bence zor abi :D
Printable View
Simdi bu maci gorunce Besiktas'in gecen hafta kaybettigi puana uzulmemek elde degil.Bu haftaki bizim macin onemi bayagi artmis oldu.
Maci izlemedim yalniz izleyen arkadaslarin soyledigine gore resmen kamyon kornasi otturmus Denizlililer,hos degil.Ben kendi takimima yapilmasini istemedigim seyi baskasina da istemem.Gercekten bunu bir daha yapmamalilar.
Fenerbahce icin Kezman neden oynamiyor anlamis degilim.Ben en basinda bu Zico bu Fenerbahce takiminin hocasi degil demistim,hala ayni fikirdeyim.
Sahada çok iyi bir mücadele vardı. Maç izleyen bir kişi maçın ortalarında bu maçın berabere biteceğini anlamıştır ve nitekimde öyle oldu.
F.Bahçe oyuna kontorllü başladı ve defansında adamları iyi marke edip pozisyon yaratmadı nerdeyse sıfır hata ile oynadı. Oyuncuların istekli olması maça zevk getirid ama maçta sadece dört şut çekebilirdiler ve biri kaleyi tuttu durum böyle olunca gol atamamak normal.
Denizlispor çok iyi bir futbol oynadı. Orta alanda basıp F.Bahçenin ceza sahalarına girmelerini engellediler onlarda F.Bahçe gibi az şut çektikleri için gol olma ihtimali azaldı.
Bu gün sahada ki en iyi isim gene Yusuf oldu gerçekten çok iyi bir fizik gücüne sahip Dezin'i perişan etti ve sonunda onu oyundan çıkartı. F.Bahçe'den ise en iyisi Önder ve Appiah'tı aldıkları paranın hakkını son kuruşuna kadar verdiklerini belirtiyorlar
Denizi bu takımda oynatırsan orta sahadan top çıkaramazsın bunu veledler anlad zicocan anlamaz
denizli lige kötü başladı ama son haftalarda inanılmaz bir çıkış yakaladı. bence sonuç her iki taraf içinde normal.
Tarih tekerrür etti...
Yine Denizli yine Beraberlik...:)
beyler macin demin izledim denizlispor cok net goller kacirmis fenerbahce ise en az 2 tane atagi var fenerbahce 1 puana sukretsin gibi
burada volkan ve luganunun hatasi inanilmaz
edunun pozisyonu net penalti
denizlispor pozisyonu penalti degil kayan adamin eli cunku normal
maç fazla iyi değildi genel olarak sıkıcı bi maçtı denizli biraz daha atak oynadı ama dediğim gibi sıkıcı bi maçtı
horoz kanaryayı seviyor bu yüzden hep puan alıyor şimdi bu hafta kazanırsak önemli avantaj elde edeceğiz
evet macin hakki beraberlikti ama biz son 5 dk ya girlidiginde dahada bastirmistik ama nafile
Saaglik olsun, Sukru saracogluna sakladi bizimkiler golleri demekki :D
Savunmamızın oturması, güven vermesi güzel bir şey. Çift ön liberoya geçildiğinden beri savunma güven veriyor.
Beşiktaş maçında benim kadrom şöyle olurdu : Volkan, Önder, Edu, Lugano, Uğur, Aurelio, Appiah, Tuncay, Mehmet Yozgatlı, Alex, Kezman.
Maç sıkıştığında da oyuna Deivid, Tümer, Semih alınabilir.
Fenerbahçe kaç maçtır kazanıyordu, mutlaka bir yerde takılacaktı, bu maç da Denizlispor maçı oldu. Oyuncular üzerindeki stres de etkili oldu.
Beşiktaş maçını Fenerbahçe kazanacaktır; zira Beşiktaş'ın birçok açığı bulunuyor. Yeter ki bunları Zico görsün ve ona göre iyi bir taktik versin. Beşiktaş'a kanattan yapılan akınlar tehlikeli oluyor, bunun için de sağdan Mehmet Yozgatlı ve Önder, soldan Tuncay ve Uğur Boral Beşiktaş kanatlarını zorlayacaklardır. Kezman ve Alex de göbekten saldırarak zayıf Beşiktaş savunmasını delebilir.
Beşiktaş'a tek dikkat edilmesi adam Bobo ve Burak Yılmaz bana göre. Edu ve Lugano bu ikiliye dikkat etmeli. Delgado ve Ricardinho'yu Aurelio ve Appiah savunabilir.
Umarım Beşiktaş maçını kazanır ve şampiyonluk yolunda bir adım daha atarız. Ayrıca yıllardır Kadıköy'de yenemediğimiz Beşiktaş'ı bu sefer yeneceğiz. Her şeyin bir sonu ve kırılma noktası vardır.
Tebrikler Zico sakın Aurelio gibi Türkiye liginin en iyi defansif orta sahasını oynatma sakın Kezmanıda oynatma o zaten Dünya capında bir forvet degil hele formda hiç degil Fenerbahce'de kendine yer bulamaz(!);) Sıradan bir insanın bile yapmayacagı hatalar yapıyor Zico kadro seciminde.
Cuma gunu bizim icin, yani taraftarlar için çok önemli bir gündü. Çünkü, bu maç sıradan bir Denizlispor deplasmanı değildi. Geçen sezonun son haftası hatırlamak istemediğimiz ancak unutmakta halen zorluk çektiğimiz o karanlık Mayıs akşamının acı hatıralarını silmesede, yaşadığımız hüznü bir nebze olsun hafifletecek mücadele bekledik. Skordan çok, gol veya gollerden çok, geçen sezon yine bu stad`da bizimle aynı hüznü yaşayan oyuncularımızın hırsını görmek istedik! Mücadelenin en yüksek seviyede olmasını, bir oyuncumuzun iki kişilik hatta üç kişilik oyun performansı sergilemesini bekledik!
Acı hatıralarımıza teselli bir yana, oyuncularımızın sahadaki silik mücadelesi bizleri daha çok üzdü. Saha içindeki vurdumduymaz halleri, üst üste yapılan top kayıpları ve geçen sezon yaşadığımız o uğursuz geceden hiçbir iz taşımamaları "yakışmadı"!
Galibiyet veya goller izlemek değildi derdimiz! Yüreğinizi ortaya koyduğunuz bir doksan dakika bekledik! Aylar boyu yaşadığımız hüzünlü günlere istinaden bir teselli istedik! Yüreğinizi kramponlarınıza yoldaş, gücünüzü inancınıza katık etmenizi bekledik!
Çok şey mi istedik çocuklar? Bu gerçekten hiç ama hiç olmadı...Bu sizlere hiç yakışmadı!