Arsenal Kazanır
Berabere Biter
Galatasaray Kazanır
üzülerek arsenal kazanır dedim.takımda ruh olsa umut var derim amaruh yok şu anda. inşallah beni yanıltırlar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sivasspor maçındaki açıkları bu maçta da vermesi halinde hezimete uğrar Galatasaray. Fatih Terim dönemindeki bütünlüğün çeyreği bile yok takımda. Orta sahada mücadele eden tek adam Melo. Dzemaili de mücadele anlamında ekstra bir şeyler katabilmiş değil bence. O yüzden de defansa çok fazla yük biniyor.
Grubun son sırasında olması Arsenal'i bu maça ayrı bir motivasyonla çıkaracaktır. Bu maçta da yaşanacak olası bir puan kaybı işleri ciddi manada sıkıntıya sokabilir çünkü.
Arsenal kazanır diyorum.
Arsenal kazanır fikrindeyim bende. GS oradan puan çıkaracak durumda görünmüyor. Tabi 3 puan zaten çok zor şu şartlarda ama 1 puan alınabilirse şahane olur.
Takım o havayı vermese de GS'ın tamamen teslim olacağını düşünmüyorum. ŞL havasını ligimizde en iyi yakalayan takım GS. Mutlaka direnç gösterecektir. Eğer işler yolunda giderse beraberlik neden olmasın.
Zaten Arsenal'de öyle evinde gelene 3 gidene 5 atan bir takım değil. Gol yollarında ciddi sıkıntıları var. Kazanacaklarını düşünmemdeki en önemli etken tempodur.
Biraz güzel ve aklı başında oynayınca yenilmeyecek bir takım değil Arsenal. Başarılar Galatarasay'a.
FM Gazetesi
Arsenal'de Arteta ve Ramsey yok. Bu da orta alan güçlerini azaltıyor. Ne var ki, G.Saray da çok kötü futbol oynuyor.
Bu maçta alınacak 1 puan çok güzel bir sonuç olur bence. Mağlubiyet halinde ise daha sıkıntılı bir sürece girer G.Saray. Bu yüzden, yenilmeden sahadan ayrılmak çok önemli.
1 puan alalimda opupde basimiza koyalim.
Bu maçta çocuklara güveniyorum nedense. Beraberlik alacağımızı düşünüyorum. İlk 15-20 dakika çok önemli genelde bu dakikalarda çok pozisyon veriyoruz Sivas maçı da bunun göstergesi. İlk 15-20 dakikayı atlatırsak ben puan alacağımıza inanıyorum bu deplasmandan. Allah yardımcımız olsun.
Bencede 1 puan alabilirsek harika olur. Arsenal de formsuz bu aralar. Bu Arsenal'den deplasmanda 1 puan alamassak daha hiç alamayız zaten.
Bizde çok iyi oynamıyoruz tabi ama rakipte formsuzken bi kaç eksik oyuncusu varken 1 almak lazım artık.
Arsenal ilk maçıda kaybetmişken ne yapar ne eder alır bu maçı
Kadrom boyle bu arada selcugu ne kadar istemesemde tecrubesi var.
![]()
Kolay çalım yiyen oyunculardan kurulu bir takımız. Chedjou, Melo ve belki bi de Tarık dışındaki bütün oyuncuları buna katabiliriz. Arsenal ise kolay çalım atabilen oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Hızlı ve çevik oyuncuları var. En büyük sıkıntımız bu olabilir.
Diğer yandan Arsenal savunması da bizden farklı değil. Stoperlerin dönüşleri ağır olduğu için ara pası (Burak) veya çalımla (oynarsa Bruma) pozisyon bulabiliriz. Bu maçta bence Sneijder çok önde kalmamalı, orta sahanın göbeği civarında topla buluşmalı ki o ara paslarını atabilsin. Pandev ve Dzemaili kesinlikle ilk 11 başlamamalı, özellikle Pandev. Fizik olarak hiç hazır değiller. Orta saha Melo-Hamit-Sneijder şeklinde çıksa keşke. Bi de tam Eboue'lik maçtı aslında.
Ben olsam şu kadroyla çıkardım:
GK-Muslera
DR-Tarık
DCR-Chedjou
DCL-Semih
DL-Alex Telles (her ne kadar beğenmesem de)
DM-Melo
MCR-Hamit
MCL-Sneijder
AMR-Olcan
AML-Bruma/Yasin
ST-Burak
Öndeki 4 oyuncu savunma yapmıyor, fark yeriz bu kadroyla yorumlarını duyar gibiyimBen Olcan ve Sneijder'in yeteri kadar savunma yaptıklarını düşünüyorum. Ayrıca gol atmak için oynamalıyız ve bence bu kadro gol atma potansiyeli yüksek bir kadro olacaktır.
Beğenmediğim Telles'i kadroya aldım çünkü o oynamasa diğer alternatifler Hakan, Veysel, Gökhan ve Koray. Koray daha önce oynamadığı için kumar olur. Hakan ise Alexis gibi oyuncular karşısında çok ağır kalır. Gökhan da uzun süredir oynatılmıyor. Tarık'ın sağ bekte soldan daha iyi oynayacağını düşündüğüm için Veysel yerine Telles'i tercih ettim. Yoksa Veysel-Telles arasında savunma açısından çok fark yok.
Amaan ne kendimi yoruyorum, anca hayalSinyor Prandelli enteresan bir kadro çıkartacaktır gene. Yaptıklarıyla söyledikleri pek birbirini tutmuyor. Pandev'in ne kadar bitik durumda olduğunu gördük ama daha diyor ki "ben antrenman performansına göre kadro çıkartıyorum". Selçuk-Dzemaili ilk 11 başlar, Olcan yedek oturur kafadan 1-0 yenik başlarız...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
hadi insallah bakalim
Prandelli : 110 km koşmak Avrupai bir ortalamadır. Bunu her maçta tekrarlamak zorundayız.
Prandelli: "Belirli bir oyunu ortaya koyan bir takım seyredeceksiniz yarınki mücadelede. Kendi oyunumuzu oynayacağız."
Cesare Prandelli: Arsenal karşısında cesur ve hazir bir Galatasaray izleyeceksiniz.
Prandelli: Bende istikrarlı bir takım çalıştırmak isterim.Ancak böyle bir sistem sadece Ingiltere Liginde işliyor.
Prandelli: "Belirli bir oyunu olan, topu kaybettiğinde hemen kazanmaya çalışacak bir Galatasaray izleyeceksiniz."
Prandelli: "Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz"
Drogba takimin kampini ziyaret edecekmis.Umarim sans getirir bize.
Arsenal`i olabilecek en kotu durumda yakaladik, eger formda olsaydik bu donemde ben galibiyete bile guvenirdim ama bizde kotuyuz iste.Neyse ki son maci kazandik ta biraz moral geldi.Ama Arsenal`in ustundeki baski bizden daha fazla.Harika giris yaptiklari sezonda inanilmaz kotuler.Bu yuzden ne yapip ne edip bu firsati degerlendirmeliyiz.En kotu beraberlik olsun.Eger ki buradan yenilgiyle ayrilirsak, (Tempolu Dortmund`tan puan cikarabilecegimizi dusunmuyorum) Deplasmandaki Anderlecht ve evimizdeki Arsenal maclari bile bizi kurtaramaz.Haydi Avrupa Fatihi, guveniyoruz sana!
+Bizim Turklere bayiliyorum ya, macin oldugu haftalar veya gunler rakip takimin Facebook sayfasini isgal ediyorlar hemen.Bir de kendi aralarinda tartisiyorlar ahahaha![]()
Last edited by Banega : 30.Eylül.2014 at 22:32
İnanılmaz derecede kötü olan Arsenal'in henüz ligde yenilgisi yok.
Galatasaray'dan fiziksel olarak çok daha iyi durumdalar. Galatasaray'ın da bir kaos içinde olduğunu varsayarsak ki zaten durum bundan ibaret o sebeple bence Arsenal'in durumu şuan bizden daha iyi durumda.
Oyuncu kalitesi konusunda pek diyecek bir şeyim yok zaten. Arsenal karşısında galibiyet beklemek tamamen bir hayal olur hele ki orada. Sen evinde Anderlect'i yenemiyorsan eğer oraya 1 puan için gitmen gerekir.
Önce kendimize doğru olalım ki sonradan ''ah be en azından 1 puanı alabilseydik'' durumuna düşmeyelim. 1 puan çok çok iyi olur bu şartlarda çünkü ben Galatasaray'ın grupta büyük sorunlar yaşayacağını düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
1TV Georgia Gürcistan: (42.0°E) Türksat – Frekans: 11472 H 23450 Fec: 5/6 Biss: 001FFF (011472) 00 20 05 00 00 19 56 00
Rustavi 2 Gürcistan: Türksat 3A 12596 V 03700 — FEC:5/6
Rah e Farda ( Farda TV Service) Afganistan: Turksat 2A — 11987 H 02222 — FEC:5/6
Birlik TV BTV Afganistan: Türksat 2A — 11644 H 02960 — FEC:3/4
Uydudan bu kanallarda maçın verilmesi bekleniyor. BİSS key isteyebilir bu kanallar biss key girerek uydudan izleyebilirsiniz eğer bu kanallar maçı verirse.
Last edited by BaFraLı : 01.Ekim.2014 at 13:05
Madem daha paylaşılmamış ben sıkıştırayım bari araya şunu
http://inciswf.com/8bit.swf
Arsenal kötü oynuyor falan ama kaybetmiyorlar. Bir alışkanlık kazanmış durumdalar. Ayrıca Arsenal'in karşısında bir EPL takımı gibi fiziksel olarak sağlam durabileceğimizi düşünmüyorum. Galibiyet ihtimalimiz çok az ama Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır. Eğer kafa kafaya giderse maç sonlara doğru bi "Allahım Goooooooolllll" dedirtiriz biz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
bu kanalın websitesinden baktım maç yayını kesin var. biss'te aksaklık olmazsa izlenebilir.
http://1tv.ge/schedule/day/01-10-2014?lang=en
bu uefa bizi cok seviyor yahu yine anasayfada bize yer vermisler.![]()
http://www.uefa.com/
Uefa'ya Göre Melo Stoper Oynayacak Demek
5-3-2 Sistemi İşe Yarayabilir Galatasaray Sağlam Bir Otobüs Bulursa Puan Alır Buradan.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Cinslik Değil mi Kendi Kanallarında Olsa Gün Boyu Eziyetle Maç ile İlgili Yayın YaparlardıBöylesi Daha İyi Bence Kafamız Rahat
![]()
Galatasaray'ın eski futbolcularından Didier Drogba, sarı kırmızılıların Londra'daki kampını ziyaret etti.
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Ajandır O Ajan İnanma![]()
Bugün günlerden ;
en önemlisi ve olacağını en çok isteyeceğim şey ;
Bugün günlerden Wesley Sneijder !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder zaten böyle maçlarda ayrı bir oynuyor reis. Gol atmasa bile attırır bugün.