Selamlar ben de şuan indiriyorum. İnceleyip yorum atıcam.
Sana önerim ise database in linkini yeni mesajlara koymanın dışında konunun ilk mesajını da güncellersen daha güzel olabilir.
Selamlar ben de şuan indiriyorum. İnceleyip yorum atıcam.
Sana önerim ise database in linkini yeni mesajlara koymanın dışında konunun ilk mesajını da güncellersen daha güzel olabilir.
Yama için teşekkürler. Hatalar olsa da başladım artık sezona :) Gördüğüm en bariz hata ŞL kura çekiminde oldu. Portekizin (Sanırım) SWP veya SVP gibi bi takımı seri başı olarak katıldı kura çekimine. Nerden geldi, nasıl seri başı oldu anlamadım :)
Ek olarak bide ben 7 yıl sonra FM oynamaya başladım. GS'nin sadece 1 M$ transfer bütçesi var. Bu oyunun genelinde mi böyle ? Böyleyse çok saçma değil mi ? Transfer yapamıyorum hiç.
Ufak bir uyarı; sanırım yeni transferlerin sözleşmelerinin kaç yıllık yapıldığına dikkat etmemişsin. Watford a baktım ve yeni transferlerin sözleşmeleri, önceki takımlarında ne zaman bitiyorsa yeni takımlarında da o zaman bitecek şekilde kalmış. Bu biraz sıkıntı yaratabilir.
Örnek : Swansea' de Andre Ayew' in sözleşmesi halen 2015' te sona erecekmiş gibi yine Watford takımında Prödl, City' de Patrick Roberts ve Enes 2016, liverpool Milner, Ings 2015 - Clyne , Henderson 2016
Oyunun başında normalde daha azdı 300k gibi. ben 2 milyon euro civarına çektim onu yine de
Lige katılan o takım hangi ligden bakabilir misin bir kontrol edeyim. Ben de öyle bir sorun olmadı çünkü.
edit: Bende de seribaşı katıldı. SLB. Benfica yani. Lig şampiyonu oldukları için seribaşı olarak katılıyorlar. Porto ön elemeyle geliyor. Ön elemeyi geçerse katılıyor geçemezse Avrupa Ligi'ne gidiyor ligi 2. bitirdiği için. Normal dışı bir durum yok yani.
Şöyle dikkat ettim; 2015 olanları genelde en az 2016'ya çektim sene sonunda hemen bitmesin diye. Onun dışında hepsinin tek tek uzunluklarını yapmak cok uzun vakit alırdı ilk aşamada. Transfer döneminin sonuna doğru yamayı güncellerken bunları da yaparım. :)
Hepsine ek olarak FC Wil'i de ayarladım. Bir sonraki yamaya transferleri de tamamlanacak.
En son gördüğüm linki ilk mesaja ekledim.
Kolay gelsin güzel bir çalışma.
Versiyon 3.
Fikstür tekrar düzenlendi.
Emekli olan oyuncular ve EPL transferleri gözden geçirildi, bahsettiğiniz eksik transferler tamamlandı.
Kontratlar yine düzenlendi.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacak.
Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir Avrupa Ligi'nde.
Mersin'in transfer yasağı eklendi.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Versiyon 3 İlk Mesaja Eklendi. Ellerine Sağlık
veysel sarı hala Galatasaray'da :icon_lol:
Ara transfere kadar gelip super ligde kupa maçlarında 11 kulupte yetişmiş oyuncu kuralına takıldım , bunu düzeltme şansım var mı yoksa oyun burda bitti mi benim için?
en son yamayı indirip oynasak sorun olmuyor değil mi
Yama için teşekkürler. Beşiktaşla oyun açtım, ufak tefek transfer hatalarına takılmam ama Avrupa ligine ilk elemelerden başlıyor takım. 17 temmuzda ön eleme maçı oynadım. Toplam 3 eleme maçı yapıp katıldım lige.
son durum nedir
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi olayını düzelttim. Gördüğüm bir kaç transferi daha yaptım. Bir kaç gün içinde detaylı bir gözden geçirme yaparım tekrar. Son gündede yayınlanır. Bence yamanın en önemli özelliği profillerdeki gelistirmeler, düzeltmeler. Normal database ile karsılastırırsanız TSL'deki profilleri demek istedigimi farkedeceksiniz.
Teşekkür ederim :)
Yeni versiyonda büyük liglerdeki BÜTÜN transferler yer alacak. Sözleşmeleri ve maaşları da aynı şekilde gerçekteki gibi ayarlıyorum. Yeni versiyon yabancı forumlardaki ekiplerin yaptıkları yamalar kadar güzel ve etkili olacak -ki TSL için profil geliştirme, kurallar vb. yönünden de öne cıkıyor bu yama.
Bursa'nın transferlerini de ekledim fakat transfer dönemi bitince yayınlayacağım son halini.
Hocam bu yama 15.3.2 güncellemesiyle uyumlu mudur ?
Moussa Sow 17 m'a transfer oldu Araplara.Onu da koymayı unutmayalım Hocam :)
Bu arada oyuna başlarken database seçip yükleme ekranına gelince takılıyor ve yanıt verilmiyor diyor bende.Bu sorun neden olabilir acaba?
Transferler konusunda şaşıracaksınız. Oldukca kapsamlı yapmaya calisiyorum :)
Sorunun nedenini bilemeyeceğim fakat steam'den oynuyorsan oyunun dosyalarını bi yenile istersen belki eksik dosya falan vardır. Bir de bilgisayarın yavaş ise eğer mouse a tıklama sabret belki erkenden tıklıyorsan mouse'a takılıyor olabilir.
yamanın son hali ne zaman gelecek dostum ??
2 gün içerisinde burada olacak.
teşekkür ederim dostum eline koluna emeğine sağlık son transfer halini bekliyorum bende Grosskreutz da galatasaraya geliyor efsane bir şey ortaya çıkacak tekrardan teşekkürler
Sadece numara bug'ının düzeldiği bir yama var mı dostum?
simdi editörden baktım da keske takımların itibarı ile oynamasaydın cünkü böyle olunca sürekli iyi ftbolcular gelmek istiyor sürekli öneriler geliyor ama maddi durumdan alamıyorsun.
Düzeltirim sıkıntı değil. Bu sene ligimize gelen yabancı oyuncuların kalitesi arttığı için bir kaç takımımızın itibarını arttırmıştım. Geri dönüş için teşekkür ederim. Eski seviyesine çekerim tekrardan. :)
Ne yazık ki hayır. Hepsi bir arada.
Şu anda Ligue 1'i yapıyorum. Yew Yeboah, Adama Traore gibi oyunda yer almayna wonderkidlerde yaratıldı ayrıca. Tüm yeni transferlerin sözleşme uzunlukları ve maaşları birebir yansıtıyorum. Görüp görebileceginiz en güzel yamalardan biri olmak üzere :)
Yamayı oynayan arkadaşlar varsa profillerde artışa gidilmesini bekledikleri fakat unutmus olabilecegim, ya da göze çarpan hatalar vs. söylerlerse düzeltirim anında.
Uefa para ödülleri yansıtıldı mı
Ve transfer için ayrı sakatlık için ayrı numara için ayrı ediyor dosyası yapsanız daha tutarlı olur.
Hocam kolay gelsin, heyecanla bekliyoruz. :)
Eline sağlık, en son halini bekliyorum.
Tekrardan kolay gelsin yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj gönderebilirsin ;)
kariyer kapattık seni bekliyoruz hocam. kolay gelsin ellerinize sağlık (w)
Şimdiden eline sağlık ,beklemedeyiz.