geçenelrde bana oldu ilk ssezonda chealsea ye tuncyaı aldı başkan ben de hemen sattım
Printable View
geçenelrde bana oldu ilk ssezonda chealsea ye tuncyaı aldı başkan ben de hemen sattım
chelsea'deyken başkan iraola'ya 28 mn verdi değeri 6 mn falanda bana bıraksa çok ucuza alacağım ama aldı işte
Bende de oldu, başkan 3 tane süperstar aldı. Benim bir arkadaşım da Fenerbahçe ile oynarken Tuncay'a gelen teklifi başkan kabul etmiş.
Başkan genelde yıldız oyuncu alıyor, veya gelen iyi bir teklifi kabul ediyor. Başkanın yeni olmaması gerekiyor, bu da önemli. Uzun yıllardır kulüp başkanlığı yapan başkanlar anca bunu yapabiliyor. Benim başkan değişti şimdi, böyle şeyler olmuyor bu yüzden :)
Chelsea ile oynuyorsanız eger direk david villa nın serbest kalma degerini verip alıp hatta bir tane de yıldız oyuncu daha getirin yoksa baskan 30 milyon euro luk adama 100 milyon euro veriyor alıyor. Baskanın Transfer ettiği oyuncular da para transfer butcesinden gitmiyor kasadan gidiyor. Transfer butcen gene aynı kalıyor
Kulüp zenginse zaten başkan kendi hareket ediyor, yoksa size bırakıyor işi. Oyunun güzel bir özelliği başkanın bu tip jestler yapması. Gerçekte de oluyor bunlar, olmayan şeyler değil :)
Ve hatta FM'nin ilerleyen serilerinde keşke transferi biz yapmasak. Yönetime bir liste versek, onlara istediğimiz oyuncuları söylesek, onlar o doğrultuda transfer yapsalar bütçe dahilinde daha hoş olur aslında.
Düşünsenize, siz diyorsunuz "Başkan bizim forvet almamız lazım, bütçemiz şu kadar, kafamda şu oyuncular var, bunlardan birini alın." diyorsunuz ve başkan size geliyor "Verdiğin 8 kişilik listeden 3 oyuncuyla her konuda anlaştım, fiyatları şu kadar, hangisini istiyorsan alalım, eğer istemiyorsan yeni alternatifler sun." diyor. Siz de oyuncuyu seçiyorsunuz. Tabii burada başkanın becerisi de önemli olacak.
Valla hayali bile güzel, muhteşem bir özellik olur. Oyuncuları ikna etmek için biz menajer olarak devreye girebiliriz.
ben de de oldu o ben normal gündeyim böyle nuri şahin için chelseayle pazarlık yapıyorum ben valencia ydım bi baktım kabul edilmiş adam gitti ben hep pazarlık yapıodum her gün fiyat arttırıodum en son 37 demiştim 40 a gitti başkan kabul etmiş
oo bende fm 2005 oynarken bile oluyodu o
Genelde bu olay Chelsea'dayken geliyor herkesin başına!Bide ben mi alsam Chelsea yı ne!
ben chelseadeyim, başkan 30 ağustosta iraola die birini aldı.31 ağustosta ben adamı sattım:)
iyi sizde aliyor bende satiyor Izmirsporun basindayken genc yetenek dedigim ilerde para eder dedigim koray icteni 50bin dolara sativermisti benim baskan engel de olamadim :)
başkan her halta karışıyor galatasaray dan önce milanla başlamıştım 2010 barça gelmiştim 3-4 tane genç aldım bAşkan yıldız lazım diyip eboue almıştı.
ben fenerbahçede para biriktiriyordum takımın yarısı sattım sadece 2 oyuncu aldım ve transfer sezonu kapanmasına 2 gün kala aziz yıldırım everton'dan yobo'ya 25 milyon euro verdi şok oldum acaip sinir yaptım o oyunu silmştim:D
Keşke silmeseydin.Yobo gibi defans mı var...
ama benim o parayla planlarım vardı:D arda persie saviola gibi siimleri alcakıtm seneye için bütün para gidince ...
arkadaslar senelerdır onlarca takım calıstrıdım olmadı acaba oyundan ayarlar kısmından baskanın yonetıme karısıp karısmaması ayarlanılıyormu bende kapalımı o cıhaz neden hiç olmadı merak ettim
bendede barcada guily yaşlandı sözleşmesi bitti..
sonra bi baktım sözleşme teklif edilmiş takımda kaldı..
başkanmı ne teklif etti artık bilmem..attım paf takıma:)
aziz yildirim bunu cok yapio
bend e gs deyım bizim başkan özhan canaydın süt bile alamıo:D:D
aynen bende istanbulu 1.lige çıkartıp sadece 3 yabancı almıştım başkan kendisi 3 yabancı daha getirdi :D
Çok ballısın dostum :)
ya abromovich gereksiz yere adam aldi son gun bide adami oynatamiom cunku izin almadan geldi :(
bana da oldu çok kez chelsea deyim ortasaham şöyle:roben,rosicky,guarin,lampard ve süper bir yıldız daha.. nese bana geldi abramhamovic yıldız transfer yap diye ancak bu kadroya daha kimi katiyim. sora transfer pencersi kapanmadan 3 gün önce bana kızdı ve tam 130 milyon dolara cristiano ronaldoyu aldı
bencede normal yani
banada olmuştu 32milyon dolara 21 yaşında santos dan bi adam almıştı bizim özhan :D
Alırr ne varki bunda :)
ben de chelsea de oynarken abramovich 102 milyon dolara kaka yı aldı, o sene kaka 5 ay sakatlandı :)
İlk değil son da olmayacak:D
ben cm05 oynarken olmustu en son chelsea deyken kimseyi almamistim baskanda kendisi ashly cole yi almisti. enteresan olan su ki bu oyuncu sezon icinde arsenalden ayrilip chealsea yi gitmesi kesinlesmisti guzel dimi:D
nuri albayrak bi türlü oyuncu almadı bende :)
arkadaşlar arkadaşın oyununda oldu böle bişi ama benim başıma gelmedi zaten para yok koblenz de toplayıp geliyom sezon öncesi 10-20 milyara kolombiyalı perulu adamları ii olan kalıyo kötüler şut arkadaşta köln ün başında adam ş. ligi direk katılım üstüne almanya liginden 5-6 takımı elemeli herhalde ş.ligi ne katılcak hale getirdi takımı süper ötesi maçlara bakmıyo bile oyuncuları mükemmel derecede ii oyuncular ancak geçenlerde beni aradı yaa dedi başkan benim oyuncu alıyo ben istemiyom falan adama bi baktım adam 2-5 milyon £ arasında bişi eder 35 milyon £ vermiş başkan :D arkadaş sinir oldu yaa dio neden kardeşim ben istemiyom bunu başkan çıksın yönetsin o zaman takımı falan :D çok gülmüştüm ona benim takımın başkanları pek bişi diyemediğinden bana parada yok zaten ama kadromdaki oyuncuyu bana sormadan satmıştı para ihtiyaçtı teklif yaptılar adama o da 3.5 milyon £ ya sattı bişi de yapamadım
bence çok saçma bi şey ama gerçeklik payı var tabiki:)
fenerbahçe de aziz yıldırım yıldız oyuncu getirmek için paradan kaçınma dedi ben aldım ama o beğenmedi herhalde gitti bana tomyhscuk u getirdi hemde fiyatının 3-4 katına