1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: frozengod ın salı pazarı taktigi

Hybrid View

çok başarılı sonuçların ardından çok başarısız sonuçlarda aldım frozengod hadi arkadaşım bi gayret daha da geliştir taktiği avrupayı sallayalım Türk takımlarımızla.

mesela DML ile DMR yi ML ile MR ye çekip bir ok geriye çekmeyi deneyecem ben.

hadi kolay gele

Quote Originally Posted by tigris View Post
    çok başarılı sonuçların ardından çok başarısız sonuçlarda aldım frozengod hadi arkadaşım bi gayret daha da geliştir taktiği avrupayı sallayalım Türk takımlarımızla.

mesela DML ile DMR yi ML ile MR ye çekip bir ok geriye çekmeyi deneyecem ben.

hadi kolay gele
    butun olay dogru oyunculari dogru yerde kullanmakta geciyor oyuncu denemeleri taktik ustunde oynamalardan daha yararli olacaktir taktigi oturtunca hic bir kotu sonuc alamazsiniz gibi bir iddaaa atiim ben ortaya

Quote Originally Posted by frozengod View Post
    butun olay dogru oyunculari dogru yerde kullanmakta geciyor oyuncu denemeleri taktik ustunde oynamalardan daha yararli olacaktir taktigi oturtunca hic bir kotu sonuc alamazsiniz gibi bir iddaaa atiim ben ortaya
    kardeş iddianı desteklerim güzel olur ama manyak oyuncularla bile başarısız olduğum oldu(inter) yanlış anlama taktik çok güzel ama mutlaka daha güzel olabilir o yüzden devam et geliştirmeye çok maç yaptıkça daha iyi şekillendireblirsin.

Mesaj Yetkileri