coltulu defoe 6 ay sakatlanmıştı, bu arada hakikaten pound işareti nasıl yapılıyor arkadaşlar?
coltulu defoe 6 ay sakatlanmıştı, bu arada hakikaten pound işareti nasıl yapılıyor arkadaşlar?
Arda turani arsenale 40 milyon dolar ++ 2. satista %50 payy yani arsenal artk kime satarsa satsin ucretin %50 si bnmmmmm =)))
yok bende inanmıyorum arda 7 nini üstüne çıkamıyo maçlarda bile
izmirspor'a ömer rıza'yı getirmiştim hemde 2 mr ya
imeko helal olsun kardeşim
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
bende gerrard ı chelsea ye 90 milyon dolara satmıştım aslında ilk başta 50 önermişlerdi bende satmak istemiyodum vazgeçmeleri için 90 istedim onlarda kabul etti bende dayanamadım sattım
yaa beyler fbye torresi getirmeye kalktım.sözleşmede reddetti.louis saha da.bazıları fbye torresi falan getirdim diyolar.baya sallıyo lavuklar
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
Portonun andersonunu 25 Milyon YTL ye aldım...Satmada toması sattım zaten fazlada oynayamadım şuana kadar....
ibrahim afellayı 20m euro ye sattım dün akşam
bugünde lazioyo aissatiye 18m euro verdi kabul etsemmi
Fenerbahçe deyim ve 2 sezonda Miccoli,Claudio Pizarro,Pasanen,Yohan Gourcuff ve Okan Yılmaz gibi oyuncuları 30000000 euro karşılığında takımıma kazandırırken.Alex,Tuncay,Kezman,Deivid,Lugano ve Önder in takımdan ayrılması sonucu da 41000000 euro kazandım.
kafkastik katılıyorum bazıları hileyle aldıkları adamları bize aldık diye sunuyolar
vallah ya sorma.dün denedim Tsl unofficial update de Fb'yi aldım 45 m bütçe vardı.Torres'e 39m önerdim Atletico kabul etti torres küçümsedi.millet de dio ki torres'i aldım yaa bunlar fenerbahce58'i geçti
valla ufak atsınlar biraz
aynen kardeş torres'i Fb'ye almış ta falan da flianda alayı kolpa
nakamurayı betis'e almıştım zaten ucuz 8 milyon euroya
rafael sobiside manchester'a sattım 17 milyon euroya
aslında sobis'i daha pahalıya satabilirdin bence bro
cristiano ronaldo'yu 110 m$ a aldım ama değeri iki katı olarak görünüyor...
![]()
aynen dayıoğlu o bug bende de var.2 katı fazla satıolar
galatasaraya 2012-2013 sezonunun ortasınta aguero yu 25 ml na aldım...
iyi paraya almışın
valla sözleşmede minimum serbest kalma ücreti 24.5 ml du. bnde 9 ml peşin 15 ml 24 ay taksitle aldım.
iyi yapmışın.helal olsun jacobo
besiktasa ronaldoyu aldım ama aldıımda ünü kaybolmuştu we ihtyarlamıştı.we hatta aldıım haberi gelince taraftarlar huzursuzlandı![]()
FM Gazetesi