gerçekten güzel olmuş bende leon osmanın türk olması dışında henüz bi hata görmedi leon osman türkmü onuda bilmiorum ama
Printable View
gerçekten güzel olmuş bende leon osmanın türk olması dışında henüz bi hata görmedi leon osman türkmü onuda bilmiorum ama
quaresmayı fln amrl yapmışlar bu sefer
arkadaslar turkıye lıgı transferlerı yapılmıs mı yamanın icinde
evet yapılan transferlerın hepsı var
bu yamadan sonra real madrid olmak baya cazip olur (bkz. Higiuain,Marcelo,Gago)
Beckham LA Galaxy de
Ronaldo Milan da
Galiba yeni yama fazla kisi tarafindan denenmeyecek. Oyun ureticileri ve dagitim firmasi her fm tutkununun ayni gelir duzeyinde olmadiginin farkindadir umarim.
Ayrica bir kac lig disinda tum ligleri bastan savma yapmaya devam ediyorlar. Bizim eksikliklerimizin yaninda onlarin da bir cok eksikligi var. Herkes biraz igneyi baskasina batirirken cuvaldizi kendine batirmali.
sakatlıklar düzeltilmemiş. gene her maçta en az bir gazi :(
leon osman kibrisli turk arkadaslar.. hem ingiliz hem de kktc vatandasi..
Türkiyemiz'deki değişikliklerden n'aber?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada bunu diğer yama gibi kurmuyoz galiba
diğer db lerin yanına mı atacağız?
ya bu exe gibi mi çalışacak yoksa biz mi atacağız yerine ?
7.0.1 deki gibi değil de bu ondan soruyorum ya da ben yanlış indirdim :(
heee şimdi anladım la ben yarım saat boşuna MAC için olanı indirmişim beaa:mad:
e o zaman herkes orjinal cd mi calcak??
arkadaşlar bende kopya cd var ve söylendiği gibi çalışmıyor.Benim sorunum izmirde yaşıyorum ve oyunun orjinalini bulamıyorum hepsi burada.com, vatan bilgisayar, D&R v.b. birçok yere baktım ama yok sizden ricam eğer orjinal cd satın alabileceğim bir yer varsa bana söylermisiniz???Şimdiden teşekkürler.
ya bu yamada daha cok sakat verioyorum ben nasil olacak bu is boyle ya?
yama için teşekkürler
Oyunu begeniyor ve oynuyorsan orjinal alman cok daha dogru. Bugun aldigin orjinal oyun, yarin cikacak FM 2008'in uretimi icin SI Games'in eline daha cok kaynak verir ve FM 2008'in daha iyi olmasina yardimci olur.
Hic kimse orjinal oyun almasa, SI Games hic bir zaman oyunu daha ileriye goturemez. Bu oyunu hazirlayan kisiler de para kazanmak zorunda, ailelerini gecindirmek zorunda sonucta. Eger bu isten para kazanamiyorlarsa, para kazanabilecekleri baska islerle ugrasirlar. FM diye bir oyun da kalmaz ortada.
Insanlar enayi mi yilda yaklasik 1 milyon kisi gidip FM'i satin aliyor korsan almak veya internetten indirmek yerine? Bu satin alanlar sayesinde FM diye bir oyun var ortada.
Daha once de yazdim tekrar yaziyorum. Eger haftada 2 saat harciyorsaniz FM oynamaya bu yilda 104 saat demektir. Orjinal aldiginiz oyunun fiyati 90 YTL ise, her oynadiginiz saat icin 1 YTL'den daha az bir ucret oduyorsunuz demektir. Baska hangi egelence icin saatte 1 YTL'den daha az para harcarsiniz?
Çok merak ediyorum acaba burda o kadar Orjinal CD kullanıyorum diyenler sahiden orjinal cd mi kullanıyor ? Yoksa burada şekilmi yapıyorlar ?
Herkesin bir bilgisayar oyununa 100 ytl vermesine de gerek yok, ekonomik konulara mümkünse girmeyin.Quote:
Herkesin BMW alacak durumu da yok, bu durumda araba calmasi mi gerekiyor?
Saygilar...
Şimdide senden Türkçe'mi öğreneceğim? İhtiyaç olduğunda illegal yollara sapılabilir diye birşey yok, hatta bu dünyada " Korsan " kadar kötü birşey de yok. Kusura bakmayın ama ben bir bilgisayar oyunu için o kadar para vermem. Veremem. Ancak bir arkadaşımdan ödünç alarak yüklerim. Senin böyle yapmadığın ne malum o zaman?
Bence gereksiz tartışmaya dönüşecek sonunda. Madem iş buralara kadar geldi, son söyleyeceğim "Parayı veren düdüğü çalar."
Allaha emanet.
Estagfurullah sadece soyledim mesela dahi anlamina gelen "de" de ayri yazilir:) Tabiki ben de kullaniyor olabilirim ispatlayamam, ancak orijinal aliyorum.
Ekonomik konulara gelince tabiki sana sonuna kadar katiiyorum Turkiye sartlarinda 100 YTL bir oyuna vermek mantiksiz ancak yine de bu senin yaptiginin yasal oldugunu gostermiyor.
Dedigimiz gibi burada tek dogru var ancak dogrunun yorumlanisi farkli...
Saygilar...
Estagfurullah kardesim nice buyuklerin yaptiklarini gordukten sonra. Sen anladin ama ne demek istedigimi, sen haklisin ama yasalar da boyle. Senin tarafindayim yanlis anlasma olmasin...
Dun aksam mactaydim, cok fena olduk son 3 dakikada. Alkmaar tribunundeydim bilet bulamadigimdan, adamlara o kadar artistik yaptik devre arasinda 3 olur 4 olur diye, sonuca bak sonra...
Saygilar...
kardes bu yama inmio yaa bi yardim ederseniz sevinirim hot_dewıl88
bu sakatlık olayı baslamıs yenıden ya her mac 1 oyuncum sakatlanıo :mad:
Selamlar, ben Amerikada oturuyorum bu yuzden bende World Wide Soccer Manager 2007 mevcut. Gordugum kadariyla sigames 2 tur patch yapmis hem fm and wwsm icin. dun aksam fm versionunu yukledim farketmeden..size sorum su 2 patch arasinda fark varmi? yani WWSM07 icin wwsm7.02mi yuklemem gerekiyor? tesekkurler.
sakatlıklar bu yıl bizim elimide değil. hem kendi yaptığım hem de bu site ve diğer sitelerde hazırlanan programları kullandım. hepsinde aynı sorun var. genelde de maçta sakatlanıyorlar. az da değil en az 2 ay.
- sakatlıklar genç oyunculara daha çok şans vermemi sağlıyor ama, örneğin 10 numaranız sakat, kaleci sakat, def orta saha sakat; olan o genç oyunculara oluyor. kritik mevkiler sakat olunca, gençler kaldıramıyor maçı. işin özü burda. derdim bu. bir takımı aldımmı ilk iş 18a ya bakarım :)
usm98 (1997 den beri) den beri oynarım. cm ye 99-00 dan başladım. sonra fm 2005/2006. cm yi hala bakarım. üstüne fifa manager de takılırım :)
"eksiklilk"! bende değil bu yıl.
yazdıklarından; senin bu problemi yaşamadığını çıkardım. ricam, kullandığın antreman programını yüklersen onu kullanayım. şimdiden teşekkürler.
yamadan sonra gelen sakatlık problemleri sigames forumlarında da dillendiriliyo ya, hadi hayırlısı diyelim...
berbat yapmıslar ya hıc uzerınde durulmamıs cok rezıl felaket kotu bı yama Mılanla oynuyorum takımda kalecımden forvetıme kadar tum oyunculareım skt ve en az 4 ay sakaatlıkları :mad::mad: bu yamayı yaopanı kınıyorum cok sınırledım ya cok bastan savma olmus:mad::mad:
arkadaşlar benım şoyle bi problemım war 7.0.2 yı yuklemeden once yenı oyun kurarken hangı yamayı kullanacaksınız dıe soruyodu ama yamayı yukledım artık ne oyuna gırerken hangı yamayı kullanıcan dıye soruyo nede 7.0.2 yaması oldu oyun en ilk haline döndü lutfen yardım edin.
ben bu yamayı indirmiyorum...benim tek derdim sakatLıkLardı ama o da düzeLmedi ise gerek yok bence.. ben zaten editörden bu zamana kadar oLan bütün transferLeri yükLemiştim..kadroLar en yeni haLi iLe idi. cavenaghi feLan Lyonda vs gibi en son transferLer mevcut bende ama sakatLıkLa iLgilİ bir düzeLme yoksa gerek yok bazı arkadasLar ise sakatLık sizinLe aLakaLı bisey diyor.. bende ona diyorum ki ? ne yani hic idman yaptırmayaLım mı hic yükLenmicezmi oyuncuLara sakatLanmasınLar diye haftanın 5 günü dinLendiricez mi yok öyLe bisey daha önce ki oyunLarda neden bu kadar sakatLık probLemi oLmuyordu...kabuLLeneLim artık bu tamamen oyunun en kötü hatası ve düzeLmesi imkansız !! o yüzden de kendimizi kandırmıyaLım diyorum ben
Evet sakatlıkları azaltmanın yolu hemen hemen imkansız gibi ..
Takımımda toplamda 10-12 sakatlık oldu 2 ayda.. ve bunlardan sadece 2 ya da 3 tanesi antrenmanlarda..
Genel antrenman programında bulunan oyuncular maç içinde gümürtüye gidebiliyor:D
Bu arada Leon Osman'ın Türk olması çok iyi olmuş :n: hemen aldım CimBom'a :D Geliyor da zzaten bonserviste Everton la anlaşmak zor oluyor..
Gago ve Higuain Real Madrid'deler fakat Marcelo'ya joining R.Madrid 1.1.2007 yazmışlar.. Gözden kaçmış olabilir kanımca :)
Gurbetçileri Türkiye'ye getirmek daha kolay bir hal almış. Ben Emre'yi 8 milyon euro'ya transfer edebildim :D Yıldıray'a değerinden az teklif ettim berlin kabul etti ama çok maaş istedi bee:D
Neyse benden bu kadar FM ye devam.. [Bu arada Antonio Floro Flores çok güzel olmuş, İtalyanları tebrik ederim araştırmalarından dolayı:D ]
güzel olmuş yama
çok güzelde biseyi anlamadım bu
MAC ne oluyo PC ne oluyo aynı şeymi farklımı ikisinide yüklememiz gerekiyomu
Buyur ısrar edersen bu olur
Burak Duran
yaw arkadaşlar bende riquelme bocada kiralık beckham hala r madridde alex chelseadan psv ye kiralık gibi gözüküo (ki greçekte bonservisleri yaarı yarıya chelse ile) bunlar hatamı gerçekten bölemi hala
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca figo hala interde