yaa beyler fbye torresi getirmeye kalktım.sözleşmede reddetti.louis saha da.bazıları fbye torresi falan getirdim diyolar.baya sallıyo lavuklar
Printable View
yaa beyler fbye torresi getirmeye kalktım.sözleşmede reddetti.louis saha da.bazıları fbye torresi falan getirdim diyolar.baya sallıyo lavuklar
Portonun andersonunu 25 Milyon YTL ye aldım...Satmada toması sattım zaten fazlada oynayamadım şuana kadar....
ibrahim afellayı 20m euro ye sattım dün akşam
bugünde lazioyo aissatiye 18m euro verdi kabul etsemmi
Fenerbahçe deyim ve 2 sezonda Miccoli,Claudio Pizarro,Pasanen,Yohan Gourcuff ve Okan Yılmaz gibi oyuncuları 30000000 euro karşılığında takımıma kazandırırken.Alex,Tuncay,Kezman,Deivid,Lugano ve Önder in takımdan ayrılması sonucu da 41000000 euro kazandım:D.
kafkastik katılıyorum bazıları hileyle aldıkları adamları bize aldık diye sunuyolar
vallah ya sorma.dün denedim Tsl unofficial update de Fb'yi aldım 45 m bütçe vardı.Torres'e 39m önerdim Atletico kabul etti torres küçümsedi.millet de dio ki torres'i aldım yaa bunlar fenerbahce58'i geçti
valla ufak atsınlar biraz
aynen kardeş torres'i Fb'ye almış ta falan da flianda alayı kolpa
nakamurayı betis'e almıştım zaten ucuz 8 milyon euroya
rafael sobiside manchester'a sattım 17 milyon euroya
aslında sobis'i daha pahalıya satabilirdin bence bro
cristiano ronaldo'yu 110 m$ a aldım ama değeri iki katı olarak görünüyor...
http://img291.imageshack.us/img291/8940/220lu4.jpg
aynen dayıoğlu o bug bende de var.2 katı fazla satıolar
galatasaraya 2012-2013 sezonunun ortasınta aguero yu 25 ml na aldım...
iyi paraya almışın
valla sözleşmede minimum serbest kalma ücreti 24.5 ml du. bnde 9 ml peşin 15 ml 24 ay taksitle aldım.
iyi yapmışın.helal olsun jacobo
besiktasa ronaldoyu aldım ama aldıımda ünü kaybolmuştu we ihtyarlamıştı.we hatta aldıım haberi gelince taraftarlar huzursuzlandı :D:D:D:D:D
bizim bi arkadaş ta kak'yı fm 2005te kocaeli'ye almıştı kaka 38 yaşına geldiğinde Türk olmuştu favori klubü kocaeli'ydi
na kadara aldı kaka'yı baya ucuza kapattın anlaşılan kocaeli'ne aldıgına göre...
free olması lazım.
bojinovu 50M$ a sattım
freyi 20M$ a sattım
bben moutinho yu 17 milyona aldim ricardinhoyu 7.5 milyona betise sattim
kafkastik banı yemiş ben onu o kadar uyarmıştım üyelere hakaret edersen ceza alırsın diye beni dinlemedi sonu da bu neyse konuya dönersek Gs ye stekelenburg u 9 milyona aldım
abi ben chelsea deyken kaka yı 114$ aldım resmı var
ama burada nasıl gostercemı bılmıom onla ilgili biri cvp yazarsa
sevinirim ayrıca sevılla deyken danıel alvesi 55$ real madrıde
satmıştım 2009 yılıydı
benim oyunda alamadigim sadece 2 adam var birisi Henry digeri Gerrard
Fb ye F. Torres gelmez diyenler ilk yil UEFA 2. yil S. Ligini alin kendisinede yillik 4 M dolar verin bakin nasil geliyo
yaaa torres'i neyine alıyon dümenci
fm 2006 da c.ronaldo 60 milyon €
fm 2007 de Vincenzo Ia quinta 22,5 milyon €
ben almadım daha çok sattım en çok aldığım kişi galatasaray a hamit altıntop
12.75 YTL
boşver muay_thai oynamayı bilmeyenler konuşuyor ben galatasaraya fred i getirebildim sen de f. torres i getirmişsin kendileri transfer yapmayı bilmiyo diye herkesi öyle zannediyo bunlar ben inanıyorum kardeşim
ya kardes saol beni anlayan biri cıktı sonunda kulüpte para olsun RONALDİBHO yu bile alırım nie gelmesin ama sen önce klübün adını avrupada duyuracaksın manager kariyerin iiii olacak ben F.Torres i aldım hemen M.United FERGUSON u kovdu beni istedi takımın başına
yaa torres'i almış.ben de orduspor'a shevchenkoyu aldım