1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yama için teşekkürler. Hatalar olsa da başladım artık sezona Gördüğüm en bariz hata ŞL kura çekiminde oldu. Portekizin (Sanırım) SWP veya SVP gibi bi takımı seri başı olarak katıldı kura çekimine. Nerden geldi, nasıl seri başı oldu anlamadım

Ek olarak bide ben 7 yıl sonra FM oynamaya başladım. GS'nin sadece 1 M$ transfer bütçesi var. Bu oyunun genelinde mi böyle ? Böyleyse çok saçma değil mi ? Transfer yapamıyorum hiç.
    Oyunun başında normalde daha azdı 300k gibi. ben 2 milyon euro civarına çektim onu yine de

Lige katılan o takım hangi ligden bakabilir misin bir kontrol edeyim. Ben de öyle bir sorun olmadı çünkü.

edit: Bende de seribaşı katıldı. SLB. Benfica yani. Lig şampiyonu oldukları için seribaşı olarak katılıyorlar. Porto ön elemeyle geliyor. Ön elemeyi geçerse katılıyor geçemezse Avrupa Ligi'ne gidiyor ligi 2. bitirdiği için. Normal dışı bir durum yok yani.
    Last edited by Nocna Mora : 10.Ağustos.2015 at 01:54
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri