tesekkur ederim kardesim olumlu sonuclari gordukce bende mutlu oluyorum :D
gol her zaman atilir yemeden atmak muhim olan :D
Printable View
değişik bir taktik denerim sağoll
yapılan yorumlara göre süper bir taktiğe benziyor indirdim yarın bi deniyeyim
çok iyi taktik ,savunmada rakibin kücumunu bekliyen 6+2 kişilik bir ordu ve hücumda kendiliğinden 4-2-3-1 e dönüşen bir taktik,wdl ve wdr bence dc lerden bile daha önemli,oraya ileri geri oynayan 2 oyuncuyu koydunuzmu çok iyi işliyor.Sol için alabileceğiniz oyuncular guardado ve marcelo olabilir sağ içinse hamit türkler içinde en iyisi.
çok başarılı sonuçların ardından çok başarısız sonuçlarda aldım frozengod hadi arkadaşım bi gayret daha da geliştir taktiği avrupayı sallayalım Türk takımlarımızla.
mesela DML ile DMR yi ML ile MR ye çekip bir ok geriye çekmeyi deneyecem ben.
hadi kolay gele
hocam küçük takım bile olsa yeni bi taktikle ilk maçımda 8 gol atmamıştım....eskişehirspor ile türkiye kupası maçı yaptım ve maç 8-0...rakip zayıf olabilir ama taktik çok hoşuma gitti.inanılmaz bi pas alışverişi var..ve sürekli baskı..çok güzel olmuş....teşekkürler..
http://img138.imageshack.us/img138/6...t001of0.th.jpg
CLUB WORLD CHAMPIONSHIP KUPASIDA BENIM :D
http://img138.imageshack.us/img138/1...t002xm7.th.jpg
BESIKTASA 5 ATIP GOL YEMEDIGIM MAC
http://img172.imageshack.us/img172/7...t003ao1.th.jpg
GALATASARAYADA AYNI TARIFE AMA BU SEFER DEPLASMAN :D
http://img241.imageshack.us/img241/9...t004xq6.th.jpg
BU ISTATISTIKI BILGILER
ya turkiyede cok ise yarıyo guzrl oynuyo fakat avrupada yine tık yok:( bende feneri yonetiyom ama???
abi sen git eskişehirspora 8 at peşinden malatyadan 3 ye.... :(
o iki mcyin birini amcye gönderirseniz ve wbr wbl oyuncularınızamrde oynuyosa onlarıda aml ve amr ye yollayın VE AMCYİDE STYE YOLLAYIN defansiz oluyosa
Frozengod; taktiginle arsenali ashburton grovede 2-4 yendim mukkemmel bi oyunla, zor maclarda seninkini ic saha maclarinda kendi taktigimi kullaniyodum, gece oyunu kapatirken savelemeden cikmisim igrencce, tekrar oynarken arsenali senin taktiginle 20 macin hicbirinde yenemedim, daha sonra kendi 4-4-2 kisa oklu attackingme dondum clde yari finaldeyim :) senin taktigini de biraz gelistirdim daha cok attack yapip rahatcak kazanabilmek icin denersen sevinirim.http://download.yousendit.com/EB62347450DB974F, cok basarili oldugum kendi taktigimide benim topice koycam bakarsin.
tontonfalanfilan senin nicki yazamadim ama cok super gelistirmissin taktigi taktige baslamadan once liverpoolla 18 siradayadim simdi 5 siraya geldim butun takimi satmak zorunda kaldim ama taktige uygun futbolcu alabilmek icin olsun 162 milyon dolarlik adam sattim 100 milyon dolarlik adam aldim ama simdi 10 numara oynuyo takim eline koluna saglik super olmus bu forumdaki en guzel taktik bence saol
frozengod arkadasin taktigi, ben sadece bitakim duzenlemeler yaptim, basarili olunuyosa ne mutlu, her zaman daha iyisi vardir.
tabi onunda hakkini yememek lazim ama seninki yemegin uzerine tuz katmak gibi olmus yani yenilebilir olmus artik
arkadaslar ben bu taktikle 2 sene ust uste hem sampiyon hemde turkiye kupasını aldım.ilk sene cl de ceyrek oynadım.ikinci senemde uefa yı aldım.cok süper bi taktik.serhat antreman programıylada cok uyumlu tavsiye ederim.ancak taktigin dogru islemesi icin oyuncuları dogru yerlere koymanız lazım.
bu defansif yinede büyük takımlar gol atabilir contra atk taktiği varmı çabuk defanstan çıkma gibi
şl alman hiç inandırıcı deil hile seziom
alabilir niye alamasınki bende 2006 da alıyodum hep bunda sasırılacak bise yok bence.normlaldir yani.hem kadrosuda gayet güzel
Süper bir taktiğe benziyor resimlerde göründüğü kadar.. İndirmekte fayda var, sağol.
beyler ben rapidshare den bisey indiremiyom, lutfen yardimci olurmusunuz, meselah taktigi baska bi siteye upload yaparmisiniz
saolasınız.iyi taktik
yardim lutfen, taktigi denemek istiyom ama rapiden bisey alamiyorum, baska bi siteye eklenebilirmi
baska yere uploadı bılmıyorum baska bı arkadas baska yere upload edıp lınk ını bu konu altına koyarsa ılk basa koyarım edıtleyıp :D
vala bende bi ise yaaramdi bu taktik galatasaryla kendi evimde kayser'ye 2-1 maluop oldum...3-4 atak yapabildim golde sansdan girdi zaten taktik bana ters geldi kardes yinede saol
kardeş bak millet ne diyo..her adamı yerli yerinde oynatacaksın..bide öyle dene bakalım..bendede önce işe yaramamıştı ama yavaş yavaş bişeyler olacak gibi ..denemeye devam edicez bakalım....yok öle 2 maçla kötü olmuş demek..
bana mı uyumlu sadece acaba bu taktık cunku 2. kez ust uste CL aldım
bu oyunda taktikler bazen mükemmel bazen berbat işliyor..
eline sağlık bi deneyelimmm
kardes ben taktikle ilgili deilde baska bı sey sorcam...hani takımların isimleri yazıo ya..maç sırasında gollerin kimin attııı fln yazıo , bende fenerbahcemizin amblemi fln gozukmuo..sadece sarı lacivert bı sey war..yardım edersen sevinirm..
arkadaşlar indirdiğimiz taktikleri fm dosyasında nereye koyuyoruz acaba
tekrar geldim
defansta 2 dane ön öne bek olmazkı yaw
gzl taktik ne gzl i super yaw:s_barcelona: bu sana bisey hatirlattimi
denemek lazım bende fb'yi yönetiorum
hakkaten sali pazari gibi ben de bunu biraz degistirip ana baba gunu taktigi yapabilirim