Attı düzelttim.
Printable View
Attı düzelttim.
1=1 oldu 80/ dk lazarov
Önce kırmızı kart şimdi penaltı az sonra birisi de kendi kalesine atar 2-1 olur maç.
Lazarov Akıllı Kullanır Penaltıları Zaten Kaleciinin Soluna Attı Topu
gol yedik... artık bu maçdan sora gerekli müdahaleler yapılmalı bardak taştı..
kocum lazarov besiktasa atti trabzona atti galatasaraya atti helal...
biliyodum berabere biticeğini gerçi daha bitmedi ama biter hatta 2-1 bile olur
Galatasaray Kullancak şimdide Penaltıyı :)
Dk.86
Ümit Karan ve Gol Gol Gol :)
Dk.87
AMAN ALLAHIM PENALTI ATTIK BU BİR MUCİZE
Merak etmeyin daha var maçın bitmesine yeriz bir tane gelenek devam eder.
ilgiinçç :)
otomatik mesaj birleştirme kalktı galiba
Galatasaray lig sonuncusunda bu kadar zorlanmamalıydı,10 kişi olmasına rağmen.
gol bee ümiiit
Galatasaray'ın En iyi Penaltı Kullanıcısı İyileşti Artık Atarız :D
Beraberlik Abonelikden Kovulduk Sanırım:)
Mustafa Şarp Bir Vuruş ama Ne Vuruş Topu Göremedim :( ve Direk Dönen Topa Birisi Vurdu Çizgiye Gelmeden Song Gol Olmasını Engelledi ..
Acaba nereden başlasam?
Penaltılara damgasını vuran hakemden başlamak istiyorum. Tamam harika bir kural geldi, hakem itirazdan (aşırı) sarı kart gösterilecek. Peki bu kadar çok sarı kart niye? Hayır penaltı oldu 80 dakika boyunca koşan, kazanmak isteyen futbolcular var o kadar itirazı herkes yapar. İnadına herkese sarı kart göstermeye başladı.
Sarı kartı bıraktım. Peki bu penaltılara ne demeli? Erciyese verdiği penaltı, penaltı değil. Galatasaray'a verdiği penaltı, penaltı değil. Hakem kendi kendine, "Erciyese penaltı verdim, Galatasaray'ada vermeliyim" düşüncesi altında mı düdük çalıyor?
Hakem demişken, bizim futbolcuların çenelerini tutma gibi bir lüksu yok mu? Ne çene varmış sizdede ya, maşallah. Antremanlarda futbol yerine dedikodu çalışyorlar heralde. Ağızları durmuyor.
Penaltı olsada, olmasada yine Gerets'e yükleneceğim. Bu nasıl bir taktik anlayışıdır? Galatasaray gibi bir takım Erciyes takımına tek forvet çıkıyor. Bunu hangi futbol adamı açıklayabilir? Senin mutlak galibiyete ihtiyacın varken gidip 2 ön libero, tek forvet tercih ediyorsun. Bundan 1-2 hafta önce Türkiye milli takımında Moldova karşısında 4 gol atan Hakan Şükür nerede? Sakatlıktan çıkan Tolga nerede? Carrusca nerede? Alınmasına rağmen 1 kere bile doğru düzgün oynamayan kanat oyuncusu Necatinin yerine koyduğun Okan nerede?
Haaa, bunlarla birlikte birde gençleri yok etme operasyonunu bugünde harika tamamladı. Aydını mükemmel harcadı, 2 gün sonra paf takımınada gönderir. Necati'yi oyuna alıyor, peki Necati kanat oyuncusu mu? Orada Okan yok mu? Yıllarca Galatasaray'da kanat oyuncu görevini üstlenmiş?
Mutlak galibiyete ihtiyacı olan bir takım saldırır, demek ki bizim galibiyete ihtiyacımız yok. Doğru biz beraberlikle yetinelim..
Maç bitti hayırlı olsun, sağolsun Gerets bey bu maçıda veriyordu. Penaltılar, hakemler kurtardı.
Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray
Maç sona erdi! Tebrikler Galatasaray'ımız. Nihayet galibiyet aldık.
bitti be oley be işte bu be
ama gerets istifa berabere bitiyodu askalsın
Bu Gerets akıllanmaz. Bursa ve Gençler maçında inşallah gidip tek forvet çıkmaz. Hakanı oynatmıyorsun bari Hasan Kabze'yi harcama. Madem Aydın'ı oynatmayacaktın, Arda'yı sağ kanada çekip Carrusca'yı neden oynatmadın?
bu akşam bu takımı kötüleyen yorum yazan kişilerin futbol bilgisinden şüphe ederim... 90 dakika sahada futbol oynatMAmak için canını dişine takan bir erciyes vardı. yaptıkları faullere göz yuman saygı değer sarıgül bey bizim yaptığımız 2 basit hareketle (ki bana göre faul değildi) orhanı attı. Bizim kazandığımız penaltı erciyesinkine nazaran daha bir penaltıydı...
Gelelim takıma benim istediğim ruh sahadaydı okadar sinir harbine rağmen koştular çabaladılar sakat sakat oynadılar. Takımıma helal olsun... Gerets i eleştirmek yanlış adam 10kişi takımla ve yorgun takımla elinden geleni yaptı oyuncu değişiklikleri doğruydu. Aydın solda çok ama çok kötü başladı 2 forvete dönmek istediği için çıkarabileceği en mantıklı adamı çıkardı...
Özel olarak teşekkür edeceğim 4 oyuncu var... Mondi,Sabri,Song ve İnamoto helal olsun çocuklar böyle rezil bir takıma ve hakeme rağmen maçı kazanmasını bildiniz
valla en sonunda kazandik
sahanin ylidizi Mondragon
lorant ise yaptigi o hariketle ceza alabilir
burdan kameramani kiniyorum nedense boyna loranti gosteriyor kamera
bu arada inamoto da bir duzelme var
Son 20 dk izledim ve G.Saray trajedik bir galibiyet aldı önce bir penaltı skor berabere sonra bir penaltı ve 3 puan G.Saray'da...
Necati yine hiçbir varlık gösteremedi, acıyorum artık. Mondragon, biraz Arda, biraz Sabri, ve Ümit Karan. Fazlasıyla Çetin Sarıgül, işte maçın kahramanları..
tek kahraman war mondi
Ligin en kötü takımından 20 şut yiyoruz, helal olsun, büyük başarı.
10 kişi olmamız bir handikap ama Ferhat'ı kadroya almaması bak nerelere kadar geldi
lorant ın hareketini gördünüz mü
ustelik digiturk mactan cok loranti cekti
Bu arada Lorant ikide bir takma dişlerini gösteriyordu kameraya
Maça dönersek.. Gerçekten kötü bir oyundu.. Ama en azından takım mücadele etti.. Mondragon'un morali eminim ki düzelmiştir.. Ayrıca son dakikada direkten dönen topları bizim şansımızın geri geldiğinin belgesi diyebilirim.. Hakeme gelince.. Allah bir boy vermiş gerisini koyvermiş.. Absürd absürd düdükler çaldı.. Ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım.. Hem onların penaltısı hemde bizim penaltımız penaltı değildi bana göre..
prof futbol oynayanlar bilir bu anlatacağımı... bir maçta çıkmışsın topunu oynuyorsun rakip sert giriyor hakem devam diyor göz yumuyor sen dokunuyorsun faul ve sarı kart yiyorsun top her ayağına geldiğinde ya bileine basılıyor ya tekme yiyorsun... ayağının kırılma ihtimali var hooop birde saçma bir kararla 10 kişisin. şimdi gel top oyna. hakemden ve rakipten korkuyorsun ayağın kırılabilir veya 2 hareketle oyundan atılabilirsin. böyle bir ortamda top oynamak çok ama çok zordur bence takım gerçekten çok iyi mücadele etti
İşte Gerets'in maç sonu açıklamaları;
"Hakemle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ne diyebilirim ki?"
"Öncelikle oyundan memnunum. Özellikle netice konusunda memnunum. Alınan sonuçları düşünürsek başarılıydık. İlk yarıda oyundan memnundum ve orta alanda pas alış verişini yapamadığımız için oyuncu değişikliği yaptık. Bunun dışında 10 kişi kaldığımız bölüme kadar ki oyundan memnundum."
"Orta sahada bazı problemler yaşıyorduk. Bir forvet oyuncusu daha oyuna alarak orta alanı daha kalabalıklaştırıp hakimiyeti almak istiyorduk. Özellikle Die oyunda çok boş kalıyordu ve biz önlü arkalı oynayarak ona boş alan bırakmadık."
"Bizi çok çok ümitlendiren olay futbolcularımızın birbirine yardım ederek mücadele etmesiydi. Bu bizim için bir dönemeç noktası olmuş olabilir.."
Sadece bu mac konusunda tek bir sey soyleyecegim.
Lazarov son 2-3 senedir seyrettigim maclarin 90%'inda kendisini yere 10-15 kere atar, hakem belki 1 belki 2 kere yanilir.
Bu macta iki kere atti, ikisinde de Orhan'a Sari kart gordurdu. Ikinci sari karti tamam anlarim, Orhan'in isi orada arkadan gelip faulu yapmak degil. Ama ilk sari kart tam anlami ile REZILLIK..
Mac daha ilk yarida hakem'in vermedigi fauller, kartlar ve vermemesi gerektigi halde verdigi kartlar yuzunden cigirindan cikti. Sonucta seyir zevki cok dusuk olan bir mac ortaya cikti.
Ikinci yari yine garip kararlar devam etti. Faul olmayan hareketler faul calindi.. Faul olanlar ise es gecildi..
Bu hakem gelecek 6 ay mac alirsa cok sasiririm acikcasi..
Futbol... ortada futbol yoktu.. havalarda bu kadar tekme ucmasina izin veren bir hakem oldugu surece zaten futbol beklemek yanlis olur..
maçtaydım arkadaşlar maçın adamı mondiydi gerçektende bu arada erciyeslede gurur duyuyorum çok ii oynadılar
çok şükür sonunda galibiyet alabildik. Umarım bundan sonra toparlanırız...
penaltı golü sonrasında Mondi'nin taklidini! yapan mistere selam olsun (k)
Mondi gerçekten çok iyiydi bugün özledik böyle kurtarışları
sıradaki hedef bursa :cool:
Maçın özetini izledim top kames 9 kat gibiydi valla:DHiç durmadan uzaktan şutlarla kaleyi yokladı erciyes mondragon günündeydi.
Ben takımı defansta hiç beğenmedim.Çok top kaybı yaptık.Çok fazla pozisyon verdik.Antep,ankara,konya maçlarında puan kaybettik bu maçta 3 puanı aldık bu futbol hakikaten çok hain bir oyun:D
walla ya galata yatsın kalksın mondiye dua etsin yoksa dağılacaktı
ee bırakında olsun o kadar, PSV maçında hatalıydı, bu maçta kahraman. sonuçta her kalecinin yaptığı iş budur.