçtan önce Arsenal'in formsuzluğu EPL gibi bir ligde ve henüz kaybetmemiş. Galatasaray ise bir kaos ortamının içinde o sebeple Arsenal her türlü avantajlıydı bu maçta.
Galatasaray'ın grupta sonuncu olacağını kura çekildiği gün söylemiştim ve fikrim değişmedi. Teknik ekip değişmediği sürece bu kötü oyun devam eder.
Pandev kaliteli oyuncu bunu da söylemek isterim. Sneijder'i hiç beğenmeyen biri olarak bugün gerçekten hayran kaldım onu da söyleyelim.
Sahadaki Türk oyuncuları toplasak bir Sneijder hırsı etmiyor ne yazık ki.
Galatasaraydan umudum vardı birazcık ama nabalım artık bu saatten sonra bekleyeceğiz anderlechtin yenilmesini ve belki avrupa liginden devam ederiz.
Ospina FM'deki gibi olmayaydı iyiydi :D
Melo da cezalı duruma düşmüş, ne güzel haber. Dortmund'dan da 6-7 yeriz artık.
2. yarida cok kacirdik galiba buda rakip 10 kisi oldugundan dolayi... bir arkadas vardi sneijder press yapmiyor kosmuyor oynamiyor diye umarim izlemistir bu maci , bu maca gore degil sadece ama lig basladigdan beri izliyordur galiba.
4-1 sona erdi maç. Anderlecht'in de kaybetmesi, G.Saray için tek teselli oldu bence.
Galatasaray bu teknik kadro ile ne ligde ne Avrupa'da bir yere gelemez. Hatta seneye böyle giderse ŞL bile zor olacak. Buraya yazıyorum bu hoca da en fazla devre arasını görür sonrası olmaz :)