1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Estagfurullah sadece soyledim mesela dahi anlamina gelen "de" de ayri yazilir Tabiki ben de kullaniyor olabilirim ispatlayamam, ancak orijinal aliyorum.

Ekonomik konulara gelince tabiki sana sonuna kadar katiiyorum Turkiye sartlarinda 100 YTL bir oyuna vermek mantiksiz ancak yine de bu senin yaptiginin yasal oldugunu gostermiyor.

Dedigimiz gibi burada tek dogru var ancak dogrunun yorumlanisi farkli...

Saygilar...
    Doğru sende haklısın. Ben bu öğrenci halimle orjinal'ini biraz zor alırım. Ama yinede en sağlılısı da bu.

Saygılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Umut.xs View Post
    Büyüğümsün saygı duyarım.
    Estagfurullah kardesim nice buyuklerin yaptiklarini gordukten sonra. Sen anladin ama ne demek istedigimi, sen haklisin ama yasalar da boyle. Senin tarafindayim yanlis anlasma olmasin...

Dun aksam mactaydim, cok fena olduk son 3 dakikada. Alkmaar tribunundeydim bilet bulamadigimdan, adamlara o kadar artistik yaptik devre arasinda 3 olur 4 olur diye, sonuca bak sonra...

Saygilar...

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Umut.xs View Post
    Doğru sende haklısın. Ben bu öğrenci halimle orjinal'ini biraz zor alırım. Ama yinede en sağlılısı da bu.

Saygılar.
    Ben de ogrenciyken babamdan oyun icin bugunun parasi ile 100 YTL istesem, guzel (!) bir cevap verirdi sanirim)

Simdi calisiyoruz artik senelerdir, bizi bu kadar eglendiren bir oyuna hakkini verelim diyorum...

Hadi ben calismaya devam edeyim)

4. Default

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Ben de ogrenciyken babamdan oyun icin bugunun parasi ile 100 YTL istesem, guzel (!) bir cevap verirdi sanirim)

Simdi calisiyoruz artik senelerdir, bizi bu kadar eglendiren bir oyuna hakkini verelim diyorum...

Hadi ben calismaya devam edeyim)
    Eyvallah sana kolay gelsin

Mesaj Yetkileri