Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 129 sonuç

Konu: TSL 06/07 10. hafta | K.Erciyesspor - Galatasaray

bu akşam bu takımı kötüleyen yorum yazan kişilerin futbol bilgisinden şüphe ederim... 90 dakika sahada futbol oynatMAmak için canını dişine takan bir erciyes vardı. yaptıkları faullere göz yuman saygı değer sarıgül bey bizim yaptığımız 2 basit hareketle (ki bana göre faul değildi) orhanı attı. Bizim kazandığımız penaltı erciyesinkine nazaran daha bir penaltıydı...
    Gelelim takıma benim istediğim ruh sahadaydı okadar sinir harbine rağmen koştular çabaladılar sakat sakat oynadılar. Takımıma helal olsun... Gerets i eleştirmek yanlış adam 10kişi takımla ve yorgun takımla elinden geleni yaptı oyuncu değişiklikleri doğruydu. Aydın solda çok ama çok kötü başladı 2 forvete dönmek istediği için çıkarabileceği en mantıklı adamı çıkardı...
    Özel olarak teşekkür edeceğim 4 oyuncu var... Mondi,Sabri,Song ve İnamoto helal olsun çocuklar böyle rezil bir takıma ve hakeme rağmen maçı kazanmasını bildiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla en sonunda kazandik
    sahanin ylidizi Mondragon
    lorant ise yaptigi o hariketle ceza alabilir
    burdan kameramani kiniyorum nedense boyna loranti gosteriyor kamera

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Bu Gerets akıllanmaz. Bursa ve Gençler maçında inşallah gidip tek forvet çıkmaz. Hakanı oynatmıyorsun bari Hasan Kabze'yi harcama. Madem Aydın'ı oynatmayacaktın, Arda'yı sağ kanada çekip Carrusca'yı neden oynatmadın?
    2forvete dönmek için aydını çıkardı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu arada inamoto da bir duzelme var

Nesil
    2006

Son 20 dk izledim ve G.Saray trajedik bir galibiyet aldı önce bir penaltı skor berabere sonra bir penaltı ve 3 puan G.Saray'da...

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    bu arada inamoto da bir duzelme var
    ben bu macta cok begendım gercekten..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Necati yine hiçbir varlık gösteremedi, acıyorum artık. Mondragon, biraz Arda, biraz Sabri, ve Ümit Karan. Fazlasıyla Çetin Sarıgül, işte maçın kahramanları..

tek kahraman war mondi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ligin en kötü takımından 20 şut yiyoruz, helal olsun, büyük başarı.

10 kişi olmamız bir handikap ama Ferhat'ı kadroya almaması bak nerelere kadar geldi

lorant ın hareketini gördünüz mü
    ustelik digiturk mactan cok loranti cekti

Bu arada Lorant ikide bir takma dişlerini gösteriyordu kameraya
    Maça dönersek.. Gerçekten kötü bir oyundu.. Ama en azından takım mücadele etti.. Mondragon'un morali eminim ki düzelmiştir.. Ayrıca son dakikada direkten dönen topları bizim şansımızın geri geldiğinin belgesi diyebilirim.. Hakeme gelince.. Allah bir boy vermiş gerisini koyvermiş.. Absürd absürd düdükler çaldı.. Ne yapmaya çalıştığını ben anlamadım.. Hem onların penaltısı hemde bizim penaltımız penaltı değildi bana göre..

prof futbol oynayanlar bilir bu anlatacağımı... bir maçta çıkmışsın topunu oynuyorsun rakip sert giriyor hakem devam diyor göz yumuyor sen dokunuyorsun faul ve sarı kart yiyorsun top her ayağına geldiğinde ya bileine basılıyor ya tekme yiyorsun... ayağının kırılma ihtimali var hooop birde saçma bir kararla 10 kişisin. şimdi gel top oyna. hakemden ve rakipten korkuyorsun ayağın kırılabilir veya 2 hareketle oyundan atılabilirsin. böyle bir ortamda top oynamak çok ama çok zordur bence takım gerçekten çok iyi mücadele etti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte Gerets'in maç sonu açıklamaları;

"Hakemle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ne diyebilirim ki?"

"Öncelikle oyundan memnunum. Özellikle netice konusunda memnunum. Alınan sonuçları düşünürsek başarılıydık. İlk yarıda oyundan memnundum ve orta alanda pas alış verişini yapamadığımız için oyuncu değişikliği yaptık. Bunun dışında 10 kişi kaldığımız bölüme kadar ki oyundan memnundum."

"Orta sahada bazı problemler yaşıyorduk. Bir forvet oyuncusu daha oyuna alarak orta alanı daha kalabalıklaştırıp hakimiyeti almak istiyorduk. Özellikle Die oyunda çok boş kalıyordu ve biz önlü arkalı oynayarak ona boş alan bırakmadık."

"Bizi çok çok ümitlendiren olay futbolcularımızın birbirine yardım ederek mücadele etmesiydi. Bu bizim için bir dönemeç noktası olmuş olabilir.."

Nesil
    2003

Sadece bu mac konusunda tek bir sey soyleyecegim.

Lazarov son 2-3 senedir seyrettigim maclarin 90%'inda kendisini yere 10-15 kere atar, hakem belki 1 belki 2 kere yanilir.

Bu macta iki kere atti, ikisinde de Orhan'a Sari kart gordurdu. Ikinci sari karti tamam anlarim, Orhan'in isi orada arkadan gelip faulu yapmak degil. Ama ilk sari kart tam anlami ile REZILLIK..

Mac daha ilk yarida hakem'in vermedigi fauller, kartlar ve vermemesi gerektigi halde verdigi kartlar yuzunden cigirindan cikti. Sonucta seyir zevki cok dusuk olan bir mac ortaya cikti.

Ikinci yari yine garip kararlar devam etti. Faul olmayan hareketler faul calindi.. Faul olanlar ise es gecildi..

Bu hakem gelecek 6 ay mac alirsa cok sasiririm acikcasi..

Futbol... ortada futbol yoktu.. havalarda bu kadar tekme ucmasina izin veren bir hakem oldugu surece zaten futbol beklemek yanlis olur..

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Lazarov son 2-3 senedir seyrettigim maclarin 90%'inda kendisini yere 10-15 kere atar, hakem belki 1 belki 2 kere yanilir.

Bu macta iki kere atti, ikisinde de Orhan'a Sari kart gordurdu. Ikinci sari karti tamam anlarim, Orhan'in isi orada arkadan gelip faulu yapmak degil. Ama ilk sari kart tam anlami ile REZILLIK..

Mac daha ilk yarida hakem'in vermedigi fauller, kartlar ve vermemesi gerektigi halde verdigi kartlar yuzunden cigirindan cikti. Sonucta seyir zevki cok dusuk olan bir mac ortaya cikti.

Ikinci yari yine garip kararlar devam etti. Faul olmayan hareketler faul calindi.. Faul olanlar ise es gecildi..

Futbol... ortada futbol yoktu.. havalarda bu kadar tekme ucmasina izin veren bir hakem oldugu surece zaten futbol beklemek yanlis olur..
    aynen katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

maçtaydım arkadaşlar maçın adamı mondiydi gerçektende bu arada erciyeslede gurur duyuyorum çok ii oynadılar

çok şükür sonunda galibiyet alabildik. Umarım bundan sonra toparlanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Bende katılıyorum. Her zamanki gibi maç sonrası harika bir yorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

penaltı golü sonrasında Mondi'nin taklidini! yapan mistere selam olsun
    Mondi gerçekten çok iyiydi bugün özledik böyle kurtarışları
    sıradaki hedef bursa

Nesil
    2006

Maçın özetini izledim top kames 9 kat gibiydi vallaHiç durmadan uzaktan şutlarla kaleyi yokladı erciyes mondragon günündeydi.

Ben takımı defansta hiç beğenmedim.Çok top kaybı yaptık.Çok fazla pozisyon verdik.Antep,ankara,konya maçlarında puan kaybettik bu maçta 3 puanı aldık bu futbol hakikaten çok hain bir oyun
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer

walla ya galata yatsın kalksın mondiye dua etsin yoksa dağılacaktı

ee bırakında olsun o kadar, PSV maçında hatalıydı, bu maçta kahraman. sonuçta her kalecinin yaptığı iş budur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

su takimi mac kazanirken gorduk ya sonunda gerisini onemsemiyorum.hakem sifati tasiyan guzide insan icin olan guzel dileklerimi ise sakli tutuyorum.

Nesil
    2006
    Yer

abi hakem o kadada kötü değildi ya abartmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Sonunda kazanbildik ya....
    nşallah devamı gelir....

takım bir iki maç üst üste kazanmayı bilirse, kendilerine inanarak psikojik özgüvenlerini de kazanacaklardır. bu bir başlangıçtı, devamının geleceğine inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by TiLiKaMuS View Post
    takım bir iki maç üst üste kazanmayı bilirse, kendilerine inanarak psikojik özgüvenlerini de kazanacaklardır. bu bir başlangıçtı, devamının geleceğine inanıyorum.
    İnşallah dediğin gibi olur abicim....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tbr. ederim galatasarayı

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Sırada FB ve BJK var arkadaşlar.Bakalım onlar ne yapacak....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bu kalecilik harbiden nankör mevkii. Bir bakıyosun bi maçta yerden yere vurmuşlar, bir diğer maça bakıyosun göklere çıkarmışlar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Evet abicim.Panathinaikos maçı varken Rüştü'ye de aynı muamele yapılmıştı..

Çok güzel olabilecek bir maçı Haluk Ulusoy Bey'in paralı askerlerinden Çetin Sarıgül mahvetmiştir.Bir futbol oynuyorsunuz ve bu futbol dakika başı kesiliyor.Hem de faul olmayan kararlarla.Orta sahada ne fauller oldu.Hiçbirini vermedi ceza alanında onların çeyreği bile olmadı hemen penaltı noktasını iki kez gösterdi.Demek ki ceza alanının bir çekiciliği var.

Maça gelince,bence maçın yıldızı Mondragon'du eğer bir takımın kalecisi maçın yıldızı oluyorsa;o takım çok pozisyon vermiş demektir.Ercciyes'in Lorant'lı ikinci maçı ve hakeme rağmen iki takımda kötü günler geçirmesine rağmen bu kadar performansada bravo derim yani.

GS kötü günler geçiriyor ve ben bu maçta hakemi saymazsak iyi oynamadığını düşünüyorum.Hakemi sayarsak GS iyi oynamıştır.Ama 10 kişiyide GS bahane yapmasın.Çünkü bu REZİL FB 10 kişiyken Erciyes'e 4 gol attı.Şunuda unutmamak lazım.Gerçek GS'li olmayan taraftarların Çarşamda günkü protestolarına tağmen bu deplasmanı kazanmak herşey adına önemliydi ve kazandılar.

Belki GS kötü gidişe "dur" diyecek.Ya da "devam" diyecek.Ama GS gol yediği zaman protesto eden taraftarlarla GS ne kadar iyi olur bilinemez.Onun için GS taraftarı aklını başına toplayıp iyi gününde değil,kötü gününde yanında olmalıdır.

Çok penaltı kaçıran GS en sonunda penaltı atıcısını bulmuştur.Ondan önemlisi gerçek forvetini bulmuştur.KRAL MRAL hikâye.

En sonunda ise bu hakem en az 4 ay içinde maç alırsa.Haluk Ulusoy Beyefendi direkman istifa etmelidir.Kuddusi Müftüoğlu'nu Mustafa Çulcu değil de,kendisi nasıl FİFA listesine koyuyorsa.Hakem atamalarında da ULUSOY etkin rol oynar.Onun için tüm Türkiye bu ULUSOY'un Bizans oyunlarına dikkat etmesi gerekir...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri