Hiç umudum yok ama İnşallah...:(
Printable View
Hiç umudum yok ama İnşallah...:(
Beşiktaş ciddi anlamda çöküşe geçiyor. Tigana efendi bu saatten sonra bu takıma bir şey veremez.
Beşiktaş farktan kurtuldu
Türkcell Süper Ligi'nde İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu göreve yeni getirildiğini belirterek Fenerbahçe karşısında yaptıkları hataları tek tek gözden geçirdiklerini oyuncularına güvenleri gelmesi için çaba hacadığını belirterek " Onlara kendinize güvenin. Yeterki gol pozisyonuna girin, kaçırmanız sorun değil dedim. Arkadaşlar kendilerinden beklenenden büyük çaba gösterdi. Onların önünde saygıyla şapkamı çıkarıyorum" dedi. Uygun Beşiktaş karşısında büyük fark kaçırdıklarını da gözlerine ekledi.
Fenerbahçe, eğer Beşiktaş'ı haftaya yenerse aradaki puan farkı 9 olacak. Fenerbahçe için büyük bir fırsat bu. Haftaya alınacak her sonuçta Fenerbahçe Beşiktaş'ın önünde yer alacak, kah 3 puan, kah 6 puan, kah 9 puan...
V.Manisaspor için büyük şans, Ankaraspor'u yenerse, haftaya da Fenerbahçe'nin ve kendisinin galibiyetiyle yükselişine devam edebilir.
maçın sonlarına doğru duyulan net tezahüratlar vardı
"Carsi uyuma, yönetim istifa"
"Satilmis taraftar istemiyoruz"
gibi şeylerdi..beşiktaşlı bir arkadaşımda güzel bir espri yaptı yanımda
çArşı Beşiktaşa'da karşı :)
bu durumda beşiktaş haftaya bizi kesin yenecek şimdiden geçmiş olsun fenere :)
çok komik gol olmuş ya yine. yani mumla arasan bu runje gibisini bulamazsın ha. bunu bulana helal olsun. alnından öpüyorum.
bu arada tigana basın açıklamasında "bu takımı ben yaratmadım benim elime verilen takım buydu yapabileceğim tek şey bu takımı daha üst noktaya taşımak olacaktır" dedi.
e bu adam geçen sene gelmedimi yahu o yapmadıda kim yaptı o zaman takımı takım kötü diyip kendini sıyırmaya çalışıyor bu adamda bu kadarda olmaz yani
Açıkçası bugün tarihi fark yiyebilirdi BJK. Sivaslıların beceriksizliklerine dua etsinler. Artık bunca zamandır hala nasıl oynatmasını gerektiğini bulamayan Tigana'nın bundan sonra BJK'ye vereceği birşey kalmadı bence. Yönetim tazminatı çok diye gönderemiyor, o zaman başta kendileri bıraksın sonra Tigana gider zaten....
Runje'nin yediği gol hakkaten çok komik bir gol. Ricardinho dünya yıldızı, Alex'ten iyi diye transfer edildi, durumu ortada. Rıdvan Dilmen az önce %100 Futbol'da "Ricardinho, Delgado gibi forvet arkaları tedavülden kalktı, iyi bir futbolcu değil. Emekliliğini Türkiye'de yapıyor." gibisinden şeyler söyledi. Bence de haklı.
yazık olmuş beşliktaşın elinde iyi ve genç bir kadro var ama nedense oynayamıyolar inşallah en kısa zamanda düzelirler...
evet fark yiyebilirdik ama sivaslılara dua etmiyorum beddua ediyorum. insan atar 4-5 tane de bişeyler değişmek zorunda kalır. sen ye bakayım sivastan inönüden 4 taneyi o zaman görürüm ben tigana mı kalıyor tazminat mı kalıyor runje mi kalıyor. valla bırak tazminat almayı sopalarla kovalaya kovalaya yollardık bunları.
Valla artik ne diyeyim bilmiyorum,her hafta ayni seyler.
Runje yedigi golde cok hatali,daha sonra bir iki top cikardi ve coca cola macin yildizi secildi:p
Bu adami Besiktas'a getirenden Allah razi olsun!
Savunmaya yine hic birsey demiyorum.Adamlar beceriksiz olmasa tarihi farka gideceklerdi.
Uzun zamandir bu kadar ruhsuz bir Besiktas daha gormemistim.Basta Yildirim Demiroren olmak uzere Jean Tigana ve ekibi,bir tanecik kalecimiz Vedran Runje,top kaybi yapmaktan baska bir ise yaramayan Jose Kleberson,geldigine cok sevindigim sevdigim icin bir tulu elestiremedigim Ricardinho ve diger siyah-beyaz formanin hakkini vermeyenler gitmeli...
beşiktaşın savunması şaka gibi...hiç göze batan adam yok...herkes kendi çapında...bi serdar iyiydi...
Fener maçı tiganın ve bazı oyuncuların son şansı olacak ve bu şansıda iyi değerlendirip hem tigana hemde bir kaç oyuncu tüm seneyi kurtarıcaktır diye düşünüyorum
Gün olur devran döner, Fenerbahçe bu maçı kazanır. Yıllardır kazanamıyor Kadıköy'de, artık bu gelenek devam etmeyecek ve Fenerbahçe maçı bence kazanacaktır.Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Sivasspor'u konuk etti. Beşiktaş'da golcü futbolcu Bobo maçın 33. dakikasında sakatlanarak yerini Nobre'ye bıraktı. Bobo oyunun başında 3. dakikada sakatlanmış ve yapılan tedavi sonucu oyuna devam etmişti. Maçı yarım bırakan futbolcunun maç sonu yapılan kontrollerinde en 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği ve sol bileğinde yan bağlarda yırtık olabileceği açıklandı.
Beşiktaşlılara Geçmiş Olsun
başka ne desek boşuna demiş olcam..
yönetim tigana ve takıma zarar veren oyuncular derhal gitmeli
bencede su aklima geldi allaha sukur ediyom biz en son ne zamn yonetimi istifaya cagirdik hatta baskan istifa edince yuruyusler bile yaptik bu guzel bence darisi her klubun basina
sivasspor farkı kaçırmışş.
Tigana'nın tazminatı 4 milyon euro + bir yıllık alacağı var (1 milyon euro) + yardımcılarının tazminatı. Yeni teknik direktör getirecekler bir de, yabancı getirirlerse, getirecekleri hocaya da yılda 2.5 milyon euro öderler. Finansal açıdan çökerler yani.
Beşiktaş yönetimi hatayı baştan yaptı. Tigana sanki çok harika bir hocaymış gibi, sene sonunda yeni bir sözleşme imzaladı ve yıllık 2.5 m euroya anlaştılar. Tazminatı da yüksek koydular. Zararlı çıkan Beşiktaş oldu bu işten.
Del Bosque için 36 milyon dolar gitmiş yanlış hatırlamıyorsam. Peki ya Del Bosque döneminde kazanılan kupa? Koskoca bir sıfır...
tigana anca yonetim değişirse gider .bu yonetim bu parayı vermez bencee.
Tebrikler Sivas Inonu'den 3 puan cikarmak kolay degil. Anlamadigim olay su Besiktas Tigana'ya nasil bu kadar sabir gosteriyor